Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muzu se pridat dnes jsem byla na kontrole a jsem 9 tt uz tluce srdicko a mame 2 cm
Moc se tesim
@prcekniky Ahojky, tak s tím mimčem to máme na stejno
Taky jsme se poprvé snažili v červnu po měsíčkách a šup, už mám dutinku a 3.8. jdeme koukat jestli už nám krásně bije srdíčko.
JInak podle měsíčků jsem 5+5, ale podle pondělního ultrazvuku doktor říkal 3.týdny ![]()
Ahojte, můžu k vám? Jsem zatím ve stádiu pozitivních testů a na UTZ jdu v pondělí. TAk jsem zvědavá, jeslti tam bude aspoň nějaká tečka:-)
@prcekniky To jsme dvě
já se tomu taky smála, než vynechaly měsíčky a byl pozitivní testík
a přítel se mi pak smál, že to říkal, že se to povedlo
že to věděl ![]()
@Edita2 No jooo, ty ješitní chlapi
My jsme se dohodli, od kdy teda si přestaneme dávat pozor. A já mu říkám, ať si nemyslí, že to bude hned, že to bude pár měsíců trvat. A ejhle
A za 5 týdnů máme svatbu ![]()
Ahoj, jsem 6+2, na další KO jdeme za 14 dní - potvrdit
Od včera mě trápí nevolnosti. A zadařilo se třetí cyklus po lednovém podezření na GEU (jedno už mám za sebou).
@prcekniky Jéé svatba
gratuluji
Mno my o svatbě se ještě ani nebavili, jsem ráda že se po 10 letech rozvedl. Sice mi to trvalo půl roku ho přesvědčit, že když s ní nežije stejně 10 let tak že už může být i rozvedený. No a ted s emu do další svatby samozřejmě nechce, ale tak teta má dva kluky a taky vdaná není. Jako jednou svatbu určitě chci, chci mít krásné bílé šatičky a jen malinkou svatbu o 4 lidech, jinak pak grilovačka na zahradě pro lidi co budou chtít přijít. Ale asi se zatím budu těšit jen na prcka
Nechci ho tlačit
ikdyž bych byla ráda vdaná
co si budu namlouvat ![]()
@Edita2 Děkuji ![]()
Právě když my jsme se začali bavit o prckovi, tak jsem mu říkala, že bych ho chtěla až po svatbě, že prostě chci mít úplnou rodinu a abychom se všichni jmenovali stejně. No a přítel usoudil, že věk už na to má, teď si děláme bydlení, tak proč se nevzít. Takže přišel s prstýnkem a začali jsme plánovat. A s mimčem jsme chtěli začít už chvíli před svatbou s tím, že to stejně nebude hned a kdyby náhodou, tak abych se vešla do šatů ![]()
Ahoj ja si delala TT Clearblue ukazalo se mi + 2-3,PAK JSEM ZKOUSELA jeste TT moje lekarna a taky vysli // oba dva tak tehotenstvi zatim potvrzeno tremi tehotenskymi testy.31.7jdu na gynekologii aT MI DOKTORKA POTVRDI NASE VYSNENE TEHOTENSTVI
@lucynka152 ahoj,tak to jsme na tom skoro stejne. Akorát já jdu k lékaři 29.7.
@Meti píše:
@lucynka152 ahoj,tak to jsme na tom skoro stejne. Akorát já jdu k lékaři 29.7.
Tak to je dobry pak pisni jak jsi dopadla
Tak se k vám přidávám, těhulky… Já jsem zhruba 5+4, včera jsem prvně slyšela bít srdíčko… Čekáme první dítě, tak se moc těšíme.. Jinak jsem to nějak vycítila od začátku, protože mě šíleným způsobem bolí prsa, furt jsem unavená a mám lesklé oči… Hezký den… ![]()