ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2104
5.1.08 14:25

Holky a ještě mám jeden dotaz, ještě žehlíte dětem všechny oblečky? A používáte dětský prášek na praní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.1.08 14:47

ZUZKO, prášek ještě používám, ale až ho doberu, tak už budu prát v našem. Źehlím jenom repre věci, domácí nee :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
5.1.08 16:32

ZUZKO - já taky ještě peru v dětským, ale už jsem párkrát použila i normální, a nic se neděje, tak na něj taky pomalu přejdu. Akorát pořád dávám jako aviváž bílý Silan, nejvíc mi i voní. A žehlím všechno, mě se to víc líbí, je to takový upravený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
5.1.08 16:43

Roxo nám Spiropent snad vždycky pomohl-mívala ho Kikča a jednou i Ríša

v dětském prášku neperu,ale žehlím vše-kromě ponožek a punčošek-to jsem nedělala nikdy :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
5.1.08 16:57

Ahojda holky chci se zeptat jestli kdyz kojite porad tak jestli uz davate i cajicky???jako dalsi tekutinu..Mala me ted nekakala uz tri dny tak ji mozna dam nejaky bylinny caj,nebo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.1.08 17:40

Hezký podvečer,
tak tchánovci odjeli a je tu tase ten náš klídeček. Nééé že by mi vadili, ale ten domácí klid je prostě super. byli jsme dneska na rybníku bruslit, ale je to bída. Když jsme byli po vánocích, tak ten led byl jako zrcadlo a teď to bylo kostrbatý, jezdit se po tom pořádně nedalo, obraz mi drncal… No nic moc. Navíc tam pak přijeli děsně rozeřvaný puberťáci a povedlo se jim probudit Terezku (kterou venku jen tak něco nevzbudí). Tak jsem sundali brusle a vyrazili jsme domů. Byla jsem doooost vytočená. Teď si hraje na dece a začíná pokňourávat, tak asi půjde spinkat, což normálně nechodí. Jde až po večeři. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

V dětském prášku neperu a musím se přiznat, že jsem ani neprala. Každou várku projedu ještě jednou mácháním. To si myslím, že stačí. Potíže nemáme a to je pro mě rozhodující. Žehlím taky vše mimo ponožek a punčoch. Nějak nejsem s nevyžehleným prádlem spokojená :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Teď se Dan pěkně porafal s babkou. každou sobotu kupujou 2kg chleba a mi si od nich půlku bereme. Babka dneska už asi po desátý otravuje ať si ten chleba vememe. Dan se jí ptal, jestli jim tam překáží, že si ho jinak vezme až večer. babka na něj spustila, že je neuvěřitelný, jak je na ně hnusnej, že se mu nedá nic říct, že je to hovado a že ho sere. Upozorňuju, že do této chvíle s ní Dan mluvil naprosto v klidu a pohodě, ale jak tohle slyšel, tak spustil a zakončil to větou - baba jedna jedovatá!!!! Musela jsem se tomu smát, protože já tohle zažívám dnes a denně. Otavujou stokrát kvůli kravině a to samo, že v době, kdy se ti to nejmíň hodí. Nejlépe, když mi terka usíná a oni začnou dole řvát. neustále kontrolujou, jestli jsme doma a pokud jeden z nás není, tak nutně potřebují vědět kde jsme a kdy se vrátíme. Už mi to fáááákt leze na nervy. Nejhorší je, že se s tím nic dělat nedá. Musíme čekat až nastane jejich čas. Vím, zní to divně, ale kdo si tohle nezažil, tak to nepochipí. Chce se mi dost často brečet. Sedím v kuchyni, slyším, jak dole šmírujou a řvu. Já mám přeci taky nárok na nějaké to soukromí, néééé??javascript:emoticon(‚:twisted:‘)
Podlý?? Vždyť toho nechci tolik. Jen klid a trochu soukromí. Připadám si jako v kriminále - pořád dokola - co ti to přišlo za dopis? kam jedeš? Kdy se vrátíš? Co vaříš? Co jedla Terezka? Ty si dneska neprala? A co děláš, když Terka usne? A co pořád jíš, že nějak nemůžeš zhubnout? A to je pořád a pořád dokola. No, už mám zase slzy v očích. Půjdu si udělat kafe.

Jo ještě ad koření - dávala jsem Terezce od Sunarky MZ příkrm a byl tam kopr. Tak nevím. Dala jsem jí to a děsně jí to chutnalo… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

Gabčo - nelakej nad „leností“ Natálky, jednou se probudíš a zjistíš, že jde do školy a na nějaké pozdější otáčení si ani nevzpomeneš :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: (Jo jinak došel ti balíček???)

Tak já jdu na to uklidňovací kafčo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.1.08 17:48

Jo, ještě se vám chci pochlubit - v pondělí mi přijde nová pračka!!! tak jsem od Dana dostala zákaz prát, abych si řádně vyzkoušela tu novou :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!

Je to tahle:

http://www.korunka.cz/…81-w-insight

už se na ní těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
5.1.08 17:57

Ahojky,
Skurokat, to je teda vážně děs 8O No musíš se obrnit trpělivostí, asi ti ani nic jiného nezbývá.

Já peru v dětském prášku i Áje. Manža objednává Amway, už jsem si na to nějak zvykla. Vždycky vezme krabici normálního a krabici dětského. K tomu i sprej na skvrny, takže nemám potíže ani s mrkví. Žehlím taky všechno, dokonce i plíny. Mně by se nechtělo ukládat do skříně nevyžehlený.

Dnes byla Lucka poprvé v poledne bez kojo, zbaštila 180g příkrmu. Máme ale pořád potíže s kakáním, už ani švestková šťáva nezabírá :(
A jinak je taky lenoch, na břicho se točí pořád na jednu stranu, i když na horách se jí to jednou povedlo i na druhou. A nic jiného nedělá :(

Mně se tak nechce nic dělat, jsem z té Prahy nějak otrávená. Nejraději bych zase vypadla na hory.
Teď zrovna řešíme, jestli koncem února pojedeme s kamarády ještě na jedny hory. Ono je to totiž na druhou stranu s oběma holčičkama v jednom pokoji docela náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
5.1.08 18:41

Renko, kliiiiid my se uz pres mesic tocime (skoro 2) na jednu stranu.Nejak se mu na druhou nechce :-).

Katko, teda ta situace u vas doma tak akorat nabizi pred tebou smeknout.Mne staci,kdyz mi tchyne poklada takove otazky,kdyz prijdu na navstevu a uz mi to leze krkem.VYDRZ!!!!Mysli si neco o pr....... a jdi si po svem.Ja vim,lehce se to povida,ale ty to zvladnes.Mas manzu,Terezku a NAS!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
5.1.08 19:37

Ahojte,
my měli suprovou noc, Venda spala od 20 hodin a vzbudila se kolem 3 hodiny, cucla si čaje dostala dudlík a spala až do 5,45 hodin. Pak už sice spát nechtěla, ale i tak to byla pohoda.
Jinak dneska zblajzla domácí příkrm (kuřecí prso, zelenina) jako malinu a ještě si přidávala. Odpoledne si dala banán a taky byla spokojená.

Ad koření, já do jídla přidávám při vaření drcený kmín (doporučila mudra) a zelenou petrželku a Venda to snáší v pohodě.

Hani, ve zdravé výživě sice zeleninu a ovoce prodávají, ale jak tam byla mamča na nákupu pro Vendu, tak ta zelenina stála kg cca 18Kč (květák, brambor apod), ale ta zelenina pamatovala ještě Marii Terezii né-li Karla IV. Já vařím z domácí, nebo z kupované obyč zeleniny, na bio nemám v obchodě štěstí.

Zatím páčko, jdu nakrmit hladovou zvěř.
Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
5.1.08 21:35

Ad prací prášky, já ze začátku prala Vendino oblečení v Lovele, ale asi po 2 měsících jsem přešla na tekutý Persil sensitiv (bílý) a normální aviváž a Venda to zvládá v pohodě. Na chatě jsem jí oblečky v případě nouze přepírala jen obyč mýdlem bez aviváže a taky to zvládla bez problémů (dokonce i nežehlené, žehličku jsme na chatě neměli). Už peru její prádlo zároveň s naším a je to v pohodě.
Skurokat, gratuluju k nové pračce, kéž by ještě sama pak i vyžehlila, co? To by teprv byla paráda. A na prarodiče se vykašli, nemají co na práci a tak prudí, věřím, že je to těžké. Já se musela o svou 90-ti letou babičku starat s mamčou a byl to někdy horor, bydlela s námi v 3+1, původně i s dědou, ale ten pak zemřel a babi osiřela. V tomhle věku už nás ani nepoznávala a když nás někdo navštívil tak nás osočovala, že jí nedáme ani najíst. Když jsme před ní postavili talíř s jídlem, tak řekla že to není její a nám ujídat nebude apod. Někdy to byla fakt hrůza, mamča dala v práci výpověď aby se o ní mohla starat 24 hodin denně, bylo to potřeba. Babča třeba pustila plynový sporák, nezapálil a odešla, takže by se jistojistě udusila, kdyby byla doma sama. Holt jsme si s ní pěkně užili, ale jinak byla zlatá. Takže se trošku dokážu vžít do tvých pocitů, držím palce a jak psala Loudalka, mysli si něco o prdeli.

Zatím páčko Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.1.08 21:40

Pěkný večer.

Hory doporučuji. Byli jsme začátkem prosince v Krkonoších a bylo to super. Sice jsme chodili jen na procházky, ale nestěžuji si.
Během svátků jsme byli dva dny lyžovat. Malou hlídala mamka, tak to bylo v poho. Sjezdovky máme 5 km od chaty, tak jsme byli na telefonu. :-) Po dvou letech na lyžích jsem měla strach, ale hned jsem se rozjezdila.

Koncem ledna jedeme s kolegy z práce opět do Krkonoš. Bude tam dost dětí, tak se snad zabaví a my si zalyžujeme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.1.08 21:44

JARGOVA, já už nežehlím mikiny a sametová pyžamka. To my přijde zbytečné, ale bodýčka, trička.. žehlím.

Dětský prášek jsem nikdy nepoužívala. Již několik let peru v Persilu Sensitive. Během vánoc jsem musela prát u tchýně a ta má jakýsi Tesco prášek. Naštěstí to malé nic nezpůsobilo, ale je to humus. Ani se to ve vodě nerozpustilo (60°C) a moc to nevypralo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.1.08 21:52

Dneska tu je jaksi mrtvo. Spinkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.1.08 21:54

BEDHANN, ty soubory s příkrmy jsem kdysi posílala mailem a opět se chystám si jepročíst a oživit pamět, co kdy dávat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí