Jezdíte s dětmi na výlety i samy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
11.8.16 14:50

@Kelsey Ty jsi dobrá, dort vlakem :-) tak si ho objednej u někoho tam u rodičů :-) nebo ho upeč u nich :-)

Naše děti jsou taky vděčné za všechno - vlakem jednu zastávku na hřiště do sousední vesnice a jsou u vytržení… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
11.8.16 14:51

Chapu, ze se ptas na zaklade svych zkusenosti, ale prijde mne to jako neuveritelny dotaz. Ano, jezdim s detmi (i cizimi) sama. Vubec si neumim predstavit se motat v tydnu kolem domu a cekat na vikend, kdy by mohl i partner. Navic jsou aktivity, ktere si uziji vice bez partnera, s kamaradkami jezdim skutecne radeji sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 14:52
@ngauruhoe píše:
Jezdim prevazne sama. I pres noc. Mame vytizeneho tatinka, tak nemuzeme porad cekat, az bude mit cas. Deti 4.5, 2.5 a 7 mesicu. Ted s tretatkem jen hledim na to, jak to bude s jidlem a spanim. Nemame problem s turou tak do cca 8 km ani spanim ve stanu/ pod sirakem.
Taky se setkavam s podobnymi reakcemi ostatnich maminek. Mne to prijde jako skoda casu porad na neco cekat.
:palec: tak to jsi dobrá, se třemi prťátky…
Mě vždycky kamarádky po nějakém výletě říkají, jak to muselo být super a že by hned příště jely s námi… ale když dojde na věc, tak to dopadne, jak píšu v úvodu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.8.16 14:52
@Regina Hero píše:
Maminky, jezdíte s dětmi na výlety i samy? Myslím samotné bez otce dětí… nedávno jsem hledala nějaké parťáky na výlety a oslovila jsem pár kamarádek s dětmi stejně starými jako mám já… a nakonec jsem vyrazila sama (protože tam je to moc do kopce… nebo děti by to asi nebavilo, tam nic není - Praděd, Bílá Opava… nebo autem si tam netroufne, když by musela jet svým, protože do jednoho se nás osm fakt nevejde… nebo by si netroufla s dvěma dětmi bez manžela… nebo se bojí jet s dětmi samotná)Tak by mě zajímalo, jak to máte vy? Jely byste samy s dětmi? Podotýkám, byly to samé jednodenní výlety, běžně dostupné tady v okolí, nic náročného, prakticky ani drahého, nic extrémního… děti předškoláci a školáci…

ano, jezdíme.. teď tedy vybírám takové výlety, aby šly praktikovat vlakem - mládě začalo v autě blindit.. ale jinak chodíme klidně třeba sami do lesa na houby a pod..táta nemá čas. Mmchdm, starší na prázdninách, jsme tu s dvouleťákem téměř pořád sami.

Příspěvek upraven 11.08.16 v 14:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
11.8.16 14:53

Jezdim sama vsude. tedy deti dve. za tyden frcime do Slovinska. Preci nebudeme sedet doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.8.16 14:53

Ano, jezdim…2 skolkove deti…kluci…a jezdim často sama ze stejného důvodu, který uvadis…kamaradky si bzd netroufnou damy autem (to v dnešní době absolutně nechápu, nebo to deti neujdou, apod.)…takze jsem si zvykla sama a je to fajn…zdravím Botaniku v Ostre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
11.8.16 14:54

Tak ale jo, samotné mi nedělá problém s dětmi někam jet. nicméně jakožto neřidič bych nemohla jet s kamarádkou, která by chtěla vyrazit autem, s malými dětmi jsem jezdila zásadně vlakem, teď už tedy i busem. nicméně jsou to jiné výlety, než jako bývaly s exmanželem (otcem dětí) - s ním člověk přijel vlakem někam k lesu, zapadl do něj a vynořil večer (nebo na konci víkendu, dle situace) zase někde u vlakové zastávky. já se držím turistických tras, buzole a mapám ze zásady nevěřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
11.8.16 14:56

Já jezdím, ale třeba jedné bývalé kamarádky dcera s námi byla na Bílé Opavě poprvé na procházce.
Měla z toho druhé Vánoce, protože v životě nebyla v přírodě.
Z hlediska její maminky je to pro dítě příliš nudné a přípustné jsou pouze ty výlety, které jsou pro dítě přímo uzpůsobené.
Takže jen herny, akvaparky, zoo jen s atrakcemi, protože tam se dost chodí a jen zvířata nejsou dostatečná motivace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
11.8.16 14:57
@Sany80s píše:
Já jezdím, ale třeba jedné bývalé kamarádky dcera s námi byla na Bílé Opavě poprvé na procházce.
Měla z toho druhé Vánoce, protože v životě nebyla v přírodě.
Z hlediska její maminky je to pro dítě příliš nudné a přípustné jsou pouze ty výlety, které jsou pro dítě přímo uzpůsobené.
Takže jen herny, akvaparky, zoo jen s atrakcemi, protože tam se dost chodí a jen zvířata nejsou dostatečná motivace…

8o notykoky, to čumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.8.16 14:57
@3HE píše:
@Kelsey Ty jsi dobrá, dort vlakem :-) tak si ho objednej u někoho tam u rodičů :-) nebo ho upeč u nich :-)Naše děti jsou taky vděčné za všechno - vlakem jednu zastávku na hřiště do sousední vesnice a jsou u vytržení… :palec:

Mamko já bych si prala dost Ledové království.
Obávám se, že všechny co tam znám co pečou, jsou starší škola a většinou delaji tu máslovou klasiku. Okolo posypane orechama.
Asi potahovany nezvadladnou. Musím zjistit. Zas se mi nechce platit za dort plno peněz cizí, když předem nevím jestli dobře pece. To tak segra letos tam dala neznámé snad 1500,– za dort, krásný, barevný, dětský, na 1.jak malovaný, ale chuťove nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
11.8.16 14:59

@Regina Hero ano jezdím, protože o prázdninách bychom se jinak nikam nedostali. Jezdíme autem podle toho kde jsme a počasí. Akorát občas výběr je náročnější pro 5 dětí ve věku 1-12 let, ale dá se vždy něco najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 14:59
@3HE píše:
@Kelsey Ty jsi dobrá, dort vlakem :-) tak si ho objednej u někoho tam u rodičů :-) nebo ho upeč u nich :-)Naše děti jsou taky vděčné za všechno - vlakem jednu zastávku na hřiště do sousední vesnice a jsou u vytržení… :palec:

jo, vzpomínám, jak jsme jednou jely tramvají na konečnou a zpět, protože dvouletou strašně zajímala tramvaj (říkala jí vlak) a moc se chtěla svézt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 15:03
@sagina píše:
Tak ale jo, samotné mi nedělá problém s dětmi někam jet. nicméně jakožto neřidič bych nemohla jet s kamarádkou, která by chtěla vyrazit autem, s malými dětmi jsem jezdila zásadně vlakem, teď už tedy i busem. nicméně jsou to jiné výlety, než jako bývaly s exmanželem (otcem dětí) - s ním člověk přijel vlakem někam k lesu, zapadl do něj a vynořil večer (nebo na konci víkendu, dle situace) zase někde u vlakové zastávky. já se držím turistických tras, buzole a mapám ze zásady nevěřím :lol:

tak já mám plán na výlety jak autem, tak busem nebo vlakem… v záloze mám všechny varianty… ale oslovené kamarádky kromě jedné mají auto i řidičák… mapám věřím, bezva jsou ty aplikace do mobilu, které ti najdou i místo, kde stojíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
11.8.16 15:04

Ja myslim, ze to vychazi z toho, jak maminka zila pred detmi. Ja jsem si za avobodna trochu zabatuzkarila a myslim, ze to da cloveku jiny nahled na cestovani a zabavu. I na vlastni schopnosti a duveru ve svoje deti.

Příspěvek upraven 11.08.16 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
11.8.16 15:04
@Regina Hero píše:
jo, vzpomínám, jak jsme jednou jely tramvají na konečnou a zpět, protože dvouletou strašně zajímala tramvaj (říkala jí vlak) a moc se chtěla svézt…

:mrgreen: takhle jsme jezdili metrem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario