Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Radkamysacek píše:
Dobré ráno všemdneska bude opět krásny slunny den
Dobré ráno, škoda že nemůžeme ven kluci jsou pořád nemocní ![]()
BeruuundaA píše:Radkamysacek píše:Dobré ráno, škoda že nemůžeme ven kluci jsou pořád nemocní
Dobré ráno všemdneska bude opět krásny slunny den
to znám také jsme museli byt doma
však bude líp ![]()
Ale až budeme zdraví tak bude jak na potvoru pršet. Co prcci jak spinkali? Ti moji spinkali přes noc 7 hodin v kuse to teda nevím co se jim stalo ![]()
Tak to spinkali krásně! U nás Johanka měla divoké sny, tak jsem si jí vzala do postele… ![]()
BeruuundaA píše:
Ale až budeme zdraví tak bude jak na potvoru pršet. Co prcci jak spinkali? Ti moji spinkali přes noc 7 hodin v kuse to teda nevím co se jim stalo
tak to spinkali krásně
naši spali jen do jedné,pak museli spát u nás v posteli,nějak se jim nechtělo spinkat ![]()
BeruuundaA píše:
To musela být u maminky spokojená
Ona ano, já už tolik ne. Johanka je totiž živel, takže mám vytrhanou půlku vlasů a vypíchnutý jedno oko, ale jinak dobrý… ![]()
Radkamysacek píše:BeruuundaA píše:tak to spinkali krásně
Ale až budeme zdraví tak bude jak na potvoru pršet. Co prcci jak spinkali? Ti moji spinkali přes noc 7 hodin v kuse to teda nevím co se jim stalonaši spali jen do jedné,pak museli spát u nás v posteli,nějak se jim nechtělo spinkat
To ti moji broučci když nechtějí spinkat tak je dám oba do jedné postýlky a zabíve se zatím to pomáhá.
BeruuundaA píše:Radkamysacek píše:To ti moji broučci když nechtějí spinkat tak je dám oba do jedné postýlky a zabíve se zatím to pomáhá.BeruuundaA píše:tak to spinkali krásně
Ale až budeme zdraví tak bude jak na potvoru pršet. Co prcci jak spinkali? Ti moji spinkali přes noc 7 hodin v kuse to teda nevím co se jim stalonaši spali jen do jedné,pak museli spát u nás v posteli,nějak se jim nechtělo spinkat
Počkej až budou větší… Naše holky po sobě šlapou a mlátí se do hlavy hračkama a vůbec se perou, takže v jedné postýlce už to nejde…
![]()
Teda až tak
. Já je mám každého zvlášt v postýlce a když Lukášek vidí že tam Davídek není tak strašně plače dokud ho nevrátím pak je klid.
ahoj maminy já mám doma taky páreček dokonce už takový tu je ..Terezku p.v 1990g a Kubíka 1660g nar.33+6… je jim půl roku mají přes 7kilo jsou kojeni z lahve zatím se daří odsávat a ještě tak 3mes chci vydržet…Kubík má 2 zoubky a příkrmy nechce a Terka bezzubá a příkrmy hltá jak divá
začínají se zvedat na kolínka
BeruuundaA píše:Radkamysacek píše:To ti moji broučci když nechtějí spinkat tak je dám oba do jedné postýlky a zabíve se zatím to pomáhá.BeruuundaA píše:tak to spinkali krásně
To mi dáváme takhle dvojčátka přes den,ale už také nebudeme,protože se začínají poštuchovat a Lukášek už se snaží přetočit s bříška na záda,včera se mu to už podařilo
Radkamysacek píše:BeruuundaA píše:To mi dáváme takhle dvojčátka přes den,ale už také nebudeme,protože se začínají poštuchovat a Lukášek už se snaží přetočit s bříška na záda,včera se mu to už podařiloRadkamysacek píše:To ti moji broučci když nechtějí spinkat tak je dám oba do jedné postýlky a zabíve se zatím to pomáhá.BeruuundaA píše:tak to spinkali krásně
Já jsem dala včera Lukáška taky na bříško a když jsem za ním za chvíli přišla nevěřila jsem svým očím byl na zádech. Tak vidím že máš doma taky šikulu