Čerstvé maminky dvojčátek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
4.6.11 07:35
Radkamysacek píše:
Dobré ráno všem :-D dneska bude opět krásny slunny den :wink:

Dobré ráno, škoda že nemůžeme ven kluci jsou pořád nemocní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.6.11 07:37
BeruuundaA píše:
Radkamysacek píše:
Dobré ráno všem :-D dneska bude opět krásny slunny den :wink:
Dobré ráno, škoda že nemůžeme ven kluci jsou pořád nemocní :-(

to znám také jsme museli byt doma :cry: však bude líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 07:39

Ale až budeme zdraví tak bude jak na potvoru pršet. Co prcci jak spinkali? Ti moji spinkali přes noc 7 hodin v kuse to teda nevím co se jim stalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.6.11 07:41

Tak to spinkali krásně! U nás Johanka měla divoké sny, tak jsem si jí vzala do postele… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 07:47

To musela být u maminky spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.6.11 07:47
BeruuundaA píše:
Ale až budeme zdraví tak bude jak na potvoru pršet. Co prcci jak spinkali? Ti moji spinkali přes noc 7 hodin v kuse to teda nevím co se jim stalo :-)

tak to spinkali krásně :-D naši spali jen do jedné,pak museli spát u nás v posteli,nějak se jim nechtělo spinkat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.6.11 07:59
BeruuundaA píše:
To musela být u maminky spokojená

Ona ano, já už tolik ne. Johanka je totiž živel, takže mám vytrhanou půlku vlasů a vypíchnutý jedno oko, ale jinak dobrý… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 08:08

Taky má ráda vlásky? Ti moji kloučci oba rádi tahají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 08:16
Radkamysacek píše:
BeruuundaA píše:
Ale až budeme zdraví tak bude jak na potvoru pršet. Co prcci jak spinkali? Ti moji spinkali přes noc 7 hodin v kuse to teda nevím co se jim stalo :-)
tak to spinkali krásně :-D naši spali jen do jedné,pak museli spát u nás v posteli,nějak se jim nechtělo spinkat :cry:

To ti moji broučci když nechtějí spinkat tak je dám oba do jedné postýlky a zabíve se zatím to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.6.11 08:22
BeruuundaA píše:
Radkamysacek píše:
BeruuundaA píše:
tak to spinkali krásně :-D naši spali jen do jedné,pak museli spát u nás v posteli,nějak se jim nechtělo spinkat :cry:
To ti moji broučci když nechtějí spinkat tak je dám oba do jedné postýlky a zabíve se zatím to pomáhá.

Počkej až budou větší… Naše holky po sobě šlapou a mlátí se do hlavy hračkama a vůbec se perou, takže v jedné postýlce už to nejde… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 08:25

Teda až tak :-) . Já je mám každého zvlášt v postýlce a když Lukášek vidí že tam Davídek není tak strašně plače dokud ho nevrátím pak je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
4.6.11 08:28

ahoj maminy já mám doma taky páreček dokonce už takový tu je ..Terezku p.v 1990g a Kubíka 1660g nar.33+6… je jim půl roku mají přes 7kilo jsou kojeni z lahve zatím se daří odsávat a ještě tak 3mes chci vydržet…Kubík má 2 zoubky a příkrmy nechce a Terka bezzubá a příkrmy hltá jak divá :-D začínají se zvedat na kolínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.6.11 08:29
BeruuundaA píše:
Radkamysacek píše:
BeruuundaA píše:

To mi dáváme takhle dvojčátka přes den,ale už také nebudeme,protože se začínají poštuchovat a Lukášek už se snaží přetočit s bříška na záda,včera se mu to už podařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 08:31

To jsou šikulky. Kdypak malýmu začali růst zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.6.11 08:33
Radkamysacek píše:
BeruuundaA píše:
Radkamysacek píše:
BeruuundaA píše:
To mi dáváme takhle dvojčátka přes den,ale už také nebudeme,protože se začínají poštuchovat a Lukášek už se snaží přetočit s bříška na záda,včera se mu to už podařilo

Já jsem dala včera Lukáška taky na bříško a když jsem za ním za chvíli přišla nevěřila jsem svým očím byl na zádech. Tak vidím že máš doma taky šikulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí