Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
tak ta paní na MMb už neprodává za 95,ale tady je za 125 http://www.docsimon.cz/search.php?…
díky market, už vím, kde je chyba, já mám starší děti
takže to vyjde dráž ![]()
a peggy jsi spokojená s babylove?
že by dítka koštly? už jsou větší, tak bych se nemusela bát vlka nic…
na MMB jsem našla ještě nějakou německou bebivita,ale to nevím, co si mám o tom myslet, nikdy jsem o tom neslyšela
Boriska píše:
díky market, už vím, kde je chyba, já mám starší dětitakže to vyjde dráž
a peggy jsi spokojená s babylove?že by dítka koštly? už jsou větší, tak bych se nemusela bát vlka nic…
Holky jsou na něm od narození a žádný problém. Nedělala jsem to ani kvůli ceně, ale Nutrilon jim nechutnal, po Bebě měly zácpu a po Sunaru blinkaly co blinkaly - přímo blily, takový to smradlavý kyselý mlíko…
![]()
Tak mi kamarádka doporučila Babylove a super, akorát dvojka jim moc nejela, tak měly ještě minulý týden jedničku a teď mají rovnou trojku… ![]()
pro starší um neznám holka se odstavila v 11 měs a šla rovnou na kravsky páč žádné um nechtela a kluk kvuli penezum šel v to veku taky nas kravské…z mateřské 3500 to utáhnot nešlo
marketm píše:
pro starší um neznám holka se odstavila v 11 měs a šla rovnou na kravsky páč žádné um nechtela a kluk kvuli penezum šel v to veku taky nas kravské…z mateřské 3500 to utáhnot nešlo
Naše holky měly uměláka ještě v pěti letech… Normální odmítaly. Měly flaštičku s mega dírou v dudlíku a ráno ke snídani dostaly - kakaluko- kakao…
![]()
marketm píše:
můj starší kluk je kojenej do 10měs a pak na UM nikdy nepřešel..takže byl živ z kaší, krav.mlíka a jogurtů ![]()
Ahoj holky,
tak jsem vam nakoukla do diskuze - mate krasny deticky
![]()
Eshta, chtela jsem se optat - myslim ze jsi nekde na jiny diskuzi psala, ze bydlite s manzelem v Egypte. Rodila jsi tam? Jak je to tam se zdravotni peci? My jsme tam byli na mesic na dovoleny, kdyz jsem byla v sestym mesici, ale ja jsem asi celou dobu nedelala nic jinyho, nez ze jsem se modlila abych tam nahodou nemusela rodit…
Pak probirate mliko. Ja teda taky nekojim a kluci jsou na Bebe. Ale vubec mi neprijde, ze by to bylo penezne nejak neunosny. Jsme nakoupili hned na zacatku mliko asi za 20tis., ale porad jeste nam nejaky zbyva a to je klukum skoro 9 mesicu a jsou fakt jedlici…
V nemecku prodavaji mliko Bebivita nebo tak nejak se to jmenuje a to vyjde opravdu levne - jedna krabice asi na stovku. Nasi kluci to ale bohuzel blili.
ahoj monna77
jj, bydlíme tam, ale všechny děti jsem rodila v Praze..bývala bych rodila druhé dítě tam, ale měla jsem ze začátku komplikace a rodit dvojčata někde, kde není úplně uzpůsobená porodnice vybavením na nedonošence, se mi nechtělo..
zdrav.péče je taková jakou si zaplatíš
u nás je opravdu dobrá veliká soukromá nemocnice, super čistá a s dobrým vybavením, hodně kamarádek Evropanek tam rodilo i s epidurálem a vše bylo ok
jinak ty jsi byla v 6měs v Egyptě?
tak to obdivuju- já sice také, na porod prvního kluka jsem letěla ve 28tt, ale to bylo něco jiného, přeci jen tam žiju ![]()
Ahojky
já mám taky dvojčátka/kluky 1.6. už jim byl ROK tak už nepatříme mezi ty čerstvě narozené.Jinak rodila jsem císařem v ÚPMD v 37+4 a Daneček měl 2870g a Davídek 2450g,a oba byli na umělé výživě,já nic neměla,ale i tak jsou z nich už pořádní lumpové (9,5kg a 10kg)
,chtěla bych ještě někdy v budoucnu holčičku,ale manžel prý dělá jen kluky,tak by to byl asi zase kluk (už má z předešlého vztahu jednoho kluka),tak se asi spokojím z těma mýma dvěma lumpíkama
Jestli teda náhodou některá nemáte osvědčený recept ,,jak se dělá holka,,
![]()
misa842 píše:
Ahojky![]()
já mám taky dvojčátka/kluky 1.6. už jim byl ROK tak už nepatříme mezi ty čerstvě narozené.Jinak rodila jsem císařem v ÚPMD v 37+4 a Daneček měl 2870g a Davídek 2450g,a oba byli na umělé výživě,já nic neměla,ale i tak jsou z nich už pořádní lumpové (9,5kg a 10kg)
![]()
![]()
,chtěla bych ještě někdy v budoucnu holčičku,ale manžel prý dělá jen kluky,tak by to byl asi zase kluk (už má z předešlého vztahu jednoho kluka),tak se asi spokojím z těma mýma dvěma lumpíkama
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co výměna manželů za jedním účelem… Ten můj dělá zase jenom holky, máme jich pět…
![]()
peggy.sl píše:misa842 píše:A co výměna manželů za jedním účelem… Ten můj dělá zase jenom holky, máme jich pět…
Ahojky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to je dobrý nápad
to by snad mohlo vyjít
![]()
já bych také mohla výměnou poskytnout manžela-dělá taky jen kluky
a pěkný
tvůj zas peggy dělá hezký holky, toho bych brala ![]()
misa842 píše:peggy.sl píše:Tak to je dobrý nápadmisa842 píše:A co výměna manželů za jedním účelem… Ten můj dělá zase jenom holky, máme jich pět…
Ahojky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to by snad mohlo vyjít
![]()
Když on mi ale říkal, že výrobu dětí už nechce do smrti vidět…
![]()