Čerstvé maminky dvojčátek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
4.6.11 15:35
Ja
eshta píše:
radka, beruuundaA krásný fotky obě dvě :srdce: a sranda jak jsou stejně staří :mrgreen:
já pak zkusím vyhrabat fotku kluků, když jim byly necelé 3měs…my teď už jedeme příkrmy, plazej se, skoro přes den nespinkají a když už tak jen na chvíli..
Radko a jak to zvládáš s těma 3 staršíma klukama? To je musíš mít pěkně vycepovaný ne? já vlastně pak budu mít něco podobného doma :mrgreen: :think:

jak to že to budeš mít podobné doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.6.11 15:36
eshta píše:
tady jsou jim přesně 3měsíce :huban:

ty jsou nádherné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
4.6.11 15:36

radko ty máš jednovaječné viď? a berundoo ty- vypadají jako dvojvaječní :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.6.11 15:37
eshta píše:
radko ty máš jednovaječné viď? a berundoo ty- vypadají jako dvojvaječní :oops: :nevim:

ano já mám jednovaječné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 15:38

Tvoji kluci jsou taky nádherní. Jo jo mám dvojvaječný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
4.6.11 15:38
Radkamysacek píše:
Ja
eshta píše:
radka, beruuundaA krásný fotky obě dvě :srdce: a sranda jak jsou stejně staří :mrgreen:
já pak zkusím vyhrabat fotku kluků, když jim byly necelé 3měs…my teď už jedeme příkrmy, plazej se, skoro přes den nespinkají a když už tak jen na chvíli..
Radko a jak to zvládáš s těma 3 staršíma klukama? To je musíš mít pěkně vycepovaný ne? já vlastně pak budu mít něco podobného doma :mrgreen: :think:

no ty máš 11,10 a 7,5let a já budu mít za pár let 10,8 a 8let :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
4.6.11 15:40

díky, já si je hrozně užívám, jsou opravdu moc hodní, tak je to radost.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.6.11 15:41
eshta píše:
Radkamysacek píše:
Ja
eshta píše:
no ty máš 11,10 a 7,5let a já budu mít za pár let 10,8 a 8let :wink:

tak to jo to já za těch pár let budu mít zase jinak,myslela jsem že čekaš další mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 15:41

Já je mám naštěstí taky hodný tak si to taky užívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
4.6.11 15:44

radko ne ne ne ne ne další mimi teď ne ne :mrgreen: ňák mi ty 3 zatím stačej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.6.11 15:45
eshta píše:
radko ne ne ne ne ne další mimi teď ne ne :mrgreen: ňák mi ty 3 zatím stačej :jazyk:

Tak ještě tu holčičku né :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
4.6.11 15:47
Radkamysacek píše:
eshta píše:
radko ne ne ne ne ne další mimi teď ne ne :mrgreen: ňák mi ty 3 zatím stačej :jazyk:

jj, a hned 2 nejlíp :mrgreen:
my jsme řekli, že uvidíme a tema případná holčička otevřeme tak za 5let a uvidíme :lol: proces otěhotňování mě ba, těhu mě ba, porod ok, ale taky se to nějak všechno musí uživit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.6.11 15:51
eshta píše:
Radkamysacek píše:
eshta píše:
jj, a hned 2 nejlíp :mrgreen:
my jsme řekli, že uvidíme a tema případná holčička otevřeme tak za 5let a uvidíme :lol: proces otěhotňování mě ba, těhu mě ba, porod ok, ale taky se to nějak všechno musí uživit :think:

naprosto s tebou souhlasím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.6.11 16:05

foto z porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 16:07