Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@laducha píše:
Venkovní, možná dohledám fotku
Tak fotku jsem vytáhla z odkazu ![]()
http://www.zivavodamodra.cz/…KAI_5625.jpg
Taky jezdím s dcerou sama, občas s kámoškama nebo s mojí sestrou, manžel jezdí když má čas.
Když jsem měla jen jedno dítko, byli jsme někde snad každý víkend - samotné bez tatínka, který neměl čas. Následovala změna partnera
a to se přiznám, že s dvouma malýma dětma a těhotná jsem si neriskla. Ale těším se, až se na to budu zase cítit, že i bez tatínka budu vyrážet se třemi dětmi a určitě to dáme
I když nový partner s námi na výlety jezdí a jezdí rád.
Mám skoro pětiletou dceru - to je už pohoda klídeček, ted rok a půl a k tomu přibyde mimčo, tak to vidím, tak za rok a půl, že už by to šlo.
Jasně, že jezdím a často
Dá se to zvládnout v pohodě. Mám dvě děti 2,5r a tři měsíce. Tatínek je od nevidím do nevidím ve firmě, takže my furt někde lítáme ![]()
Další výlet, minulý pátek. Hromadný start balónů v Olomouci. Tam jsme se potkaly se známou, co se známe z netu ![]()
@laducha jé, žes neřekla, že se chystáš k nám…
Byla jsem na náměstí na jarmarku…
@Regina Hero píše:
@laducha jé, žes neřekla, že se chystáš k nám…
Bydlíš přímo v Olomouci? A byli jste se mrknout? Jezdíme tam docela často ![]()
@laducha ne, měli jsme jarmark celý den… bydlím přímo v centru…
@Regina Hero píše:
@laducha ne, měli jsme jarmark celý den… bydlím přímo v centru…
Tak až k Vám pojedeme, třeba bychom se mohly domluvit
Když si vzpomenu ![]()
Dneska opět výlet k vodě, já+kamarádka+její bezdětná švegruše+můj synek+moje vnučka a kamarádčina dcerka. Tatínci potažmo dědečci v práci. Pohoda
![]()
@Anna766 ![]()
Mně se dneska ven nechce, nemám ráda horko. A slíbila jsem si, že budu aspoň jeden den doma ![]()
Já bych jela s kamarádkou a dětmi. sama s dětmi přiznám, že ne, někde na půl dne
![]()
Mladší kluk má v říjnu 3 a fakt má období ne.. a jako někde se vztekat.. děláme tzv. krátké denní vycházky.. např. k babičce.. procházka obchod, babička, krmení slepic, procházka k vodě, házení kamínku.. druhý den, procházka obchod
hřiště, krmení kachen na potoce atd…
@laducha píše:
@Anna766
Mně se dneska ven nechce, nemám ráda horko. A slíbila jsem si, že budu aspoň jeden den doma
my se byly cachtat v rozáriu a teď jsme si jeli pro autosedačku pro vnučku, modlete se všichni, ať se nám do auta vejdou všechny tři, ta půjčená je nějaká obrovská a jedeme sem… http://olomoucky.denik.cz/…0160524.html