Čerstvé těhulky, přidejte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10047
1.9.13 12:02

@Katciicek Tak to víš mam strach, ale snad to dobře dopadne a miminko si pochovam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.13 19:23

Ahojky všem :-) Tak já se také přidávám…Již od ledna jsme se snažili o miminko, ale pořád jsem měla bolesti podbřišku a zpožděné MS, které mi vždy museli nakonec vyvolat injekcí. Mám za sebou několik antibiotik a jiných léků a bylinných čajů. Měla jsem cystu 8 cm velkou a doktor mě chtěl poslat na laparoskopii. Nakonec zvolil injekce Thiaminu, vyvolávačku a čaj na cysty…Jenže jsem opět měla zpoždění 2 týdny…z několika testů jsem zjistila // :-) Volala jsem k doktorovi, ale bohužel má dovolenou až do 16.9. Na gyn. ambulanci ve Varech, kam jsem zašla kvůli bolestem podbřišku a také kvůli strachu, zda jsem opravdu těhotná či je to nějaký jiný problém, mi zjistili, že tam opravdu miminko je :-) Teď jsem v 6 +2 a máme s přítelem radost :-)
Jenže cysta tam stále je, ikdyž menší, a bolesti podbřišku jsou občas docela nepříjemné, takže se i tak trochu bojím :-( Jinak vám všem gratuluji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
1.9.13 19:49

@Jirulka89 Ahojky tak držim palečky a držte se s miminkem vim, že je to náročný, ale zkus se hodně zamětnat aby si na to nemyslela radim z vlastní zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.13 20:58

Tehulka001 : Děkuji Ti za radu. Snad bude vš v pořádku. Akorát asi budu muset říci v práci svému mistrovi, že nemůžu tahat nic moc těžkého. Nerada bych o to miminko přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
1.9.13 21:02

@Jirulka89 No nevim ale myslim si že by jsi měla dostat rizikovku už kvůli tý cystě mohlo by to udělat pořádnou paseku když to praskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.13 21:10

Ahoj mela jsem zpozdeni 9 dni a uz je konec mesice a visel mi pozitivni testy kdy bich mela jit doktorovi?
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
1.9.13 21:15
@mispulinka-4 píše:
Ahoj mela jsem zpozdeni 9 dni a uz je konec mesice a visel mi pozitivni testy kdy bich mela jit doktorovi? :oops:

Zkus zítra zavolat k doktorovy oni si to spočítají a pozvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
2.9.13 14:04

@Jirulka89 je tak to gratuluji a držím palečky aby to dopadlo dobře, ale stou prací nevím možná by jsi si měla skočit aspoň k obvodní jestli by ti nenapsala než bude gynekolog z dovolené neschopenku.. mám teda taky dost náročnou práci a tahala jsem těžké krabice a v 6tt jsem šla marodit protože jsem teda zvracela ale i kdyby mě teď chtěl uschopnit tak bych nešla kůli práci nechci o toho našeho drobečka příjít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
2.9.13 14:05

@mispulinka-4 já bych taky zavolala aby mi vzali krev bych věděla na čem jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
2.9.13 17:41

Milacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
2.9.13 18:03
@lucynka152 píše:
Milacek

Gratuluju to je krásný já už chci taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
2.9.13 18:15

Takle vypadá ta naše šmouha :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
2.9.13 19:05
@Katciicek píše:
Takle vypadá ta naše šmouha :srdce:

Tak gratuluji to je krásný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.9.13 19:42

Tehulka001 : Já mám takové tušení, že to tak asi možná i dopadne. Dnes jsem tedy řekla v práci mistrovi, že jsem těhotná. Ale byla to taková zapeklitá situace :-) Paní, kterou jsem zaskakovala na jejím místě, jim přišla říci, že končí…Naštěstí mi vyhověli a dělám o trošku lehčí práci, ale asi ani to možná nepůjde :-( Děsí mě ty bolesti podbřišku :-( Už aby bylo toho 16.9. a já věděla, že je mimí v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.9.13 19:55

@Katciicek Děkuji Ti :-) I já Tobě gratuluji ;-) S tou obvodní mě to nenapadlo. Já to mám ale takové zavařené :-) Teď jsem dokonce dálkově nastoupila na VOŠ, ale konzultace jsou každý čtvrtek tak od 8.50 do 15:00. Zaplatila jsem si i část školného a nechci se té školy hned vzdát, ten obor se mii tady v okolí hodně bude hodit. Nojo, jenže co teď? :-D Když půjdu na rizikové, což asi tak i bude z důvodu toho, že mi smlouva končí v prosinci, tak jak to budu mít s docházením do školy, když jsou vycházky? :-/ Složitá situace :-) Ale mimi je důležitější!
Tobě už bylo blbě tak brzy? Já ještě nepociťuji žádné příznaky :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky