Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky potřebuji poradit nebo už mi z toho hrabne. 25.10. My vyšel pozitivní tehotensky test. Gynekolog mě objednal na 1.11. Na ultrazvuku nic neviděl. Jen prý zrnko písku malá černá tečka.
Poslední menstruaci jsem měla 20.9. Vzal mi krev a objednal mě na 5.11. Znovu nic neviděl z výsledky krve byli hcg 90 což nevím na čem jsem. Krev mi vzal znova a objednal mě na zítra 8.11. S tím ze když nic neuvidí tak se domluvíme na dalším postupu. Mám sileny strach jestli je vše v pořádku. Mate s tím někdo zkušenosti prosím
děkuji za každou zprávu ![]()
@Nikký93 objednal Tě dost brzy ne? Pokud by jsi měla ovulaci dýl, tak je jasné, že nic moc nevidí..
@N-Nika nevím taky si to říkám navíc když jsem u něho byla v pondělí tak říkal ze když nic ve čtvrtek neuvidí tak se domluvíme o dalším postupu nevím co tím mysli
říkal ze by mě museli hospitalizovat tak se dneska bojím co vymysli. Mužů jen doufat ze tam něco malého bude
@Nikký93 to je mi moc lito
Ale uz 25.10. Ti vysel pozitivni tt, tzn, ze musis byt urcite v 6. tydnu… To uz byva videt vacek, za chvili by melo bit srdicko. Je spravne, ze dr. dava miminku cas, aby se ukazalo… Kdyby ses na dalsi krok toho 8.11. necitila, urcite to s nim prober, ze chces treba jeste pockat… Dr. Ti vse vysvetli, osvetli rizika a treba jeste pockate
Idealne si nech jeste nabrat krev, tam se hned pozna, zda hcg dvojnasobne stoupa
A drzim pesti! Treba je miminko opravdu bojovnicek a dnes Te prekvapi! ![]()
@Planetka85 děkuji moc za uklidnění
snad bude vše ok dneska budu moudřejší
@Gaforia děkuji moc
ozvu se určitě kontrolu mám až ve 13:30h ![]()
@Gaforia to mi povidej
nejradsi bych šla hned abych to už měla za sebou ![]()
Holky to je hrozný s tím čekáním já jdu příští týden na 1 screening jsem hrozně moc zvědavá zda je vše v pořádku
ale já tomu věřím že to bude v pohodě jen nesmím myslet negativně. A co vy kdy máte další kontroly?
@mishula89 dneska ale ještě se nic neukazalo tak se bojím ze něco není v pořádku ![]()
@Nikký93 četla jsem to. Zkoušela jsi dělat test někdy teď ještě jednou? My čekáme 1 miminko a to mě doktoři říkali že mám 5 % šanci otěhotnět a dívej jsem ve 12 tt nezoufej bude to dobrý ![]()
@mishula89 jojo dělám pořad jestli // nezmizí a jsou tam ale slabi jako vždycky už od začátku testování je mám o dost slabší než tu hlavní. Moc ti držím palečky ať mas pohodové těhotenství. ![]()
@Nikký93 děkuji moc
je to divný ale když jsem si já dělala testy tak jeden z dr. Max mi též ukazoval obě slabé může to být vada testu no každopádně uvidíš na kontrole držím ti palce pak dej vědět ![]()