Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
14.1.10 19:54

Leni, tady máš odkaz http://www.darkjewel.czechian.net/cerven2010.htm, jinak Resarana ho má v podpisu. Musíš si dát pod příspěvky zobrazovat podpisy :wink: S metříkem ti nejlépe poradí Kajjka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
14.1.10 19:55

teda Teri, pardon… já už jsem z těch jmen nějak zblblá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 19:56

přítel je napůl váha a panna a je pohodář, já sem vodnář taky klidas celkem, tak doufám, že toho blížence zvládneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
14.1.10 20:01

Můj manžel je taky váha a super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
14.1.10 20:04

vítám novou těhulku :mavam:
asi si založím poradnu jak vytvořit cokoliv na emiminu :mrgreen: na začátku sem si sama nevěděla rady s metříkama ale nakonec sem se k tomu propracovala
Takže kdo něco potřebuje bez obav se ptejte beru 100kč na hodinu :mrgreen: jen malej vtípek :wink:
zas je mi hej mimčo mě kope ostošest a docela to šimralo :mrgreen:
jinak já jsem taky blíženec a náš prcek bude asi taky :mrgreen: to si užijem já sem byla taky rarach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 20:07

beru tě za slovo :-) já jsem si zobrazila tu tabulku, ale nevím jak se tam přidat :-? a termín porodu podle PM nemám v průkazce napsaný, protože jsem měla menzes i když jsem byla už těhotná, přišel normálně v termínu, takže jsem brala utrouš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 20:16

doktorka mě celkem strašila, ale ted už jsem v poho a všechny vyšetření dopadly dobře :-) . Sceening v 13 byl negativní a Tripl v normě :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
14.1.10 20:19

ahojky holčinky,
vítám novou těhulku :kytka: a grtuluju k úspěšným kontrolám :potlesk:
tééééda, to jsem si početla, než jsem to všechno prošla, jste super povídálky :wink:
A ta stovka je super - vypovídá o tom, že jsme dobrá partička :dance:

Tak dneska byl převaz krku brnkačka, takže už je to asi šťastně za mnou :-)

Ke srazíku v Praze - můžu v pondělí i ve čtvrtek :palec:

Radi - díky moc za info ke kočárku, dojdu si ho omrknout a uvidím :wink: Je fakt, že my jsme v lese skoro pořád, kvuli hafíkům, takže je to docela zásadní.

Marti - gratuluju moc k velkému UTZ, je fajn, že je vše ok. Dík za komentář ke kočárkům, k Malvíkovi se chystám taky - Hostivice jsou z Rudné co by kamenem dohodil (asi 6km) :-) No, ještě s kočárkem nejsem úplně rozhodnutá, ještě si je chci omrknout naživo :wink:

Jinak holčinky i já jsem docela zvědavá, co že mi to plave v bříšku - já bych brala hočičku, přítel zase neochvějně tvrdí, že u nich v rodině nic jiného než kluky neumí, tak jsem na něj zvědavá :mrgreen:

Podle toho testu od Resy mi vyšla hočička, takže RESY - MNĚ JSI UDĚLALA VEEELIKOU RADOST :potlesk: :wink:

Tak hezký večer a ať pátek rychle uteče a už je tu víkend! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
14.1.10 20:23

Někde jsem četla, že k vodnářům se nejlépe hodí právě váhy a blíženci. Takže to by bylo, abychom to nezvládly :wink: Navíc jsme holky šikovný, ne? :kytka:
Do tabulky ti příslušné údaje vloží Resarana. Napiš jí je.
Holky, já už jsem za dnešek taky nějaká utahaná, jak jsme běhali sem a tam. Jdu se natáhnout a loučím se.
Všem přeji hezkou dobrou noc a mimískové at v noci moc nezlobí. pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 20:24

tabulka

//nevím, jsem si to nějak nezapamatovala :oops:
TP: podle UZ 9.6., podle PM nevím
KO: 5.2.
screening: 3.12.
velký ultrazvuk: 29.1.
věk: 28
město Brno
děti zatím: 0
pohlaví: nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
14.1.10 20:25

Tak ještě k těm znamením - já jsem váha - jak mnohé z vás samy víte, jsem ideální partner :mrgreen: a přítel je býk, ale zatím spolu fungujeme :lol: u nás to asi bude ráček, můj strejda je taky rak a je to děsně fajn člověk, babička o něm vždycky vyprávěla jako o kliďasovi a pohodáři, tak doufám, že je každý ráček takový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 20:28

těhulky já děkuju za příjemné přivítání :srdce:
a za info :), já budu dneska končit, vrátil se tatka z práce :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
14.1.10 20:29

ahoj děkuji za info.Myslela jsem si to ale radsi jsem se zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.1.10 20:57

Ahojky holky, nestihnu Vás dočíst, tak zatím nebudu reagovat, jen se chci pochlubit. Dnes jsme s tatínkem absolvovali velký utz a je to kluk jako buk!!! :dance: Vše vypadá v pořádku. :palec: Mějte se krásně, všechny Vás moc zdravím, máme velkou radost! (Ale stejnou bychom měli ikdyby to byla holčička, prostě je pro nás prcek zase trošku „reálnější“… :-):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
14.1.10 22:06

Hesi, holka moje, alespoň někomu jsem udělala radost, hihi :mrgreen: To jsem ráda! Hlavně jsem ráda, že už to máš za sebou a že se ti to pěkně hojí!!! Teď už máš doufám vybráno a už jenom pohoda a klídek :wink:

Teri, s tabulkou na mě a s metříkem na Kajjku, to je náš odborník na metříky :mrgreen: Jinak všechny údaje už mám u sebe v pc, ale nejde mi se dostat na rozhraní, tak to zkusím zítra, snad už to půjde a nebude to blbnout :pocitac:

Znamení - já jsem ryba, manža lev, mimčo by mělo být blíženec a vůbec se v tom nevyznám a nemám ponětí, jak to podle tohodle s náma vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí