Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
už před několika dny jsem objevila v plínce ve stolici takové černé nitky. Dceru plně kojím, ale občas jí dávám na ochutnání třeba banán nebo mandarinku, ale myslím, že z toho to nebude. Dneska měla stolici dvakrát a pokaždé tam ty černé nitky byly a stolice byla trochu do zelena. Nevíte, co by to mohlo být? Nemáte s tím někdo zkušenosti. Jinak je úplně v pohodě, v dobré náladě, teplotu nemá. Napadly mě roupy, ale v chytré knížce píšou, že ty jsou bílé, tak nevim.
Ahojky ,myslím ,že to bude z banánu.Nedávno tu na to už byla diskuze .
Majdalenka
Jo jo roupy jsou bílé a hýbou se ......fakt to tipuju na ten banán .
Majdalenka
Ahoj, je to banán, mě zase vystrašila černá stolice po borůvkové přesnídávce
Jo, pořád se učíme
![]()
Tak to jste mě uklidnily
já už jsem si představovala kdoví co. Tu diskuzi jsem bohužel nenašla. Tak díky za odpovědi!
Zdravím, stalo se nám přesně to samé - plně kojené 6 m dítě a černé „šňůrky“ ve stoličce. Přinesla jsem stoličku na dr. na rozbor a nic závadného nezjistili. Dr. se také klonila ke zbytkům po ovoci.
Holky muze mit dcera cerne nitky ve stolici, kdyz mela v sobotu banany a v nedeli kadila jen jednou a dnes poprve ? Je ji 7 mesicu.
Určitě ano. četla jsem, že to je hlavně po banánech méně dozrálých (tvrdých).
Holky a kdyz ty banany jedla v sobotu a vykadila to az ted v pondeli ? Jakoze mela ty cerne nitky ? Ona v nedeli kadila jen jednoua dnes v pondeli taky jednou a mela v tom ty nitky.
Asi jsem to predtim blbe popsala.
Tak to vykajdila až dnes, v tom bych nějaký problém neviděla.
banán docela staví tak podle mě není vůbec divné že vyšel ven až dneska, zvlášt pokud je to teprve druhá stolice
Ahoj. Ano, může to tak být, i to „zpoždění“. Mája má černé nitky po banánu i v několika dalších stolicích (ona teda kaká spíš víckrát denně, ale po dvou dnech bych se tomu určitě nedivila).