Jezdíte s dětmi na výlety i samy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6216
11.8.16 14:41

Jezdím s dětma(5,5 a 2,5) sama protože v týdnu nemám skoro šanci aby manžel jel. o víkendu má kolikrát taky službu, takže to by jsme se nikam nedostali. Někdy se zadaří a někdo se k nám připojí ;) jako na fakt dlouho cestu autem většinou čekáme na manžela-přeci jen je to pak lepší jet ve dvou…ale jinak nevidím problém v tom vyrazit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 14:43
@liky píše:
Jezdime, spise do okoli, pristi tyden se chystame nekam vlakem, jeste nevim kam/Bila Opava me zaujala- to je prirodni stezka?/…protoze nejezdim autem a manzel je pres tyden pryc, tak musim deti i sebe o prazdninach/nejen/ nejak zamestnat :lol: kdybych mela kamaradku, ktera by jezdila se mnou byla bych moc rada, ale jsem jedina v okoli, kdo je dosud na RD… ;)

Bílá Opava je turistická trasa z Ovčárny do Karlové Studánky… podél Bílé Opavy, krásné vodopády, kameny, peřeje… http://www.ejeseniky.com/…y/bila-opava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
@Regina Hero píše:
takže nějaké zámky a tak? Liteň je mi povědomá, není to někde u Bělče? Mám dojem, že jsme přes to jeli…

zámky ne-e, ty už máme prokouknuté… my jsme lovili poklady… s dětmi je to jednodušší, nevypadají blbě, když se na náměstí plazí pod lavičkami a ošmatlávají okapy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413

Raději jezdím i s manželem… ale jelikož je velice pracovně vytížený, dostali jsme se na výlet jen občas… a já chci, aby děti něco pěkného zažily (zejména o prázdninách) a ne jen stále čekat na tatínka, až se vrátí z práce.., tak jsem letos začala jezdit i sama. Třeba Dinopark nebo ZOO nebo ty hory… to řadím mezi větší výlety a jezdíme jako rodina… ale ty menší jezdím i sama - třeba na na zvířátka na Ranč (kousek od nás - koně, ovce, kozy… u toho prodejna se sýry a hřiště), tam jezdíme sami, nebo jezdíme do okolí na hřiště… nebo jsme jeli autobusem do sousedního města na zmrzlinu a procházku po městě, vlakem také tak…

Když to vyjde, tak jezdíme i s kamarádkami - ale není to moc často - organizačně náročné - hodně dětí a malé auto apod.

Ale zažila jsem pěkný výlet na Hukvaldy - setkala jsem se tam s internetovou kamarádkou, se kterou si několik let dopisujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 14:44
@neumisa píše:
přesně tak… děti mají volno, já mám volno, auto má volno - jen chlap je v práci. přece nebudu sedět doma nebo se plácat po městě, když jsem oprášila řidičák :pankac:

jojo, vlastně… budou další šoférské zážitky? ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 14:44
@neumisa píše:
zámky ne-e, ty už máme prokouknuté… my jsme lovili poklady… s dětmi je to jednodušší, nevypadají blbě, když se na náměstí plazí pod lavičkami a ošmatlávají okapy. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
11.8.16 14:45

Ano, jezdím vlaky a busy. Autem se teprve rozjíždím po blízkém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299

S jedním jsem jezdila pravidelně, buď sama nebo s kamarádkou. Teď s miminem si netroufám, dvouapůlletý je jak z divokých vajec, i ve dvou dospělých je to někdy složité :mrgreen: Ale až odrostou, tak proč ne, jen na bazén bych nešla, špatná zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
@Regina Hero píše:
jojo, vlastně… budou další šoférské zážitky? ;) :palec:

Musím se zeptat Sněženky/Blátěnky/Hovněnky, co na mě chystá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.8.16 14:47

Zatím jsou ještě moc malí. Dlouhé trasy bez auta se trema ve věku 3,5,8. To potupne říkám sama daleko jsem nedala. To většinou jedeme až jsme vseci doma.

Ale oni jsou zatím tak mali, ze jsou vděční za vse, že v úterý menším stačil dopolední výlet do města autobusem a zpět. Potřebovala jsem na větší postu do města.
Nebo že jdeme na konec vesnice na benzinku a zpět na zmrzlinu.
V září mám v plánu sama s nima jet k nasim poprvé se vsema vlakem k našim na pouť.
A že dcera bude mít narozeniny ještě i dort potahnu. To bude výlet za vsechny prachy.
Ale už k nám začli posílat častěji ty nízkopodlažní vlaky RX. Což ještě rok dva zpět tady vůbec nejezdilo a teď několikrát denne. Tak tím klidně s nima sama pojedu kam budou chtít. Že u těch starých jsem se vždycky bála toho nasedání vysedani s deckama.
Pokud jsou decka vetsi, dejme tomu prvnaci, tak už klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.8.16 14:48
@Regina Hero píše:
Bílá Opava je turistická trasa z Ovčárny do Karlové Studánky… podél Bílé Opavy, krásné vodopády, kameny, peřeje… http://www.ejeseniky.com/…y/bila-opava

to by bylo super… ale náš 3,5letý tak strašně nerad chodííí delší trasy :,( ale sand příští rok už to klapne… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128

Jezdim prevazne sama. I pres noc. Mame vytizeneho tatinka, tak nemuzeme porad cekat, az bude mit cas. Deti 4.5, 2.5 a 7 mesicu. Ted s tretatkem jen hledim na to, jak to bude s jidlem a spanim. Nemame problem s turou tak do cca 8 km ani spanim ve stanu/ pod sirakem.
Taky se setkavam s podobnymi reakcemi ostatnich maminek. Mne to prijde jako skoda casu porad na neco cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@Akivasha píše:
S jedním jsem jezdila pravidelně, buď sama nebo s kamarádkou. Teď s miminem si netroufám, dvouapůlletý je jak z divokých vajec, i ve dvou dospělých je to někdy složité :mrgreen: Ale až odrostou, tak proč ne, jen na bazén bych nešla, špatná zkušenost.

nejmladší bude mít pět, takže u nás je to už pohoda, ujde kus cesty, kočár nás neomezuje… o to víc se mi nechce zůstávat doma…
Na bazén v jednom s miminem a dvouapůlročkem fakt ne… to se těžko uhlídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
11.8.16 14:49

Jezdim radši s kamarádkou, nebo s přítelem, ale i sama s dětmi (4 a 6), auto nemám, takze busem a vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.8.16 14:49

Jako samozivitelka nemám moc na výběr, když chci detem ukázat krásy světa. S otcem těžko někam pojedou. Tak jezdíme busem, vlakem, letadlem nebo autem na dovcu. Autem zatím max 6h trasy, víc si sama netroufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí