Poradna duly
Jana Čurdová
Pajuš, tak zrovna včera jsem u kopírování přemýšlela, jestli to nějak nemůže uškodit, protože jsem byla líná zavřít ten vrch kopírky a i když jsem měla knížku přes celou plochu, tak něco prosvítilo. Ale nevím no, snad to nic až tak škodlivého nebude.
Veru, ty jsi spáč? To já taky, když můžu, před desátou mě z postele nikdo nedostane, bohužel během týdne to nejde, to chodím do práce a o víkendu mě často nenechá vyspat manžel, protože je ranní ptáče a nedokáže pochopit, že já bych potřebovala spinkat ![]()
Páju, vždyť já vím, já vím! Přeju ti, aby mu narostlo to co má, aby si měla svého vysněného chlapečka
Nesmíš brát tyhle ty prediktory vážně, já jim sama nevěřím. Ale pro tu srandu, proč ne! Jenom mě mrzí, že ti vyšla holčička a naprdlo tě to tak… To jsem nechtěla, ale za to nemůžu!!!
Holt umí pinďu dobře schovávat, no ![]()
Jooo, stovka, aaaaaaa jsme dobrý!
Stovka je gut
![]()
Já jsem taky spáč, už se mi povedlo se probudit až po 11 hod
U mě je normální probuzení kolem desátý a dneska jsem se výjmečně probudila už v devět ![]()
Já nejsem Res naprdlá,je to sranda,chlapeček teda není žádná sranda,jdu domůůůů.pááá
Ahojky holky,
tak se vám hlásím po delší době, nějak nestíhám a to jsem doma od začátku těhotenství, to je teda opravdu ostuda, já vím:
Na kontrole u pana doktora jsme byli 6.1., brali nám krev na Tripple testy a také pan doktor na ultrazvuk přeměřoval miminko. Podle menstruace jsme měli být 16+0 tt, mimčo roste rychleji, takže to bylo 16+3 tt, tak jsme rádi, že miminko krásně roste. Akorát se divím, protože mám stále 6 kg v MÍNUSU, které jsem shodila hnedka na začátku, jak mi bývala špatně a nenebrala jsem za celou dobu ani kg, sestřička se nestačí v ordinaci divit. Přitom bříško už máme veliké, každý nás tipuje na porod v březnu.. ![]()
Ptala jsem se pana doktora na pohlaví, i když jsme ho věděli už z genetiky, ale tak pro jistotu… pak doktor se snažil, ale to naše miminko dělalo neskutečné přemety a pořád sebou házelo, vůbec ho nemohl poměřit, natož zjistit pohlaví… pak se mu to podařilo, a říká mi: Tak tam hledám TO NEJDULEŽITÉJŠÍ, ale opravdu to tam není, je to holčička !!! No prostě chlap, prý to nejdůležitější!!! Tak jsem plesala blahem, že máme holčičku potvrzenou…
Moc vám všem gratuluji k úspěšným kontrolám a držím pěstičky při dalších.
Prosím o zapsání údajů do tabulky:
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20;30/st/20100623/k/c1a2/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…1a2/preg.png
Ahoj holčinky,
teda než já vás dneska dočetla
Je to sranda s tím pohlavím a jak to vychází nebo nevychází s těmi tabulkami.
Musím se pochlubit, co bylo dnes na velkém UTZ. Bylo to fakt úžasný zase mimi tak krásně vidět
Akorát se stále otáčelo. Nakonec kontroloval a poslouchal i to srdíčko, ale chvíli mě nechal ležet na levém a pak na pravém boku, aby se mimi otočilo. Zkrátka se nechtělo fotit. Pak už si ale nechalo říct. Manžel z toho byl taky celý paf
No a podle těch všech tabulek mi už od začátku vycházel kluk, což jsem si i myslela. Když jsme pak odcházeli, tak manžel utíkal napřed (stále to nechce vědět) a dr. mi na 99% potvrdil chlapečka
![]()
Snad se mi sem podaří dát konečně i ta fotečka, kterou konečně máme. Jupííííí ![]()
Luci, Moni a Hesi, srazík by se mi hodil nejlépe ve čtvrtek, ale přizpůsobím se. Kromě úterka bych snad měla moct kdykoliv.
Hesi, dívala jsem se na ty kočárky. Ten Caramelo je hezký, ale Bébécar se mi zdá oproti němu možná ještě hezčí. No a I´coo je teď náš favorit. Jak jsem psala, tak jsme dostali Peg Pérego, ale už starší kolekci a jen hluboký kočár, který se nám nevejde do kufru auta. Tak jsem se dnes byli podívat v tom Dětském růžku a vymysleli (teda manžel tak najednou) jsme variantu, že když budeme chtít, tak jim ho tam necháme protiúčtem a zatím jsme vybrali právě I´coo Peak 4 Air i s hlubokou korbičkou. Úžasně se skládá! Skvěle se ovládá. Má velký nafukovací kolečka (pro nás na venkově ideální), dobře odpružený. A je zároveň hezky bytelný. Radka tady ale psala cosi o nízkém podvozku kvůli terénu a to jsem tedy nezkoumala. Ta cena už moc hezká není. Kdybychom ho nemohli dát protiúčtem proti tomu co máme, tak by mě ta cena asi dost odradila.
Jinak Pražandy. Byli jsme taky v obchodě Malvík v Hostivici www.malvik.cz a mají akci, že když přijdete, tak dostanete zavinovačku zdarma a ani nemusíte nic koupit (musíte mít s sebou těhu průkazku). My nakonec koupili jen pár drobností a zavinovačku opravdu dostali. Je moc pěkná,neutrální béžová s medvídky ![]()
Jéžiš, to je román, se omlouvám, ale dnes toho bylo tolik ![]()
Marti, gratuluju k velkému UTZ i chlapečkovi, Marci, gratuluju k potvrzení holčičky. Holky, já vám tak závidím, že už to víte, já bych nakupovala, svrbí mě ruce, ale když je všechno modré nebo růžové a když už najdu červené nebo zelené, tak třeba s traktorem
Takže do velkého UTZ mám zákaz, al ekdyž ono je to ještě tak daleko ![]()
Leni, taky mě začíná chytat nakupující, ale před mojím jsem se snažila držet, aby si nemyslel, že jsem se zbláznila ![]()
Marci, ještě gratuluji k holčičce a všem výsledkům. Než jsem dopsala ten svůj sáhodlouhý příspěvek, tak už tam byl tvůj ![]()
Ahojky tak:
5.10.2009=//
1.12.2009=screning-1 trimester
14.1.2010=velky ultrazvuk
KO=nevim co je.A bohužel nevíme co to bude.Mělo překřížené nožičky a sedělo si na nich ![]()
ahoj holky jsem tady úplně nová, vůbec se tady nevyznám, jsem tady dobře u holek co mají termín v červnu? díky terka
Jarčo, KO je kontrola ![]()
Terko, jsi tady správně, vítej mezi námi ![]()
zajímalo by mě, jak poznám, kdo je online a kdo ne ![]()
moje údaje bio.screening v prvním trimestru 3.12. výsledek negativní
, termín porodu 9.6.2010, ale jen podle UTZ, podle PM nemám brala jsem utrogestan kvůli krvácení… takže ted aktuálně 19+1 ![]()