ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
26.10.06 12:24

Popelko, jsem ráda, že se nezlobíš.

Eury - budu držet pěsti. Také doporučuji výměnu doktora. Celkem síla, ten tvůj.

Ivule - každý to asi snášíme jinak a podle toho se musíme řídit. Fakt je, že stačí asi pocit, že tě to otravuje už chodit do práce, a to je také stres. Neříkám, že je to tvůj případ, ale měla by jsi se řídit vlastními pocity. A jestli cítíš, že ti lidi zvedají hladinu adrenalinu, tak to určitě stres a zátěž je. Také plánuji pracovat až do dubna, ale netvrdím, že to neskončím dřív. Je to u mě na jednu stranu lehčí, spoustu věcí jsem schopná řešit přes emaily, 90%práce trávím v kanceláři, která je naprosto super, jezdím autem, takže taky žádný problém, ale kdyby měly nastat komplikace, nebudu se rozmýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
26.10.06 12:28

lenula:
já napsala 17.???? né, menstruace 10. 9., oplodnění, teda ovu 27. 9. takže zpozdění jo, ale ne tolik, aby to teď přece nebylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
26.10.06 12:29

Červňátka 2007:

Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 15.11. / Tomík 3roky
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO 2.11.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 8.11.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 31.10.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 14.11.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 31.10., 15.11
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ??? / Johanka 1rok
Martinecka / ??? / Praha / TP ??? / KO ???
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO - zítra výsledky na HCG
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? / KO zítra
Kaculka / 1978 / Praha / TP ??? / KO zítra
Petra ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
26.10.06 12:30

EURY, to jsem možná popletla já s tím 17.9. :oops: A víš to jistě? Měřila sis BT, nebo dělala OVU testy? Kdyby byla opravdu 27.9., tak už by mělo jít něco vidět! Ale nevěš hlavu, ten dr. nebude normální… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
26.10.06 12:35

K váze: Já vážím 83kg a měřím 170cm… :oops: Tak se taky musím hlídat!!! Ale při minulém těhu jsem měla ve 24tt nahoře 3kg, takže dobré. Ale stejně se přibírá spíš ke konci těhu… :? A to jsem neměla práci takovou jak teď - 12hodin sezení… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
26.10.06 12:40

lenula:
no nevim, možná v tom mám guláš. takže přesně: jsem si jistá, že pohlavní styk, který by měl být strůjcem násl. oplodnění, byl zaručeně 27. 9. To neznamená, že to byl i den ovulace? Ta mohla být o něco později? Ale jen kousek asi…
Holky a mimoděložní těhu?…Myslíte že by mi mohlo být úplně dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
26.10.06 12:53

ahoj všem,
tak Tomík má angínu, včera měl večer 39 horečku, tak jsem vyrazila k dr., myslela jsem si, že to budou ty začínající neštovice, a ona angína. Ale neštovice může prý dostat souběžně. To je teda paráda. Má sirup - antibiotika a když vidí lžičku tak zdrhá. Tak jsem mu slíbila dřevěný vláček, když bude hezky pít sirup a zatím to funguje, tak snad mu to vydrží. Ach jo.
Já při prvním těhotenství byla v práci až do konce, šla jsem na mateřskou 6 týdnů před porodem, ale je fakt, že ke konci už jsem radši jezdila autem, MHD se mi nechtělo, že by mě teda někdo pouštěl s břichem sednout, to tedy ne. Všichni seděli, koukali a nic. Tak jsem si vždycky někoho vybrala a řekla mu jestli mě pustí sednout, no a většinou pustili, že si jako nevšimli že jsem těhotná, ha ha to jim tak věřím.
Já pracovala v cestovce a bylo to jinak ok, stresy moc ne, to spíš teď mám stresy s Tomíkem, má vztekací období a někdy je to fakt síla, když sebou mrskne venku na chodník.
To Eury- určitě bude vše ok, koukám že máme skoro stejné míry a váhy… já změnila doktora třikrát, než jsem našla toho současného, dala mi na něj tip kolegyně v práci. V Praze je to asi jednodušší, je tu větší výběr, ale i v Lounech nebo kde bydlíš, musí být těch doktorů víc ne? Nebo aspoň někde v okolí - já to tam moc neznám, co tam je za města Žatec, Slaný, Kladno? to už je asi moc daleko. Možná bych se zkusila zeptat nějaký maminy s dítětem nebo třeba tady na diskuzi?
Uf to jsem se rozepsala, zatím ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.10.06 12:58

Ahojky holky,
omlouvám se že Vám sem lezu, ale trochu na mě padla nostalgie když jsem viděla měsíc porodu 2007, já jsem letos 13.června porodila syna Ondráška.Pamatuju si jak jsem já čekala na to bříško a už je to pryč:).Tak si kočky to těhotenství pořádně užijte, ať Vám to všechno dopadne dobře a hladký porod.
Zuzana+Ondrášek 4měs..

• Citovat
  • Upravit
1604
26.10.06 13:00

tak nevim, holky, jak mi to tu všechny píšete. mám sto chutí jet zítra, až se dozvím hcg, do prahy. za mou starou dobrou doktorkou do podolí. je to tam sice jak na běžícím pásu, ale já tomu dr nevěřim.
to víte, že jsem hledala a ptala se, než jsem začala chodit sem k novému dr, ale všchny louňačky choděj většinou ke dvěma dr, jeden z nich je právě tenhle můj. a jak je na malém městě zvykem.....každá má na něj jiný názor. nezbývá než vyzkoušet. žatec, slaný je docela blízko. ale říkám, praha je hodinu cesty. uvidim. každopádně ultrazvuk je ultrazvuk. nějak se mi to nezdá, že by to nebylo vidět.
jak te to tedy s tou ovluací, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
26.10.06 13:06

Ahoj, tak ani nevím, jestli to vůbec mám před tou kontrolou zítrější vůbec číst, jestli mě tam taky neco tak pěkného sdělí, tak se jim tam asi složím.
Jo Lenule, máš ode mě SZ, info o mě do seznámku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
26.10.06 13:16

roxa
nebój, když se to stalo mně, tak tobě už ne. to by byla hloupá náhoda :) přeju hodně štěstí zejtra. a aspoň tu špendlíkovou hlavičku. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
26.10.06 13:23

ROXY, tak jsem doplnila… :wink: A té kontroly se neboj!!!

EURY, sice pořád nevím, proč jsi si tak jistá tím dnem početí, ale pokud byl tak, jak říkáš, tak už by mělo jít něco vidět… Den početí se nemusí rovnat den ovulace, je tam určitý rozdíl, ale ne moc velký, tak 1den…

Jéžiš, mě teď začalo bolet břicho… :roll: Nějak se prcek roztahuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
26.10.06 13:25

Euryanto,
já jsem si sice nikdy neměřila BT ani jsem nesledovala hlen apod. Ovulaci jsem si spočítala jen tak cyklus /2. Opravdu stručný výpočet, nějak jsem se nesledovala. Poslední MS jsem měla 2.9.2006 a doktor mi potvrdil těhu cca od 28.-29.8.2006. To jsem asi měla ovulaci tak trošku pozdě, taky se mi to nezdá. Zkusila bych opravdu zítra po výsledcích zajet do té Prahy a uvidíš na čem jsi. Podle mě kdyby jsi měla mimoděložní těhu, tak by jsi to určitě poznala, špinění,krvácení a bolesti. Kamarádka to zažila na vlastní kůži a ty bolesti i s krvácením prý byly příšerné. Tak se zatím nevzdávej.
Holky chci se zeptat, nevíte někdo velikost mimíska z 7-8 tt podle UTZ třeba z vlastní zkušenosti. V knížce uvádí cca 2,5 cm v 8 tt, vím, že je to jen orientační, ale podle středečního UTZ má mimísek 1,07cm nebo 1,7cm, nemůžu si ty čísla v hlavě ujasnit, byla jsem hotová ze srdíčka. Příjde mi to prostě málo, co vy na to?

Janino, ať se ti Tomík brzo uzdraví a nenakazí tebe a mimíse.
Ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
26.10.06 13:29

Lenulo, taky mi dneska příjde, ze se mimís roztahuje nebo aspoň pořádně protahuje. Celé dopoledne mě bolí v podbřišku na pravé straně, že by zase děloha? Tady bych uplatnila ten reklamní slogan, nevím už na co byl,: „nevytahuju se, rostu“.
Jo a zajímalo co si myslíte o tvrzení, že pokud během těhu zvracíte, tak je to dobrý signál a mimi bude odolnější a udrží se? Četla jsem o tom, i tady na emiminu.
Zatím ahoj Ivule + piškot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
26.10.06 13:33

Ahoj,

zdravím všechny budoucí červnové maminy :-)

Holčičky, ráda bych se přihlásila mezi Vás. Jsem z Prahy, ročník 1978 a zítra mě čeká kontrola u doktora. Vypadá to na 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí