Čerstvé maminky dvojčátek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
5.6.11 10:33

tak ta paní na MMb už neprodává za 95,ale tady je za 125 http://www.docsimon.cz/search.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 10:36

Tak to vyjde levněji Babylove, toho je 600g a stojí 129.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
5.6.11 10:36

díky market, už vím, kde je chyba, já mám starší děti :mrgreen: takže to vyjde dráž :roll:
a peggy jsi spokojená s babylove? :think: že by dítka koštly? už jsou větší, tak bych se nemusela bát vlka nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
5.6.11 10:38

na MMB jsem našla ještě nějakou německou bebivita,ale to nevím, co si mám o tom myslet, nikdy jsem o tom neslyšela

http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 10:41
Boriska píše:
díky market, už vím, kde je chyba, já mám starší děti :mrgreen: takže to vyjde dráž :roll:
a peggy jsi spokojená s babylove? :think: že by dítka koštly? už jsou větší, tak bych se nemusela bát vlka nic…

Holky jsou na něm od narození a žádný problém. Nedělala jsem to ani kvůli ceně, ale Nutrilon jim nechutnal, po Bebě měly zácpu a po Sunaru blinkaly co blinkaly - přímo blily, takový to smradlavý kyselý mlíko… :mrgreen: :mrgreen:
Tak mi kamarádka doporučila Babylove a super, akorát dvojka jim moc nejela, tak měly ještě minulý týden jedničku a teď mají rovnou trojku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
5.6.11 10:45

pro starší um neznám holka se odstavila v 11 měs a šla rovnou na kravsky páč žádné um nechtela a kluk kvuli penezum šel v to veku taky nas kravské…z mateřské 3500 to utáhnot nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 10:49
marketm píše:
pro starší um neznám holka se odstavila v 11 měs a šla rovnou na kravsky páč žádné um nechtela a kluk kvuli penezum šel v to veku taky nas kravské…z mateřské 3500 to utáhnot nešlo

Naše holky měly uměláka ještě v pěti letech… Normální odmítaly. Měly flaštičku s mega dírou v dudlíku a ráno ke snídani dostaly - kakaluko- kakao… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.6.11 10:52
marketm píše:
pro starší um neznám holka se odstavila v 11 měs a šla rovnou na kravsky páč žádné um nechtela a kluk kvuli penezum šel v to veku taky nas kravské…z mateřské 3500 to utáhnot nešlo

můj starší kluk je kojenej do 10měs a pak na UM nikdy nepřešel..takže byl živ z kaší, krav.mlíka a jogurtů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
5.6.11 11:59

Ahoj holky,

tak jsem vam nakoukla do diskuze - mate krasny deticky :palec: :palec:

Eshta, chtela jsem se optat - myslim ze jsi nekde na jiny diskuzi psala, ze bydlite s manzelem v Egypte. Rodila jsi tam? Jak je to tam se zdravotni peci? My jsme tam byli na mesic na dovoleny, kdyz jsem byla v sestym mesici, ale ja jsem asi celou dobu nedelala nic jinyho, nez ze jsem se modlila abych tam nahodou nemusela rodit…

Pak probirate mliko. Ja teda taky nekojim a kluci jsou na Bebe. Ale vubec mi neprijde, ze by to bylo penezne nejak neunosny. Jsme nakoupili hned na zacatku mliko asi za 20tis., ale porad jeste nam nejaky zbyva a to je klukum skoro 9 mesicu a jsou fakt jedlici…
V nemecku prodavaji mliko Bebivita nebo tak nejak se to jmenuje a to vyjde opravdu levne - jedna krabice asi na stovku. Nasi kluci to ale bohuzel blili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.6.11 13:12

ahoj monna77 :mavam: jj, bydlíme tam, ale všechny děti jsem rodila v Praze..bývala bych rodila druhé dítě tam, ale měla jsem ze začátku komplikace a rodit dvojčata někde, kde není úplně uzpůsobená porodnice vybavením na nedonošence, se mi nechtělo..
zdrav.péče je taková jakou si zaplatíš :wink: u nás je opravdu dobrá veliká soukromá nemocnice, super čistá a s dobrým vybavením, hodně kamarádek Evropanek tam rodilo i s epidurálem a vše bylo ok :wink: jinak ty jsi byla v 6měs v Egyptě? :mrgreen: tak to obdivuju- já sice také, na porod prvního kluka jsem letěla ve 28tt, ale to bylo něco jiného, přeci jen tam žiju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.6.11 13:21

Ahojky :-D :-D já mám taky dvojčátka/kluky 1.6. už jim byl ROK tak už nepatříme mezi ty čerstvě narozené.Jinak rodila jsem císařem v ÚPMD v 37+4 a Daneček měl 2870g a Davídek 2450g,a oba byli na umělé výživě,já nic neměla,ale i tak jsou z nich už pořádní lumpové (9,5kg a 10kg) :lol: :lol: :lol: ,chtěla bych ještě někdy v budoucnu holčičku,ale manžel prý dělá jen kluky,tak by to byl asi zase kluk (už má z předešlého vztahu jednoho kluka),tak se asi spokojím z těma mýma dvěma lumpíkama :palec: :palec: Jestli teda náhodou některá nemáte osvědčený recept ,,jak se dělá holka,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 13:23
misa842 píše:
Ahojky :-D :-D já mám taky dvojčátka/kluky 1.6. už jim byl ROK tak už nepatříme mezi ty čerstvě narozené.Jinak rodila jsem císařem v ÚPMD v 37+4 a Daneček měl 2870g a Davídek 2450g,a oba byli na umělé výživě,já nic neměla,ale i tak jsou z nich už pořádní lumpové (9,5kg a 10kg) :lol: :lol: :lol: ,chtěla bych ještě někdy v budoucnu holčičku,ale manžel prý dělá jen kluky,tak by to byl asi zase kluk (už má z předešlého vztahu jednoho kluka),tak se asi spokojím z těma mýma dvěma lumpíkama :palec: :palec: Jestli teda náhodou některá nemáte osvědčený recept ,,jak se dělá holka,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A co výměna manželů za jedním účelem… Ten můj dělá zase jenom holky, máme jich pět… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.6.11 13:29
peggy.sl píše:
misa842 píše:
Ahojky :-D :-D já mám taky dvojčátka/kluky 1.6. už jim byl ROK tak už nepatříme mezi ty čerstvě narozené.Jinak rodila jsem císařem v ÚPMD v 37+4 a Daneček měl 2870g a Davídek 2450g,a oba byli na umělé výživě,já nic neměla,ale i tak jsou z nich už pořádní lumpové (9,5kg a 10kg) :lol: :lol: :lol: ,chtěla bych ještě někdy v budoucnu holčičku,ale manžel prý dělá jen kluky,tak by to byl asi zase kluk (už má z předešlého vztahu jednoho kluka),tak se asi spokojím z těma mýma dvěma lumpíkama :palec: :palec: Jestli teda náhodou některá nemáte osvědčený recept ,,jak se dělá holka,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A co výměna manželů za jedním účelem… Ten můj dělá zase jenom holky, máme jich pět… :mrgreen: :mrgreen:

Tak to je dobrý nápad :lol: :lol: :lol: :lol: to by snad mohlo vyjít :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.6.11 13:31

já bych také mohla výměnou poskytnout manžela-dělá taky jen kluky :lol: a pěkný :palec: :mrgreen: tvůj zas peggy dělá hezký holky, toho bych brala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 13:31
misa842 píše:
peggy.sl píše:
misa842 píše:
A co výměna manželů za jedním účelem… Ten můj dělá zase jenom holky, máme jich pět… :mrgreen: :mrgreen:
Tak to je dobrý nápad :lol: :lol: :lol: :lol: to by snad mohlo vyjít :palec: :palec:

Když on mi ale říkal, že výrobu dětí už nechce do smrti vidět… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí