Čerstvé těhulky, přidejte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3085
25.7.13 14:09

@prcekniky A kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
25.7.13 14:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.7.13 16:20

Muzu se pridat dnes jsem byla na kontrole a jsem 9 tt uz tluce srdicko a mame 2 cm :-) Moc se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
25.7.13 16:35

@prcekniky Ahojky, tak s tím mimčem to máme na stejno :) Taky jsme se poprvé snažili v červnu po měsíčkách a šup, už mám dutinku a 3.8. jdeme koukat jestli už nám krásně bije srdíčko. :andel: JInak podle měsíčků jsem 5+5, ale podle pondělního ultrazvuku doktor říkal 3.týdny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2052
25.7.13 19:46

Ahojte, můžu k vám? Jsem zatím ve stádiu pozitivních testů a na UTZ jdu v pondělí. TAk jsem zvědavá, jeslti tam bude aspoň nějaká tečka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
26.7.13 07:18

@Edita2 Upřímně jsem vůbec nečekala, že to půjde tak rychle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
26.7.13 10:08

@prcekniky To jsme dvě :D já se tomu taky smála, než vynechaly měsíčky a byl pozitivní testík :D a přítel se mi pak smál, že to říkal, že se to povedlo :D že to věděl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
26.7.13 10:17

@Edita2 No jooo, ty ješitní chlapi :-D My jsme se dohodli, od kdy teda si přestaneme dávat pozor. A já mu říkám, ať si nemyslí, že to bude hned, že to bude pár měsíců trvat. A ejhle :-D A za 5 týdnů máme svatbu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mili84
26.7.13 10:18

Ahoj, jsem 6+2, na další KO jdeme za 14 dní - potvrdit :srdce: Od včera mě trápí nevolnosti. A zadařilo se třetí cyklus po lednovém podezření na GEU (jedno už mám za sebou).

• Citovat
  • Upravit
2698
26.7.13 10:28

@prcekniky Jéé svatba :) :srdce: gratuluji :potlesk: :) Mno my o svatbě se ještě ani nebavili, jsem ráda že se po 10 letech rozvedl. Sice mi to trvalo půl roku ho přesvědčit, že když s ní nežije stejně 10 let tak že už může být i rozvedený. No a ted s emu do další svatby samozřejmě nechce, ale tak teta má dva kluky a taky vdaná není. Jako jednou svatbu určitě chci, chci mít krásné bílé šatičky a jen malinkou svatbu o 4 lidech, jinak pak grilovačka na zahradě pro lidi co budou chtít přijít. Ale asi se zatím budu těšit jen na prcka :) Nechci ho tlačit :) ikdyž bych byla ráda vdaná :andel: co si budu namlouvat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
26.7.13 12:30

@Edita2 Děkuji :hug:
Právě když my jsme se začali bavit o prckovi, tak jsem mu říkala, že bych ho chtěla až po svatbě, že prostě chci mít úplnou rodinu a abychom se všichni jmenovali stejně. No a přítel usoudil, že věk už na to má, teď si děláme bydlení, tak proč se nevzít. Takže přišel s prstýnkem a začali jsme plánovat. A s mimčem jsme chtěli začít už chvíli před svatbou s tím, že to stejně nebude hned a kdyby náhodou, tak abych se vešla do šatů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.7.13 00:08

Ahoj ja si delala TT Clearblue ukazalo se mi + 2-3,PAK JSEM ZKOUSELA jeste TT moje lekarna a taky vysli // oba dva tak tehotenstvi zatim potvrzeno tremi tehotenskymi testy.31.7jdu na gynekologii aT MI DOKTORKA POTVRDI NASE VYSNENE TEHOTENSTVI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2052
27.7.13 07:18

@lucynka152 ahoj,tak to jsme na tom skoro stejne. Akorát já jdu k lékaři 29.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.7.13 17:02
@Meti píše:
@lucynka152 ahoj,tak to jsme na tom skoro stejne. Akorát já jdu k lékaři 29.7.

Tak to je dobry pak pisni jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.7.13 17:06

Tak se k vám přidávám, těhulky… Já jsem zhruba 5+4, včera jsem prvně slyšela bít srdíčko… Čekáme první dítě, tak se moc těšíme.. Jinak jsem to nějak vycítila od začátku, protože mě šíleným způsobem bolí prsa, furt jsem unavená a mám lesklé oči… Hezký den… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí