Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
.@luciášice píše: Čep je co? Korunka nebo součást toho umělého zubu, který bude navrtaný?
@terinka4444 Dík za vysvětlení. Nemá tam zub vůbec už nějaký čas a nový zubař jí řekl, že ten zub za tou dírou by se prý začal naklánět a dělal neplechu a tak si tam má dát umělý.
@j.a.n.i1 píše:
Ale já se s ní smiřovat nehodlám, nemám pro to důvod… to, že si stejně vyberu tu bílou doplatkovou je druhá věc, ale očekávám, že mi bude nabídnuta i ta nedoplatková varianta.
@luciášice píše:
@terinka4444 Dík za vysvětlení. Nemá tam zub vůbec už nějaký čas a nový zubař jí řekl, že ten zub za tou dírou by se prý začal naklánět a dělal neplechu a tak si tam má dát umělý.
@lulje Jakých 500 zase? Psala jsem, že chce 1000 kč za černou plombu. To se mi zdá hodně. Čti pořádně prosím.
Jasně…nedá se nic dělat. A prosím nesrovnávej pleny pro dítě a můj zkažený zub. To jsou úplně rozdílné věci. Ano, je mi líto vyhodit 1000 kč do černé plomby, nebot mi ty peníze budou chybět. Třeba zrovna na ty pleny. ![]()
@Sfaticata píše:
@lulje Jakých 500 zase? Psala jsem, že chce 1000 kč za černou plombu. To se mi zdá hodně. Čti pořádně prosím.Jasně…nedá se nic dělat. A prosím nesrovnávej pleny pro dítě a můj zkažený zub. To jsou úplně rozdílné věci. Ano, je mi líto vyhodit 1000 kč do černé plomby, nebot mi ty peníze budou chybět. Třeba zrovna na ty pleny.
Ach!!!
Nechci se opakovat - stejně by to asi bylo zbytečné. Nejlíp moje názory vyjádřila Terinka4444 na této straně. Nechce se mi to kopírovat a zaneřádit tak diskuzi. Pokud je nkomu líto „vyhodit“ 1000 za opravu zubu, pak už namám slov. Z široka daleka si sem jezdí nechávat lidi opravovat zuby, protože to je tady za pusu a my tady pořád budem brečet a brečet, že chceme všechno zadarmo… ALe to nemá smysl - to je jako vysvětlovat důchodcovi, proč nemůže dostat 13. důchod, nebo proč musí zaplatit 30 korun. Tohle já prostě nepochopím. A proto se s tebou nebudu pouštět do dalších debat - zbytečně by mi stoupl tlak
Plně se shoduje s Terrinkou4444, tak pokud chceš znát můj názor, pak si přečti její příspěvky tady. A máš pravdu - zuby se s plínkami opravdu srovnávat nedají
Někdo investuje do zdraví, někdo vyhodí prachy do popelnice ![]()
@lulje píše:
Ach!!!Nechci se opakovat - stejně by to asi bylo zbytečné. Nejlíp moje názory vyjádřila Terinka4444 na této straně. Nechce se mi to kopírovat a zaneřádit tak diskuzi. Pokud je nkomu líto „vyhodit“ 1000 za opravu zubu, pak už namám slov. Z široka daleka si sem jezdí nechávat lidi opravovat zuby, protože to je tady za pusu a my tady pořád budem brečet a brečet, že chceme všechno zadarmo… ALe to nemá smysl - to je jako vysvětlovat důchodcovi, proč nemůže dostat 13. důchod, nebo proč musí zaplatit 30 korun. Tohle já prostě nepochopím. A proto se s tebou nebudu pouštět do dalších debat - zbytečně by mi stoupl tlak
Plně se shoduje s Terrinkou4444, tak pokud chceš znát můj názor, pak si přečti její příspěvky tady. A máš pravdu - zuby se s plínkami opravdu srovnávat nedají
Někdo investuje do zdraví, někdo vyhodí prachy do popelnice
Já se taky nechci opakovat. Jak tak koukám, je to zbytečné i pro mně.
Nikde jsem nepsala, že bych chtěla všechno zadarmo. Psala jsem, že mi přijde hodně peněz dát 1000 kč za obyčejnou černou plombu. Proč hned stoupat tlak? To chce klid v duši. Mě se ještě nestalo, že bych se na diskuzi rozčílila. Stačí, že se nervuji v reálném životě. ![]()
Amalganova plomba je zadarmo ne? A nechapu, jak tu pisou, ze co bysme chteli. ![]()
Kdo chce bilou tak at si priplati, ale amalg.by mela byt zadarmo.
A zubare co vybira 1000 korun za amalg. plombu bych poslala k sipku. Zlodej.
@Katulen píše:
Amalganova plomba je zadarmo ne? A nechapu, jak tu pisou, ze co bysme chteli.
Kdo chce bilou tak at si priplati, ale amalg.by mela byt zadarmo.
A zubare co vybira 1000 korun za amalg. plombu bych poslala k sipku. Zlodej.
@terinka4444 Já ani nechci aby někdo plakal. Každopádně jsem našla zubaře, co si bere za černou 400 kč. To je krásný rozdíl. Takže aspon tak.
Jako nechapu proc bych si mela nechat sezrat zub? Co je to za hloupou rec? Kdyz mi udela amalgamovou plombu tak mi to sezere zub? Nenech se vysmat.
Ne, to ti nesežere zub, konec konců, dělej si se svým chruprm, co chceš, najdi si doktora zadarmo, ale neurážej na nenadávaj těm ostatním do zlodějů, tobě taky nikdo nenadává.
Dámy, můžete se přestat navážet do @terinka4444, já ji požádala o radu a ona mi slušně odpověděla. Tímto ji děkuji. Jestli se mi její názor nebude líbit, je to jen a jen moje věc.
@smoulinka71 Dámy? Já tu vím jenom o jedné co nadává. Nikomu bych bezdůvodně nenadávala…fuj. ![]()