ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3538
3.2.08 13:30

Loudalko jo jde do školy-dělala nějaké výběrovky do výtvarné třídy,takže 1.září nám to začne :lol: :lol:

Rominax Ríša zatím neštovičky nemá,ale myslím si,že když to máme doma,tak se nám to nevyhne :wink:
a ted jsem četla,že když přetrvává kašel a přejde v teplotu může se jednat o zápal plic :oops: :oops: :oops: :oops: tak jsem zvědavá jak to ten náš bobínek zvládne-už asi 2krát-3kr. si ho mudra poslouchala a na průduškách nic neměl,uvidíme zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
3.2.08 14:24

ROMČO - rádi ti to nahraju, pošli mi prosím do SZ Tvojí adresu a já ti to pošlu. A ty mi pak pošleš prázdné DVD jo?

Jdeme ven, je tam krásně.
papa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
3.2.08 14:26

Ahojky,dnešní noc byla zase příšerná,Štěpánek průběžně hulákal celou noc.Jednu dvojku už má prořízlou celou a druhá se klube,tak asi ještě dneska to bude krutý a pak už nám ty zoubky daj na chvilku pokoj,než se začnou klubat další.

Loudalko,s babičkou je mi to moc líto,upřímnou soustrast.

Moni,doufám,že se brzo uzdravíte.

Wildcat všechno nejlepší k pátečním narozkám. :-) :-) :-) :srdce:
Ufíčkovi taky všechno nejlepší k osmiměsíčninám. :srdce: :srdce: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
3.2.08 15:19

holky, myslíte že mě za vraždu manžela zavřou?

Celý den se tady plazí, dává mi najevo jak je strašně unavený. Po plese spal 4 hodinky, pak musell za zvířátky, pak MUSEL nutně jít hrát hokej, pak přijel, asi hodinku dřímal u TV, pak asi hodinku dělal něco venku, pak oběd a pak se válí u tv, ani na prochajdu s náma nešel. A to mi to včera navrhoval, že dnes pujde. Přišla jsem domů a ptala jsem se jestli si nemůže jít lehnout do obýváku, nebot ležel v ložnici a tam si pujde lehnout Sebík, tak aby se vzájemně nerušili. No div se nezbláznil, vždyt on v té ložnici leží teprve 20 minut. Jo, a večer jde pro změnu hrát zase hokej. Ale já unavená být nesmím. Celý den musím zajistit Sebíkovi servis. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
3.2.08 17:05

Ahoj holky.
Omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla. Měla jsem a mám nějaké zdravotní potíže, zatím o tom nechci psát, než se dozvím úplně všechno a budu mít trochu jasno, co bude dál.
Umřela nám prateta, tak jsme měli ve čtvrtek kremaci. Babička je v nemocnici, nevypadá to s ní moc dobře. No a spoustu dalších menších problémů…
Pozitivem je, že jsme byly na víkend já, ségra a mamka na hotelu na dámské jízdě. Bazén, vířivka, večeře, šipky, válení v posteli s knížkou, procházky… No celkem paráda.
Další dobrá věc je, snad teda vyjde, že půjdu od září zase na pár hodin učit. Tak se těším.

Zaregistrovala jsem nějaké nové holky, ale nemám přehled kolik a kdo. Vítám vás všechny!!!
Máme za sebou osmiměsíční prohlídku. Nelezeme, ale pérujeme na kolíkách. Zuby nemáme.
Jinak asi nic nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
3.2.08 17:10

AHoj etetky,

Loudalko, upřímnou soustrast. Hlavně že babička netrpěla.

Moni, taky peru. :lol:

Zuzko, když to vykoumáš tak, aby na tebe nepřišli, tak tě nezavřou. A my ti budeme rády dělat alibi (vypadá to hrozně to slovo a bohužel netušim, jestli jsem to napsala gramaticky dobře), že holky? :lol: :lol: :lol:

Kami, ať se Štěpánkovi honem rychle ta dvojka vyklube, chudinka malej. Já pořád čekám kdy to přijde a pořád nic, asi budem bezzubý. Už jsem si myslela, že se každou chvíli musí vyklubat, protože malá byla protivná a do všeho kousala a ručičky měla pomalu v krku, tak jsem mazala a nic. Teď je zas docela dlouho v klidu.

A oslavencům gratulujeme. Je toho na mě nějak moc, tak nějak nestíhám sledovat.

Doriska už říká slabiky. Ale nepamatuju si je, protože už snad vystřídala všechny. Včera řekla mami. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
3.2.08 17:15

ZORKO, přeju ti ať se zase vše obrátí a je jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.2.08 18:45

ZORKO, drž se, snad se to brzo vyřeší a bude líp, myslím na tebe :wink:
JANI, taky prosím o jedno DVD, pošlu ti SZ s adresou, jo? Děkuju mnohokrát :) Jo, bude to vypálené jako DVD nebo jako na CD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
3.2.08 19:30

Ahojte,
tak mám za sebou manželovu oslavu narozenin konanou pro manželovu rodinu. Naštěstí občerstvení se mi povedlo a všichni byli spokojení. Dokonce mám novinku, naše rodina se letos opět rozroste, švagrovci čekají první mimčo, švagrovka je v 9tt. Samo že tchýně je úplně hotová, a nosí jí samé dobroty, to se mě během těhotenství nestalo. Ale švagr je její mazánek, tak tam bude pečená, vařená.

Loudalko, přeju upřímnou soustrast, je mi babičky líto, ale hlavní je že netrpěla. Já už nemám ani jednu babičku ani dědu. Z mamčiny strany máme dlouhověkost v rodině, babička měla nedožitých 91 a děda 87 let.

Doris, normálně bych toho tvého synovečka lepla přes ruku, když rodiče to ignorovali nebo se dokonce smáli, to bych jim pak ještě něco peprného řekla a sbalila se a šla domů. Ty vado to se stát mě, tak si ten můj proslov za rámeček nedají, obdibuji tvoji trpělivost.

Jahůdko, ta tvoje tchýně musí být kouzelná paní. Holt velice tolerantní babička, takovou raději nevidět a neslyšet a hlavně nemít.

Kami, vítej zregenerovaná zpět. Ty nákupy tiše závidím, my to máme nejblíž do Polska a tam teda moc velké výprodeje nehrozí a ani tam není co kupovat, většina mi příjde nekvalitní a tudíž pro mě nezajímavé.

Novi, do toho Freeportu bych to zkusila. Určitě tam budou mít pěkné oblečky za dobré ceny, jedna známá tam kdysi nakupovala a pochvalovala si to, hlavně ceny, ale už je to dávněji.

Zorko, držím palce ať jsi brzo fit a hlavně zdravotně v pořádku. Jinak i tobě přeji upřímnou soustrast za pratetu. A neboj Vendulka je taky stále bezzubá a asi ještě dlouho bude. Dámskou jízdu nahlas závidím, taky bych ráda vypadla, ale s manželovým hlídáním nemůžu počítat. A práci v září taky zvládneš v pohodě, to bude paráda být zase mezi normálními lidmi, viď?

Zuzko, manžel včera spal celou noc, pak si odpoledne musel lehnout protože šel na noční a dneska po příchodu z práce mi sdělil, že si musí lehnout, protože je po noční, přitom mi slíbil, že mi pomůže s úklidem a nachystáním oslavy. Přitom může v práci klidně spát, protože v noci moc lidí nevyužívá služeb jeho firmy a nic se vlastně nestane, ale mu se tam prostě špatně spí. Co já bych dala za narušený spánek aspoň v délce 8-mi hodin. No ještě si počkám.

Jinak i já mám děsnou radost, že Vás mám, protože si tu můžu postěžovat, což využívám hojně a ještě se tady dozvím i potřebné informace a rady. Na srazík se tady hrozně těším, už aby to bylo.

Wild, Domčovi vše nej k 8-mi měsíčninám.

Ivonelo, my budem kupovat větší autosedačku už v březnu a taky jí už budeme prodávat kamarádce vajíčko, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.2.08 19:36

Konečně jsme zpátky a mám hlavu zavařenou od výběru a porovnávání autosedaček. Nakonec asi půjdeme do Romer king plus trend line 2008,protože ty mají nastavitelný podhlavník narozdíl od loňských. Ve hře je ještě Maxi-Cosi Tobi,ale tam se mi nelíbil ten potah.

Loudalko upřímnou soustrast a drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
3.2.08 19:48

Holky, já se zapomněla pochlubit, že Doriska dneska zbaštila celou skleničku, tu malou, brokolice! To je moje šikulka. A ani se neušklíbla, hned otevírala papulu. Krmil táta a já fotila. Čekala jsem zase ksichtíky, ale ona byla úplně vzorná. Asi by snědla i víc, ale já to nechtěla pokoušet, aby neblinkala jak tenkrát LOUDALKY Tomášek. Ještě že vás mám, že se můžu vyvarovat zbytečným pokusům atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
3.2.08 19:49

A ještě se musím pochlubit! K dnešnímu ránu mám kilo dole!!! Hurá, ono to jde! :lol: :lol: :lol: :lol: Díky díky díky. Kdybychom se tu nevyhecovaly, tak se k tomu asi nedokopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
3.2.08 19:52

Zorko tak at je všechno brzo ok a je ti líp

Ivule-vidíš jaká si šikulka :wink: :wink: všechno si zvládla.Mě to čeká tento týden,ale asi to posunu,ale netuším na kdy,když jsme pořád nemocní :oops: :oops:

taky se móóóóóóóóc těším na srazík,že se poznáme.A jsem moc ráda ,že si můžem pokecat a hlavně poradit-už jste mi mockrát pomohly-moc nestíhám brouzdat po netu-a vy to tak krásně „nastudujete“ :lol: :lol:

Doris to my budeme ty nej tchýně :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: když tak telepaticky spolupracujeme už teď-ale ta dálka :cry: :cry:
a ještě k našemu synovci:to byl(nebo asi ještě je) pořádný fracek-je o rok mladší od Tynky a vždycky mu musela ustupovat,ve všem.hračky…ale když si to vynucoval ranama a Kikča brečela,tak jak jsme jí vždycky říkali ,at mu to vrací-a světe div se,dal pokoj :lol: asi má starch ,že dostane :lol: :lol: :lol:
Doriska ho jednou taky přepere a všechno mu vrátí :wink: :wink: :wink:
MMCH Doris,Jahůdko vy máte ty tchýně opravdu k pohledání :evil: :evil: :evil: začínám vidět výhodu v tom,že já ji moc nevidím-ikdyž poslední dobou se snaží a občas se staví na kafčo

ad dámská jízda:já ji měla domluvenou na pátek a bude z toho asi prd-nejsem si jistá,že naše nemocné děti vydrží s tátou-když by byly zdraví,tak snad jo,ale takto :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

začínáme tu psát nějaké dlouhé romány :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
3.2.08 19:53

Bedhann, koukala jsem do galerky, tak ty otevřený police s cédéčkama, co máte u puzzlíků, by u nás neprošly. Už by bylo všechno venku. :lol: U našich jsem nechala malou na dece u ségry v pokoji a běžela jsem pro postýlku do obýváku a malá jí během minuty vykrámovala polici s učením. :lol: :lol: :lol: Ocucala obaly a pěkně jí zrychtovala jeden sešit. :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
3.2.08 19:56

no vidíš jaká je Doriska šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí