Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mi jdeme do poradny také ve třech měsících ale řekla bych že víc jak 4 kila mít nebudou. Budou vás už očkovat? Nás chtějí ale nevím kluci jsou teď nemocní tak je asi nenaočkují.
radkamysacek -opravdu krásní kluci, všichni! Můžu se zeptat o kolik let jsou ti starší? Teda 5 dětí
my bychom taky chtěli zkusit ještě jedno, ale až tak za 5let, až budou všichni kluci trošku samostatnější..jinak bych se z toho zbláznila
![]()
peggy pěkný babinec to máš tedy
a také krásný všechny ![]()
Díky!
A to máme ještě jednu holčičku nevlastní a fenku… Chudák tatínek
![]()
klukum starším je 11let,10let a 7,5let jsou to naši pomocníci,pomáhají moc rádi a to je do toho nenutíme
jinak Ondřej 11
Tomáš 10
David 7,5
Lukášek a Tadeášek 2,5měsícu
BeruuundaA píše:
Mi jdeme do poradny také ve třech měsících ale řekla bych že víc jak 4 kila mít nebudou. Budou vás už očkovat? Nás chtějí ale nevím kluci jsou teď nemocní tak je asi nenaočkují.
také nás prý budou očkovat,také jsme byli nemocny,měli velky kašel ale už je to dobrý
Radkamysacek píše:
jinak Ondřej 11
Tomáš 10
David 7,5
Krásný jména… Tadeáška jsem taky chtěla…a Eliáše, no a mám Johanku a Jasmínku, potom Štěpku a Andělku… ![]()
peggy.sl píše:Radkamysacek píše:Krásný jména… Tadeáška jsem taky chtěla…a Eliáše, no a mám Johanku a Jasmínku, potom Štěpku a Andělku…
jinak Ondřej 11
Tomáš 10
David 7,5
také krásné jména ![]()
Radkamysacek píše:peggy.sl píše:také krásné jménaRadkamysacek píše:Krásný jména… Tadeáška jsem taky chtěla…a Eliáše, no a mám Johanku a Jasmínku, potom Štěpku a Andělku…
jinak Ondřej 11
Tomáš 10
David 7,5
moc děkuji
Holky už vám spinkají miminka celou noc?nám zatím se bouzejí 2× až 3× ![]()
Luciana83 píše:
teda Radko, moje poklonaNám spí holky celou noc od 8 týdnů
teda to bych už chtěla také ![]()