Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mishula89 vše je v pořádku, já jsem dneska 9tt a některé dny mi je tak špatně že kdybych mohla jen ležím ale pak jsou vyjímky ( né moc často
) a to je mi v celku dobře
a gratuluji ![]()
@G.a.b.c.a20 jeee taky ti moc gratuluji
jsem nadšená a už se nemůžu dočkat další návštěvy u doktora to už půjde i manžel se podívat co se mu podařilo vytvořit ![]()
@mishula89 děkuji
taky se nemuzu dockat
u prvni dcerky se mi to hrozne tahlo ale ted kdyz se musim starat o ni ( 2 roky) tak mi ten cas utika silene az si rikam -coze to uz mam jit k dr? ![]()
@G.a.b.c.a20 kdyby i mě to tak utíkalo bylo by to super dostala jsem hned neschopenku takže mě nic jinyho nezbývá než být doma a hledat do čeho pichnu aspoň že mám králíčka se kterým se můžu mazlit. Hlavně aby bylo i u tebe vše v pořádku
@G.a.b.c.a20 kdyby i mě to tak utíkalo bylo by to super dostala jsem hned neschopenku takže mě nic jinyho nezbývá než být doma a hledat do čeho pichnu aspoň že mám králíčka se kterým se můžu mazlit. Hlavně aby bylo i u tebe vše v pořádku
@mishula89 tak to jsme meli stejne, u dcerky jsem taky hned dostala neschopenku..ted me nastesti zabavi ta moje princezna takze neni ani moc cas na to vse myslet..snad ano, musime myslet pozitivne ![]()
@mishula89 ahoj, tak jak dopadla kontrola? Byl i manzilek se podivat?
![]()
@Gaforia ahoj ano vše v pořádku manžel byl semnou jak slyšel
tak plakal krásný to bylo. Jinak nás čeká teď 14.11 1 screening tak snad bude vše v pořádku a co ty? ![]()
@G.a.b.c.a20 ahoj gabco tak ví ty? Dlouho ses mi neozvala psala jsem ti i soukromou zprávu ![]()
@mishula89 jee, tak to je hezké ![]()
Určitě bude vše ok-musí být! ![]()
Mě teprve čeká první prohlídka na gyndě, ale až 19.11., takže já si počkám ![]()
Ahoj holky potřebuji poradit nebo už mi z toho hrabne. 25.10. My vyšel pozitivní tehotensky test. Gynekolog mě objednal na 1.11. Na ultrazvuku nic neviděl. Jen prý zrnko písku malá černá tečka.
Poslední menstruaci jsem měla 20.9. Vzal mi krev a objednal mě na 5.11. Znovu nic neviděl z výsledky krve byli hcg 90 což nevím na čem jsem. Krev mi vzal znova a objednal mě na zítra 8.11. S tím ze když nic neuvidí tak se domluvíme na dalším postupu. Mám sileny strach jestli je vše v pořádku. Mate s tím někdo zkušenosti prosím
děkuji za každou zprávu ![]()