Jezdíte s dětmi na výlety i samy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
11.8.16 16:21
@Regina Hero píše:
tak na to vidění stačí, když přijedou k nám nebo my k nim… to se vidíme, ony jsou nadšené, hned by se přidaly a vzaly děti a jeli bychom společně, ale když navrhnu něco konkrétního, tak to nějak ztroskotá… ale samy nenavrhnou jiný cíl… :nevim:

Možná bych zkusila zapátrat, v čem je přesně ta brzda.
Já třeba nějak netoužím výletovat s jinými lidmi, protože to pro mně prostě znamená přizpůsobovat se. Jednou za čas to zkousnu, právě abychom se viděli a děti měli zážitek i s jinými lidmi, ale „bojuji“ s určitými věcmi, o kterých vím, že působí rozladění jedné nebo druhé straně.

1. rozdílný věk a zájmy dětí (a ostatně i dospělých) - vybrat něco tak, aby to bavilo všechny a aby to všichni zvládli po fyzické stránce

2. timing - spaní, jídlo, režim dětí, některým dospělým se nechce třeba v sobotu ráno vstávat před devátou, já zase nemůžu riskovat, že skejsnu někdy pozdě odpoledne s přetaženým dítětem

3. logistika - někdo prostě neřídí, pro jiného je problém dojet někam byť jen MHD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.8.16 16:28
@Regina Hero píše:
@Kelsey díky…

Není zač. A nebo dojed do Otrokovic vlakem s tama do Zlína trolejbusem a nasednes na autobus 34 nebo 36 a ten té doveze do Stipy vysednes hned u hlavni brany Lesne.
Tam bych se klidně i s tou mojí skolkou přidala :kytka:
I když nasi už tam o prázdninách byli. Před obědem na procházku s dědou, jak byli na prázdninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 16:33
@Kelsey píše:
Není zač. A nebo dojed do Otrokovic vlakem s tama do Zlína trolejbusem a nasednes na autobus 34 nebo 36 a ten té doveze do Stipy vysednes hned u hlavni brany Lesne.
Tam bych se klidně i s tou mojí skolkou přidala :kytka:
I když nasi už tam o prázdninách byli. Před obědem na procházku s dědou, jak byli na prázdninách.

v Lešné jsme byli už čtyřikrát… naposledy před prázdninami… největší zážitek - krmení rejnoků… naprosto úžasné… jinak je to asi nejhezčí ZOO v republice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.8.16 16:44

@Regina Hero
Nás letos predbel děda no. Ale oni to jen tak prolitli, teda pry se vozili tim vlakem tam, aby se zabavili dopoledne.
Tak tam ještě teď na konci prázdnin nebo zacatkem září jak tam pojedu s deckama zajdem znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 16:45

@Kelsey tak jsem se koukla na ten tvůj odkaz a našla jsem tohle - to by se asi prťatům líbilo… http://pristavisteujezu.cz/…-plavba.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 16:46
@Kelsey píše:
@Regina Hero
Nás letos predbel děda no. Ale oni to jen tak prolitli, teda pry se vozili tim vlakem tam, aby se zabavili dopoledne.
Tak tam ještě teď na konci prázdnin nebo zacatkem září jak tam pojedu s deckama zajdem znovu.

my nejdřív tak někdy v říjnu… a asi vezmu k prťatům i vnučku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
11.8.16 16:48

Tak jsem teď sama sdetma v Krkonoších na chatě na samotě u lesa jsem šťastná že máme od tatínka klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150071
11.8.16 16:59
@zuzan píše:
Tak jsem teď sama sdetma v Krkonoších na chatě na samotě u lesa jsem šťastná že máme od tatínka klid

Ale to by se mi líbilo taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
11.8.16 17:52

Ja mam uplne nejradši, kdyz muzu s dcerou vyrazit někam na výlet sama. Vzdy si to moc užíváme. Ona je šťastná, ze se věnuju jen ji, ze si s nikým nepovidam, pochodujeme si, povídáme, zpívame, nekde si dame svacu…fakt to miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
11.8.16 18:28

@Regina Hero To jo, v tom věku to už musí být super, těším se až budou trochu odrostlejší a budou capkat po svých pěkně :lol: To už půjdou i hory a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
11.8.16 18:45

Jelikož jsem s dětma sama, tak ano, jezdím, co mi taky jinýho zbývá, že jo. :lol: Jezdíme teda autem, musela jsem si koupit navigaci, protože mám hrozný orientační smysl. :lol: A za tyhle prázdniny jsme toho navýletovali víc než s exmanželem za 8 let, co jsme byli spolu a měli děti. To jsme furt seděli jenom doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.8.16 22:23

Nejradši sice jezdím s mužem (naštěstí není tak pracovně vytížen), ale nemám problém jít/jet sama s dětmi. Nejradši teda autem, to se aspoň dají děti uhlídat a auto uveze všechny potřebné věci - velikou svačinu, hromadu náhradního oblečení.

My pro změnu lovíme kešky, takže motivaci máme stále.

Ale momentálně jsem nejradši doma, mám chvíli před porodem a tudíž by celý výlet spočíval v hledání místa, kam si zajdu na záchod :oops: a jako lovit i jen jedno batole (ti dva starší už jsou docela rozumní) s pupkem je teda nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
12.8.16 06:08

@Regina Hero uz jezdim. Ale trvalo mi to dlouho. Vzdycky se snazim mit nekoho za na telefonu (manzela). A nejezdim uplne daleko, do hor treba jdu sama, kdyz jsem tam s nekym na chat, akorat on drepi doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.8.16 07:21

@Regina Hero Já začala( zatím jen po blízkém okolí), vezmu děti, psa a vyrazíme(buď pěšky nebo autem). Autem kde to neznám si zatím ještě moc netroufám, ale chtěla bych to postupně rozšiřovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
12.8.16 20:58

Vyrazim s detmi casto sama.
Vlastne ani nepamatuju, kdy naposled jsme spolu byli na vylete - pravda, ze v tuto chvili uz je muj manzel ex.
Ale jezdila jsem za manzelstvi a detmi i na prodlouzeny vylety sama a bylo to super - vzdycky jsme si to hrozne uzili. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix