Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4621
14.1.10 19:01

ahoj díky :palec:
jsem ted doma sama, tak jsem zabloudila na emimino, mám taky pár věcí se kterýma se nemám komu svěřit, rsp. takový ty těhotenský věci… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
14.1.10 19:08

Teri, tak to jsi tady opravdu správně, tady se těhotenské věci řeší opravdu ve velkém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 19:12

jj to jsem ráda, moje doktorka je taková málo povídavá a taky mám pocit, že jí nemůžu otravovat s každou blbostí… Chtěla jsem se zeptat už některá cítíte pohyby miminka? já měla pocit minulý týden, že ano, hlavně když ležím na boku večer v posteli, ale ted celkem nic ta mám trochu strach :-( V poradně jsem byla minulý týden v pátek doktorka mi neudělala UTZ jen šáhla a řekla roste dobře, drži dobře. To poznala z jednoho 2sekundového hmatu :o tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 19:15

dělá vám doktor UTZ při každé poradně? já mimčo viděla naposledy ve 13 týdnu.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
14.1.10 19:22

Teri, musím říct, že já mám docela dobrou doktorku. Při každé kontrole mi udělá UZ a posledně mě kontrolovala i pohmatem. Odpoví mi na všechno, na co se jí zeptám, se vším poradí. Pohyby, respektive nejdřív takový šimrání, jsem cítila kolem 17. týdne a od konce 18. už mrňousek o sobě dává znatelně vědět. Vždycky říkáme, že trénuje atletiku nebo breakdance, taky dostal přezdívku karatista :pankac:
Ale nic si z toho nedělej, že ho ještě necítíš, někdo to cítí až později. Určitě je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
14.1.10 19:28

Ahoj Teri,vítám tě mezi náma.Mně doktorka taky nedělá ultrazvuk při každé poradně.Já viděla malou naposled 28.12.Jsem taky trochu neklidná,protože ju necítím.Většině holkám se už mimča mrskají.Na velkej ultrazvuk jdu 26.1.tak doufám,že to bude v pohodě :lol:

Tak já se pro dnešek budu loučit.Mám toho vždycky večer už dost.To víte dvě děti dají těhuli zabrat.
Všem přeji krásnou klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
14.1.10 19:30

Teri, mi taky doktor nedělá ultrazvuk při každé poradně, ale minule dělal, tak jsem ho viděla. Já pohyby také ještě necítím, dokonce mi ani břicho neroste, ale jsem 2 týdny za tebou. Na velký UTZ jdeme až 9.2., tak snad do té doby budou pohyby a pak nám řeknou i pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 19:32

Marti díky za odpověd, karatista to je dobrý :lol:
no to se máš, já byla naposledy na tom placeným v 13týdnu, pak jsem měla 2poradny a obě bez ultrazvuku, tak nevím jestli je to běžná praxe… Ale 29.1.jsem objednaná na velký tak se těším :dance: . S těma pohybama, minulý týden jsem cítila takový převalování v bříšku, hlavně když jsem šla z práce domu, když sedím tak vůbec… Nemůžu říct kopání, spíš takový tlaky různě v břichu, ale ted nic, ale to je asi normální :) trochu se moc pozoruju, první to víš první mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 19:35

Evi, to tě obdivuju, mě dá zabrat i ten můj pořád hladový skorotatka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
14.1.10 19:37

Vítám novou těhulku Terlu! :mavam: Mrkni do tabulky, na kterou mám adresu v podpisu a kdyžtak mi napiš ty údaje a ráda tě mezi nás přidám :wink:
Vysvětlivky: // kdy si našla dvě čárky na testíku, KO datum příští kontroly u tvé dr, ostatní už budeš vědět 8-)

No mně dr dělá utz při každé kontrole i mě vždycky vyšetřuje pohmatem, ona je docela pečlivá, oproti dokrce, u které jsem byla před ní. Ta ani neměla utz, nevěnovala se mi, připadalo mi, že jí svojí návštěvou obtěžuju, tak jsem šla k jiné a u té jsem 100% spokojená :palec: :pankac: Ještě ti Kajjka pomůže s metříkem, ať o tobě máme přehled, hihi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
14.1.10 19:44

Já si taky někdy říkám, jestli se moc nepozoruju, taky čekáme první. Ale snažím se to moc nepřehánět jako moje sestra. Ta byla až skoro šílená. Jj přesně jak říkáš takové převalování a ještě takového něco, jako když se tě něco uvnitř lehce dotkne. No teď už to není lehce, teď už mi to dává někdy zabrat. Bylo by fajn, kdyby si to mimi vybralo teď a pak bylo hodný, ale obávám se, že v případě blížence to moc nehrozí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
14.1.10 19:47

Marti, potvrzuju, já jsem blíženec a mamka říkala, že jsem byla děsná - vykoupaná, napapaná, přebalená a začala jsem řvát. To já budu mít ráčka a od těch nevím, co očekávat, žádného neznám. Budu si muset něco přečíst. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 19:48

taky jsem četla, že blíženci jsou hodně živý mimča, tak se máme holky na co těšit :twisted:
jsem asi trdlo, ale žádnou tabulku nevidím..:( metřík bych chtěla, ale neví jak se dělá. Chci sem hodit i ultrazvuk, ale musím ho nejdřív oscenovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
14.1.10 19:52

No, raci jsou snad klidnější, údajně rodinné typy. Můj bývalý se tak ze začátku tvářil, nakonec jsme skončili u soudu. Teď mám doma váhu a nemůžu si jí (až na nějaké detaily 8-) )vynachválit :srdce: Na blížence jsme moc zvědaví. Někde jsem četla, že jestli máme kolečkové brusle, ať si je připravíme, že to bude mazec :pankac: Manžel má z předchozího vztahu 6letého syna, ten je vodnář jako já a je to celkem kliďas, tak si myslím, že to bude všechno zajímavá kombinace. My máme termín kolem 2. 6. a manžel mi pořád klade na srdce, že nesmím rodit dřív než po 21. 5. (kdybych rodila dřív), aby to nebyl býk. S těma se prý nesnese :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
14.1.10 19:53

jinak kamarádka co má mimčo hodně uplakaný mi doporučila
 http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…

mimčo prý pak lépe spí :palec: , určitě si jí koupím na neposedného blížence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek