Jezdíte s dětmi na výlety i samy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
29.10.16 23:54

@laducha kdybych věděla, že tam pojedeme, tak bych napsala… ale bylo to neplánované… nedošel materiál, tak jsem nemusela dělat na zakázce, manžel měl taky volno, bylo hezky, přestal mě bolet vytržený zub, tak jsem dostala bleskový nápad, zavelela, že se jede na hřbitov, rychle koupit svíčky a jeli jsme… a když už jsme tam jeli, tak jsem si na Dlážce vzpomněla na toho zubra a ptáka a tak jsme to tam potom šli obhlédnout… kdybych věděla, že je v Moštěnici výstava morčat, tak bychom se tam určitě šli podívat… hahaha… zvlášť jestli tam byla i taková ta šílená chlupatá, kde nevíš, kde to má hlavu a kde zadek… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
30.10.16 00:01

@Regina Hero Taky dělám takové hurá akce, takže rozumím. Rozhodnu se a jedeme. Dokud se mnou malá jezdit chce.
Nevím, jestli ta výstava byla i prodejní, určitě by mě dcera na další přírůstek ukecala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.10.16 00:12

@laducha mě by teda neukecaly ani holky, ani manžel… morčata jsme měli a do bytu bych je moc nechtěla… stačí pes… ale tomu by se určitě líbilo takové nějaké chlupaté morčátko… jen se bojím, že by ho sežral… nebo aspoň uslintal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
30.10.16 00:31

@Regina Hero To věřím, že psovi by se morče líbilo :mrgreen:
Vikča chce na Vánoce „jen“ štěně. Morče prošlo. Taky rybička a Achatina. Pes časem taky, ale teď ještě ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.10.16 00:45

@laducha já bych ještě brala potkánky… to jsou mazlíci, chytré to je… dcera měla potkanici vycvičenou, nosila ji za krkem v kapuci nebo na rameni i ven, ona si doma sama vlezla do klece, nebo vylezla, když byla Lucka u počítače, tak jí občas přeběhla z jednoho ramene dolů na klávesnici, očichala monitor, po druhé ruce zase vyšplhala nahoru na rameno a za krkem v kapuci spala… prostě mazel… akorát se psem to bylo dost neslučitelné… holt větší predátor, co naplat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
30.10.16 12:09

@Regina Hero Potkany jsme mívali dřív a asi se k nim vrátíme. Teda spíš potkanice, mám je radši. Sousedka jich má 11 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.11.16 21:05

Ahojky,

já jezdím s dcerou na výlety sama dost často, manžel je v práci. Každopádne to chce mít 1 tašku sbalenou na cesty připravenou někde v rohu, vezmeš a jedeš. Doplníš pouze o pití, jídlo a víš, že nic nechybí. Základem je určit si cíl výletu a dle věku dítěte tam musíš počítat s hřištěm nebo kavárnou s dětským koutkem.To vše se dá najít na internetu s předstihem. Dcera je na výletech hrozně spokojená, já taky. A upřímně, nejsi sama. Už máš k sobě malého parťáka nebo parťačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.11.16 14:28

Mám to podobně, chlap je věčně v práci, takže vše včetně nákupů a veškeré organizace domácnosti i volného času dítěte musím řešit sama. Někdy jedem s kámoškama, ale stane se že prostě nemůžou a nebo se na něco vymluví, tak se seberem a jedem, jdem samy :-) Pavlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.11.16 19:14

Tak tuto sobotu jsem plánovala výlet do Prahy (zážitek by byl pro kluky už jen to povožení metrem, kulturní památky alá Národní a hrad by jim tolik radosti neudělaly), ale z finančních důvodů to asi nevyjde - blíží se Vánoce.

Z posledních výletů si dovoluji připojit fotky u nás na jihu - jak jsem už sem dávala odkaz na aplikaci, kterou požíváme - ani bych o těchhle místech nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
9.11.16 22:00

@Emilie To je paráda :palec:

Já tu aplikaci původně přehlídla, už se tam rozhlížím. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
12.11.16 21:08

Tip na výlet, když počasí není nic moc
http://www.rodas-olomouc.cz/…ro-verejnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
12.11.16 21:29

Pridam tip pro destive dny www.filmovyuzel.cz ve Zline na Kudlove. Chystame se tam, mam moc dobre reference od kamaradky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
12.11.16 23:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.11.16 12:44

Tak tento víkend jsme doma, abych řekla pravdu, horko těžko se mi chce samotné jen na rocházku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
13.11.16 12:58

@Emilie
jaka je, prosim, ta aplikace? nemuzu to dohledat, diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí