Černé puntíky ve školce + značky za dobré skutky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
21.11.25 20:18
@IcePlanet7 píše: Více

Takže soukromé údaje ostatních mají viset v plenéru, protože ty nejsi schopný otevřít zobák? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77679
21.11.25 20:19
@Sisi 3582 píše: Více

ty tvoje šílené komunistické postupy, díky bohu jsem já ani má dcera tak neschopnou učitelku nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
21.11.25 20:19

@Sisi 3582 prosímtě najdi si v zájmu všech jinou práci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77679
21.11.25 20:21
@Bubla Bůčková píše: Více

za mně je špatný celý ten systém, ve školce tohle nemá co dělat, schopná, opakuji schopná učitelka si poradí i bez toho,
ve škole jsem ochotná něco podobného neveřejného tolerovat, ale ne stresovat malé školkové děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77679
21.11.25 20:22
@Liberalissima píše: Více

já doporučuji bachařku, je jich pořád nedostatek @Sisi 3582

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
21.11.25 20:25
@stinga píše: Více

To je poslání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
21.11.25 20:26

Hrozne je, že neumíš zvládnout skolkové děti bez puntíku a klidových činnosti za trest.

• Citovat
  • Upravit
12885
21.11.25 20:27

Mně tím rádoby sacharinovým stylem připomíná Dollores Umbridge z HP :mrgreen:

Ale bude to nějaký troll jen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77679
21.11.25 20:28
@Liberalissima píše: Více

doufám, že je vymyšlená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
21.11.25 20:28

7 stránek celkem poklidný diskuze a stejne se to zvrtne. Ač jsem to na zacatku ocekavala, prubeh to melo docela slibnej. Epipi nikdy nezklame. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.11.25 20:29

Škoda, že to některé v Vás nechápou nebo to obrací.
Děti mám ráda a ony mají rády mne.
Dokonce i ty, které puntík dostanou. Vědí totiž proč. Nejen, že se ke všem chovám s láskou a respektem k jejich individualitě, ale i jako k lidským bytostem, jak píšete.
Nemám potřebu se tu před Vámi obhajovat. Píši jen své názory a postřehy.
Netvrdím přeci, že jsou všichni rodiče stejní, jen že je na dětech znát, když na ně rodiče nemají dostatek času.
Tím debatu končím.
Samy by jste si to měli vyzkoušet, než začnete takto kritizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77679
21.11.25 20:31

proč bychom si to měly vyzkoušet? ty si také nezkoušíš naši práci, vybrala sis to dobrovolně sama a vystudovala - ale očividně se na takovou práci nehodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
21.11.25 20:33

Tyjo ja nevim, ja docela i verim, ze neni.

Za sebe muzu rict, ze s nasema ucitelka jsem celej rok zadnej problem nemela, ani naznak neceho, co by mi vadilo. Tohle byl prvni zadrhel a ac jsem byla vcera fakt nastvana, co vymyslela, tak se k tomu dnes postavila dobre, nastenka byla cela do 10 minut pryc. Je jeste mladá, myslela to zrejme dobre, jen se to minulo ucinkem a ikdyz zamer dobrej, zvrtlo se to v neco, v co podle me ani ucitelka nechtela. Ale realne ji to taky napadlo, aplikovala to a zila v tom, ze super nápad. No, muzu byt ráda, ze je rozumna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
21.11.25 20:36

Jojo, naše ucitelka nam taky dnes tvrdila, ze dite vi, proc putnik dostalo. Stejne jako si to myslis ty. A svete div se, doma mi nebyla schopna rict za to ma. A resila jsem to v klidu. Vubec jsem ji nechtěla nejak trestat za puntik. Jen jsem chtela, zda by mi mohla rict, co se stalo. A rano uz to uplne prekroutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.11.25 20:38

Nechcete taky rovnou ukamenovat učitele ZŠ za známky??
Puntíky ještě nikdy nikomu neuškodily, ale vy byste se měly zamyslet!!!Že já jsem vůbec psala.
Pro hloupého všechno hloupé, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin