Jezdíte s dětmi na výlety i samy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30639
12.8.16 21:14

Jezdím s dcerou pořád sama, občas vezmu kamarádku nebo mamku, ať je změna.
Posledních pár akcí

• Dětský svět Kroměříž
  • Dinopark Vyškov
  • ZOO Olomouc
  • ZOO Lešná
  • Pevnost poznání + muzeum Olomouc
  • Hrad v Malenovicích

a úžasný týden nedaleko Valašských klobouk u koní :palec:

Na Bílou Opavu se chystám, jenže neřídím, tak zatím hledám akce blízko u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150071
13.8.16 00:57

@laducha super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.8.16 10:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.8.16 10:11

A pro větší děti, ne batolata… včera jsme strávili celý den v Brně ve Vidě… https://vida.cz/

Shlédnut film Pidiobři, představení pokusů Ledoleto a vyzkoušena dílnička Elektřina není dřina… super zážitky, děti nadšené a já taky… a nebylo tam ani tak moc lidí, jako když jsme tam byli minule, takže další plus… byli jsme tam od 11 do půl šesté… teď už se tam dá koupit i normální jídlo na oběd, takže žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
18.8.16 10:40
@Regina Hero píše:
@Kelsey Baťův kanál - plavba… to mě zaujalo… odkud kam, čím, je to pro veřejnost, že si koupíš lístek a jedeš?

v neděli jsme byli ve Veselí nad Moravou zjistit jak to chodí :mrgreen: Můžeš si objednat buď plavbu pravidelnou výlet. lodí např. do Strážnice tam i zpět 240 kč, děti 120,nebo na opačnou stranu do UH. Ostrohu 180,děti 90.Do Strážnice plavba trvá 2 hod. a do Ostrhu 1 hod..Vyplouvá se v 10hod. plavby vždy v neděli a do Strážnice i ve středu. Nebo si můžeš půjčit motor. člun pro 5 osob.cena na 1 hod.400,na 2hod. 600. Loď je možno vypůjčit kdykoliv, objednat telefonicky předem. Vratná záloha 1000kč. Tak tohle jsem zjistila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.8.16 15:20

@mojmira díky, super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
18.8.16 15:36
@Regina Hero píše:
@mojmira díky, super…
:lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
18.8.16 17:33

Dnešní výlet do KOVOZOO ve Starém Městě u Uherského Hradiště :palec: Pro „změnu“ zase sama s dcerou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
18.8.16 18:20
@laducha píše:
Dnešní výlet do KOVOZOO ve Starém Městě u Uherského Hradiště :palec: Pro „změnu“ zase sama s dcerou 8)
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.8.16 19:42

@laducha vidím, že už mají v ZOO úplně jiná zvířátka, než když jsme tam byli my… a vidím, že jsou i daleko víc propracovanější… ten velbloud nemá chybu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.8.16 23:40

Toto by mohl být dobrý výlet… a vedle je skanzen…
 http://www.zivavodamodra.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
19.8.16 10:21
@3HE píše:
Toto by mohl být dobrý výlet… a vedle je skanzen…
http://www.zivavodamodra.cz/

Tam jsme taky byli, je to tam fajn. Je tam i koupání pro děti, vůbec jsem odtamtud mladou nemohla dostat 8)
@Regina Hero Ten velbloud se mi líbil nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
19.8.16 12:05
@laducha píše:
Tam jsme taky byli, je to tam fajn. Je tam i koupání pro děti, vůbec jsem odtamtud mladou nemohla dostat 8)
@Regina Hero Ten velbloud se mi líbil nejvíc :palec:

koupání venkovní nebo vnitřní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
19.8.16 12:12
@Regina Hero píše:
Maminky, jezdíte s dětmi na výlety i samy? Myslím samotné bez otce dětí… nedávno jsem hledala nějaké parťáky na výlety a oslovila jsem pár kamarádek s dětmi stejně starými jako mám já… a nakonec jsem vyrazila sama (protože tam je to moc do kopce… nebo děti by to asi nebavilo, tam nic není - Praděd, Bílá Opava… nebo autem si tam netroufne, když by musela jet svým, protože do jednoho se nás osm fakt nevejde… nebo by si netroufla s dvěma dětmi bez manžela… nebo se bojí jet s dětmi samotná)Tak by mě zajímalo, jak to máte vy? Jely byste samy s dětmi? Podotýkám, byly to samé jednodenní výlety, běžně dostupné tady v okolí, nic náročného, prakticky ani drahého, nic extrémního… děti předškoláci a školáci…
:lol: jasně že bych jela…ono to je nějaký hendicap nemít u toho chlapa? btw dělala jsem s dětma příměstské tábory, měla jsem sama na starost 8 kluků ve věku 5-10 let, jezdilijsme na celý den celý týden, při dobré organizaci a trochy talentu na děti to jde s naprostým klidem - naopak v tomto věku je děti velmi snadné nadchnout pro spousty věcí :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
19.8.16 13:35
@3HE píše:
koupání venkovní nebo vnitřní?

Venkovní, možná dohledám fotku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek