ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
18.10.08 09:07

jo holky ten pocit z císaře mám taky.prostě si vždy říkám, že Anička tam byla hned po porodu sama,ani mi jí nedali pochovat.jen mi jí ukázali a vlastně na první přisátí taky přinesli až druhý den - malá se narodila ve 14.18. ale ještě ten den si pamatuju,jak jsem ležela na jipce a pořád si snažila představit a vzpomenout,jak Anička vypadá,tak mi jí aspon ukázali :cry: když si představím že ostatní děti hned dají mamince na bříško nebo přiloží k prsu,tak prostě mám pocit že jsem o tohle hrozně ochuzená a hlavně že jsem zklamala Aničku.

prostě tím císařem trošku trpím do ted,i když vím že to jinak třeba nešlo (malá byla taky koncem pánevním a mám užší pánev),proto tak strašně doufám v ten přirozený porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
18.10.08 09:13

stiko: Nic si z toho nedělej, já se taky tolik netěším…přitom bych si to ráda užila - první těhu jsem si moc nevychutnala-byly samé starosti atd. …no a teď zas už mám doma jednu cácorku, takže o nějakém užívání si nemůže být reč :( Na miminko jako takové se těším, ale pak si hned řeknu, že to nebude jednoduché s Florkou doma…ty první týdny vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
18.10.08 10:00

HOLKY ASI JSEM TO VYMŇOUKLA, ALE VYPADÁ TO, ŽE SE MI PODAŘIL SMAZAT ODKAZ NA VÝSLEDKY KONTROL NA NAŠIC STRÁNKÁCH.....MOC SE ŠTICE, WELU A JEŠTĚ JEDNÉ MAMINĚ OMLUVÁM JESTLI TO BUDOU MUSET NAPSAT ZNOVU , špatně jsem uložila svůj výsledek, chtěla ho smazat a místo toho se mi podařilo smazat vše…promiň te!!! :oops: :oops: :oops:
Milli už jsem to psala na SZ, ať na to prosím mrkne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
18.10.08 10:28

Dobré ránko, :lol: :lol:

u nás krásně svítí sluníčko, tak půjdeme procházkou do Tesca nakoupit. Manžel přišel z noční, tak půjde spát, tak abysme ho nerušili. On prcek totiž vždycky mlátí na dveře a chce tam :lol: .

Jo a manžel si myslí, že budeme mít holku :lol: :lol: . No on by to měl vědět nejlíp, ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
18.10.08 10:48

Ad císař: Holky, zas to musíme brát z té druhé stránky, kdoví, jestli by se naše děti narodily v pořádku a zdravé, když by nám ten císař neudělali, co? A to bychom si pak teprv vyčítaly. Takže to tak dopadlo, protože to tak asi bylo nejlepší pro nás i pro prcky. Ještě si pamatuju, jak jsem po císaři ležela na jipce, sotva jsem se probírala z narkózy a sestřička mi při vyměňování kapačky říkala, že se všichni hrozně divili, že malej nebyl po vyndání z břicha modrej…

Vykynko, my jsme s pritelem taky presvedceni, ze to bude holcicka, proto uz jsme ji pracovne nazvali „Terezka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.10.08 12:02

Zuzanico, jen se neomlouvej, stane se :wink:
Jo my taky chceme Terezku, nebo Daniela, co vy, uz mate jmena?
Prta spi a my jdeme obedvat a potom na navstevu ke kamaradum, snad tam mala nebude vyvadet, chteji taky pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.10.08 12:03

me zase mama rika, ze jsem zkrasnela, ze to bude kluk, ze holky ubiraji krasu. Podle toho cinskeho kalendare ale co jsem sem dala na zacatku diskuse to bude holcina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
18.10.08 12:10

ahoj holky tak přece je tu někdo při sobotě… :wink:

Hele je tu někdo kdo se chystá rodit v Praze a už vybíráte porodnici, nebo druhorodičky mají nějaké zkušenosti a mají vybráno? Pořád mě všechny těhule straší, že hnedka jak dostanu průkazku tak at se mažu registrovat, tak na to koukám.

Přemýšlím o Podolí nebo Motolu, ale tedka koukám na stránky a v Podolí mají od 8.6.-14.6. nějaké plánované uzávěry porodního sálu. Sice mi to zatím vychází spíš na 1.6. ale to se může ještě měnit, že a co potom třeba přenášení? nevíte jak to chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
18.10.08 12:42

tak jsem udělala výcuc všech těch našich nicků, at se trochu orientujeme a můžeme to pak aktualizovat i na stránkách. Tak jen pro info proč tady přibývá tolik stránek… :lol: ČERVEN 2009
Duhovka
Ellhana
Janik (dlouho jsme tě neviděli)
Kobrapistolnice
Korena
Korvapuusti
Lupe
Meluzinka
Milli
Misenka
Mroe
Petula001
Stika
Vykyna
Wapik
Weela
Welu
Zanka
Zuzanica

SE SMUTNÝM KONCEM..... :(
Cacorka
 Jeje

Snad sem na nikoho nezapomněla......tak a tedka co s tím dál… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
18.10.08 13:23

Ad jména, chlappeček Vítek, holčička, no manžel chce Vendulku,já Anežku, ale asi to bude ta Vendula :cry: . Není s ním řeč :evil:

Já mám porodnici jasnou, Budějky to jistí,mám to v místě :wink: .Není to tu špatný, ale hlavně že je tu skvělá neonatologie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
18.10.08 14:10

Už jsem se na ty estranky dostala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
18.10.08 15:11

Duhovka - a nebo jak říká má kámoška, teprve při druhém jsem zjistila, že to hodné dítě už jsme měli :lol: A ta fakt ví, o čem mluví. Dva kluci rok a čtvrt po sobě, starší oficiálně lehce hyperaktivní a mladší si nic nedá líbi.

Korena - u kamarádky to prý způsobilo moc zeslabenou stěnu vaginy, proto se tak potrhala. Ale marodila s tím tak pětkrát do roka celou pubertu. S přiložením jsem to sice měla dobrý, bylo hned jak se vyloupl. Jenže se nechtěl chytit a to ani druhý den :( .

Stika - Mates je taky hypotonický, ale my to máme dědičný. Já si dám na zem ve stoje skoro předloktí, provaz udělám s přehledem a to jsem nikdy výrazně necvičila. S Matýskem jsem cvičila, ale nepřipadalo mi, že by to nějak výrazně pomohlo.

Vykyna - a nepřehodila jsi si ty hesla? Jsou to dvě různý hesla, jedno na stránky a jedno k jejich administraci. Kdyžtak napiš SZ.

Kpu - hele, mám pro tebe novou zkratku, nevadí :lol: Jasně že mě nabízej, ráda pomůžu. Jen s docházkou to asi nebude ideální. Zítra ráno odjíždím a vracím se až v po večer.

Duhovka - další společný znak - taky mám vyvolávaný porod a epidurál mi nezabral, asi mi ho píchli pozdě.

Zuzi - už jsem ti psala do SZ, bohužel to nejde vzít zpět. Holky to budou muset napsat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
18.10.08 15:15

My máme vybranou Terezku nebo Amélku, pro kluka nic, protože jsme prostě pracovali na holčičce:-)

Rodit budu v Brne v Bohunicich, tak jako poprve, stejne si myslim, ze vic zalezi na tom, kdo je tam zrovna na smene, kdyz rodis, nez na tom, jak vypadaji pokoje a jake ma ta porodnice spickove vybaveni (i kdyz samozrejme ze dobra neonatologie se hodi). Jedine, co mi tam vadilo, byla nazorova nesoudrznost personalu, a to jak v prubehu porodu, tak pri pocatcich kojeni, se kterym jsme meli po cisari problem. Kazdy mi rikal neco jineho a kdyz clovek sam nevi a nejde to, tak se v tom pak vyznejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
18.10.08 15:57

holky: ještě jednou omluva z webovky :oops:

STIKA: já na čínský klendář vůbec nevěřím, tomu komu to vyjde věří, ale když píšou 99% pravděpodobnost nebo tak něco, tak s tím nemůžu souhlásit, měli jsme mít kluka, máme holku, kamarádka co má dvě děti, měla mít pokaždé kluka a má 2 holky :wink: Takže to beru s rezervou. Takže to ten kluk u tebe klidně být může, je to zkrátka 50 na 50 :D

WAPIK: já jsem taky z Prahy, rodila jsem v Krči, nemůžu si vynachválit, nezáleží mi jestli budu mít na salé zelené kachličky nebo barevné obrázky, ale šlo mi spíše o přístup a profesionální chování personálu a po všech vyslechnutých zkušenostech od kamarádek z jiných pražských porodnic, myslím, že už jsem se tu zmiňovalo, že v jedné miminko ani pořádně nevyšetřili a mělo vrozenou vadu, si myslím, že jsem nemohla vybrt lépe, strava za 2, jinak všechno na výbornou a kojení prostě perfektní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
18.10.08 16:09

Vidis Zuzko, ja poprve rodila v Plzni, ted uz bydlime v Praze. Chtela jsem jasne Podoli, ale tam presne v mem terminu malujou ci co, tak nevim. Nejbliz mam Podoli, pak Motol, v jedne prazske nemonici delam, mozna bych mohla mit protekci :wink: , i kdyz tam znam jen jednoho doktora, ale toho bych u porodu mit nechtela, na to ho znam az moc dobre. Ale kdybych jako zamestnanec mela vetsi sanci na nadstandart, tak o tom zauvazuju(musim prostudovat kolektivni smlouvu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí