Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Sfaticata píše:
@terinka4444 To bych mohla…díky za tip.
@Markéta2208 píše:
@Sfaticata manžel už jednou běžel od zubaře do bankomatuMyslím, že jsou na to zvyklí, protože ty pálky občas jsou na vyvrácení. Když tak se zeptej předem
Já nechápu jaké ptaní předem, snad doktor je povinen předem sdělit cenu, pokud to není hrazeno z veřejného pojištění ![]()
@smoulinka71 píše:
Jejda, můžu se tě zeptat, proč ti převrtával bílé na černé? Já totiž uvažuji o opaku.
@Sfaticata píše:
Tak děkuji. Mám v peněžence 500, tak jestli to bude málo, nastane trapná chvíle.![]()
Mě vždycky před zákrokem upozorní co bude dělat dá na výběr a řekne kolik to bude stát.
Za plombu na pojišťovnu neplatím a když si nechám dát kvalitnější amalgam tak si bere 400kč za jeden zub
@j.a.n.i1 píše:
Já nechápu jaké ptaní předem, snad doktor je povinen předem sdělit cenu, pokud to není hrazeno z veřejného pojištění
Holky, černá plomba jako amalgánová? Nebo je to nějaká jiná ![]()
Jestli amalgánová, tak za tu neplatím. Ale nechala jsem si udělat korunku na šestce a platila jsem přes pět tisíc, taky jsem z toho byla v šoku.
@j.a.n.i1 píše:
Já nechápu jaké ptaní předem, snad doktor je povinen předem sdělit cenu, pokud to není hrazeno z veřejného pojištění
Už jsem myslela, že mám jenom já normální doktory, kteří mi řeknou dopředu co budou dělat a za kolik ![]()
Prd tomu rozumím, ale na pojišťovnu se platí tedy neplatí nějaký obyč amalgánový materiál, je to furt amalgán, ty drahé materiály jsou prý přesněji dělané, a bla bla, furtje to amalgán, jen se prostě platí.
Navíc, nějak zubaři strašně brojili proti tomu amalgán zdarma na pojišťovnu, že na těch výkonech tratí, amalgánová plomba už nemá být zdarma, ale s doplatkem, neplatí to už náhodou od nového roku? Jsem o tom cosi slyšela v televizi, ale to jsem fakt jen slyšela, to není informace pro nás, ve Varech skutečně žádný doktor nedělá amalgánové plomby zdarma na pojišťovnu.@Banny píše:
Holky, černá plomba jako amalgánová? Nebo je to nějaká jiná
Jestli amalgánová, tak za tu neplatím. Ale nechala jsem si udělat korunku na šestce a platila jsem přes pět tisíc, taky jsem z toho byla v šoku.
@terinka4444 píše: Žijeme ve stejné části světa?
To nevím
Jsem z Prahy a zubařka se mě vždy (no vždy, zatím od ní mám tu plombu jednu) ptá, jestli chci takovou nebo makovou a která je za kolik nebo jestli tu zadarmo.
Jo a ještě když je to akutní tak udělá zákrok i když dotyčný u sebe nemá hotovost - takhle tam byl minule nějaký pán přede mnou, a že mu přijde důchod (asi invalidní, na starobní ještě nevypadal) až 12 tého - a sestřička mu cosi vypsala, že má přijít zaplatit 13 tého. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
To nevímJsem z Prahy a zubařka se mě vždy (no vždy, zatím od ní mám tu plombu jednu) ptá, jestli chci takovou nebo makovou a která je za kolik nebo jestli tu zadarmo.
@terinka4444 píše:
Hezky, závidím, takového doktora.
Ale tak jsi přeci dopředu taky věděla, že Ti bude předělávat bílé na černé, takže jsi byla informována, no ni?
Nebo Tě pět let přesvědčoval že Ti to předělá a neřekl, že se za to bude platit?
Jejda, můžu se tě zeptat, proč ti převrtával bílé na černé? Já totiž uvažuji o opaku.