Poradna duly
Jana Čurdová
Res. Na fotce vypadas moc hezky, je trochu ustrasene
Ne, to zase jenom rypu. kdy si se vdavala?
Pridavam pro pobaveni svoji, ja se vdavala 5.6.04, takze letos to bude 6 let a rozvadela jsem se v srpnu 2007.
A ta holcicka je moje druzicka, o kterou jsem se starala jako aupair v Aglii 2003-2004. Prijeli mi na svatbu do Cech. ![]()
Jsem ji tam zapomela dat ![]()
Kdyz jsem se zminovala o tom obleceni, tak mi pred chvilkou opet prisla zasilka z Nextu, jupi, takze uz mam 3× tehotensky rifle, 1× tehu kalhoty, sportovni na jaro, 2× tehu top. No takze jsem uz celkem vybavena! Kdyz ty rifle staly na nase 336Kc kus a ty kalhoty 196Kc a je to vsechno NEXT, tak to nekupte, co? ![]()
Ahojky, přeji pěkný den všem!
Vítám nové těhulky a těším se na pokec.
Verčo, já toho určitě využiji!Pokud ti to fakt neva a jak se dozvím,co teda nosím pod srdcem na 100%,tak si nějaké oblečky z nextu a tak od tebe objednám!!!
(budeš mít díky nám takovou malou brigádku
)a nemusíš pak už ani napracák ![]()
Res, pěkná fotečka ze svatby!
Kaj, my teda svícu taky neměli,ale tobě přeji,ať si to užijete!!!
Dobré poledne,ty ceny ti fakt závidím.A asi nebudu sama.A co nějaké těhotenské oblečení?Je u vás taky levnější?Nějaké stránky na čučku by byly?
Teď se odmlčím,musím do školky pro mýho raracha.
Já se vrátím… ![]()
parazi to je super,ale opravdu si nedovedu představit jak to chceš zmáknout,chtěla bych 1000věcí a holky určo taky,to nejde,super ceny,ale to by jsi se zbláznila,kupovat,pamatovat co kdo chce,balit,adresy,posílat,nechci tě podceňovat,ale užívej času,z toho bys scvokla.Next super,ségra objednává pořád něco,my tady holt budem celej život už živit všechny ty příživníky a platit za to 5× víc než je skutečná hodnota,bohužel.
Mluvím za sebe.pa
Res, krásná fotka, ale jak říká Verča, vypadáš trošku ustrašeně. No, ale já teď na své nevypadala jinak
, vdávala jsem se podruhé a taky mi ze začátku do smíchu moc nebylo
Pak už to naštěstí opadlo. Zkusím sem taky nějakou dát. A kdyže ses vdávala?
Veru, taky moc hezká fotečka. Fakt vám to moc sluší, holky. Co se týká toho oblečení, tak se taky moc ráda přidám, ale abys toho neměla moc. Kdyžtak nám pošli nějaký odkaz ať to můžem omrknout ![]()
Veru, já se napřed furt smála, pak už to bylo dlouhý to povídání toho oddávajícího, tak mě smích přešel a jak nám začli všichni přát, tak jsem řvala a řvala
A ještě se u toho smála, tak jsem vypadala dost nemožně
No tak dobrá, zkusím najít nějakou rozumnou z tý první doby, kdy jsem byla vysmátá a ne unuděná ![]()
A moooc ti to ta tvé svatbě slušelo, teda jsi kočka! ![]()
lenajs píše:
Můj manžel je taky váha a super
můj taky a děsně mě vytáčí to, jak nic neřeší a vše odkládá až mu hoří za prdkou. Je kliďas, ale na mě až moc. Já jsem ryby a jsem děsnej nervák a hysterik. Nesnáším, když nemůžu něco vyřeši hned.
chachááá
já tam dala trošku jinou než jsem chtěla… no tak teď trošku kulturnější ![]()
Marti, jééé to je super fotka!
Já ustrašená nebyla, jenom unuděná jak to bylo dlouhý, v tom je rozdíl
Vdávala jsem se 14.6.2008, tak možná budeme mít mimi na naše druhé výročí
A kdy ses vdávala ty?
Marti, na té druhé vám to moooc sluší
Si zrovna s manžou říkáme, že nemáme fotky z přírody (u tebe je úžasná ta mlha v pozadí), ale takový komunistický jenom z radnice ![]()
Jo přesně, Res, mluvíš mi z duše, taky jsem nejdřív byla vysmátá a snažila se to brát s humorem, při příchodu mi ztuhnul úsměv na rtu a přešlo to až když bylo po slibu… uf uf… Strašně to uteklo.
Jj Radko, taky mě ta moje váha někdy vytáčí. Nejdřív se tváří, že nic neřeší, nejlépe vše na poslední chvíli. Když se naštve, tak s ním není řeč. Ale jinak je zlatej
to bych si ho taky jinak nevzala, že? ![]()
no je fakt, že se nám povedly opravdu úžasný fotky, ale stejně si myslím, že důležití jsou vždycky ti dva a to, jestli jsou šťastný než to okolo. Vy vypadáte hrozně spokojeně a moc vám to spolu sluší
Měla jsi krásnou kytičku a šaty. No Verča taky. Holky, ne že bych se chtěla rozvádět, ale vdávala bych se klidně znova
![]()
teda holky čumím, moc krásný fotečky ![]()
no jen jak budu mít první fotky, tak je sem hodím, taky se ráda pochlubím ![]()
Verčo to já bych taky využila tvojí nabídky byla bys moc hodná ![]()
svícu máme od 6 kluci ju postavijou a jde se kalit
no já budu asi na vinným střiku nebo tak něco ![]()
copak si dáváte při nějaké příležitosti na co si troufnete?