Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak koukám, že s přáním pohlaví je to tak půl na půl, já jsem vždycky chtěla holku, ale co jsem těhotná, mám víc pocit, že je to kluk a ani se tomu nebráním, protože manžel by ho moc chtěl. Takže jsem se s tím tak nějak smířila a spíš bych asi byla hodně překvapená, kdyby to byla holka.
Podle čínského kalendáře mi vychází holka, podle toho druhého kluk. Tak si vyber ![]()
Jo ještě k těm testům na cukrovku, prý je to hnus, ale dá se to přežít, já na to určitě půjdu, radši mít jistotu, než pak třeba nevědomky ublížit mimču.
Ahoj všem,
po ráno jste se docela rozjely. Ještě jsem vás ani nestihla dočíst… Já vím, že ranní ptáče dál doskáče, ale mám zrovna takové spací období… Sice občas vstanu ráno s manželem, ale pak šupky dupky zpátky do postýlky a vstávám tak v půl deváté. Jsem docela ráda, že teď nechodím do práce, protože bych asi nevstala ![]()
Res - doplňující údaje do tabulky
// 5.10.
počet dětí 0
kontrola 22.1.
screening 18.12.
věk zatím ještě 28
kontrola na genetice na VVV 27.1.
Jinak jsem taky ještě nezačala nakupovat, i když už mě občas „svrbí“ ruce… Ještě týden počkám, až mi Dr řekne, co to bude a pak už taky začnu.
Zkoušela jsem to „počítadlo“ od Web - to ukazuje, že je to holka. Podle čínského ode mně je to kluk, podle čínského od Web je to zase holka (ale tam chybí jeden měsíc, je tam jenom 11 kolonek) a když tchyně točila prstýnkem, tak vyšel kluk. Jsem docela zvědavá, co se z toho nakonec vyklube… ![]()
Veruš tak podle tohoto kalendáře co jsi našla, mě už vychází kluk. Jupí!!
Veru Veru, pomoc! Mně se ta tabulka nezobrazuje celá! Můžeš se prosím podívat, co vychází mně? Věk při početí 24 a měsíc početí září, dík ![]()
Jinak já taky ještě nic nekoupila i když už jsem měla předevčírem na mále, ale jelikož tam měli jenom růžový a modrý oblečky, tak jsem nekoupila nic, když ještě nevím jakou barvu ![]()
didi81 Jsme prece s Pajkou rikaly, ze nam dala Res odkaz na spatny kalendar
Neboj Res, i tak te mame rady a nic ti neprovedeme ![]()
Petrra Vitej do klubu spacu do deviti
Hned mam lepsi pocit, ze v tom nejsem sama.
Co se tyce kocarku, tak jsem si dneska uvedomila, ze me bude stat jen o trochu mene, nez auto! Koupila jsem si do mesta malospotrebovku - Matize , rok vyroby 2002, v plne vybave a stal me 900 liber a kocarek me prijde na 700. Tak to je hnus
PS: Muj si koupil Peugeota 106, na dojezd do prace, je to myslim rok 1995 a dal za to 200 liber. Tak to fakt asi koupime ditatku rovnou nejake auto, nez kocarek! ![]()
Parazi,můj osudový den je 29.1.Hyn sa ukáže,za 14 dní v pátek,srdce mi zas vyskočí z hrudi.
Jinak prasa jak říkáš,D 100% těžko se v tom orientuji,bradavky tak na ledování,strašny,bolí a bolí a na babywebu se dočteč,že teprv teĎ začnou růst,je mi mdlo z těch noků.Nevím kam by ještě rostli,manža spokojen,nic méně čím méně si jich všímá,tím líp.
Pajus Ja bych je uz prsama nenazvala, spis se mi libi prasa
To jsem mela C a pak jsem zhubla neco malo pres 13 kilo, 2 konfekni velikosti a mela jsem krasny B. A ted D jako vozy, bradavky v ohni a jeste porostou? Tak to abych si poridila specialni vozik
Jinak muj (anglican) umi rict po cesky CECKY (bez hacku a carek). naucili ho to kamaradi, tak kdysi za mnou prisel a rekl mi: Cecky, prosim!
![]()
Jee, ty mas UTZ den po me. Nejhorsi by bylo, kdyby mimuska na nas ukazala prdylku a my meli po ptakach. To bych musela cekat az priletim do cech na ten 3D.
no jestli teprve teď začnou prsa růst tak to bude mazec, už teď mě bolívaj záda
No je fakt že zase můj bude spokojený už teď je úžasem naprosto mimo ![]()
ale já budu trpět jako blázen ![]()
nám je sice jedno co se nám narodí ale je fakt že už se nemůžu dočkat až mi to řeknou
Holky dneska sem úplně jako v tranzu, byla sem za féfkou domluvit volno na kontrolu, svatbu a UTZ no a všechno podepsala bez řečí a s úsměvem, ještě mi popřála ať nám na svatbu vyjde počásko a hodně štěstí
Asi měla dobrou náladu
ale sem ráda
Tak nakonec za to můžu já, bezva
Ještě že mě máte rády i za to, co jsem provedla
![]()
Veru dík! Ta holčička mi vychází docela často, tak uvidíme. Zatím mi vyšla jak v tom odkázku ode mě, tak v tom od tebe, při screeningu to tipoval spíš na holčičku i když hodně nejistě, jenom kámoška s tim prstýnkem to tipla na kluka, tak jsem hodně zvědavá, co z toho bude
U mě v rodině máme spíš kluky a u manžy v rodině zase vedou holky, tak kdo ví… ![]()
Res Tak vypada, ze ti to je celkem jedno, zadne takove zachvatove situace jako u me a u Paji! No ja ji fakt chci jen kvuli te tchyni a abych vsem vytrela zrak, ze me tipuji na kluka
Jinak za to nemuzes, ale na nekoho se to svest musi, to neznas?
Premyslela jsem, co budu delat, kdyz uz sedim doma na zadku, na praci to nevypada a jestli pujdu do skoly se dozvim az v lednu, tak misto pleteni cepicek a svetyrku, jak to delavaly nase maminy, budu lepit model kamionu
Jehlicema bych si vypichla oko a jeste bych se do toho cela zapletla a kamiony jsou moje lasky. Jsem zvedava, jestli nekdy podniknu jizdu s mimi kamionem. To by byl dobry hukot. Ale muj sef rikal, ze pry v pohode, mimi do sedacky a frcim, ne?
Ty jo, ale na to jak mam rada kamiony, bych mela radeji mit kluka, ne? Ale klidne zaucim i holcicku, kdyz je mama trucker, tak muze byt i dcera. Jen tatka je „obycejny“ ridic dodavky! ![]()
Veru, mně je to úplně jedno, co to bude, jak říkáme všichni - hlavně když to bude zdravý!
Já si už od začátku říkám, že si nechci přát konkrétní pohlaví, aby v případě, že by to byl opak, tak aby mě to nemrzelo a nebylo líto a jak se tak koukám, dobře jsem udělala ![]()
To je jasný, že se to na někoho svést musí! A já to svedu dál na toho, kdo s tím přišel jako první ![]()
Res,když si někdo měří 3měs teploty,manžu připuští jen v den ovulace naplno řekla bych,sami výpočty a sociální jistoty a ty mi pak vypočteš holčičku zrovna v období nejistoty a 0 podpory od gyndaře,tak se nediv,všechen zmar.
zlatičko jsi víme
Parazi,tak záchvatové stavy???Super,přesně vystihnuto
teď jsem si dělala prstýnkem,zas kluk,ale musím poprosit někoho jiného,možná je to psycho přenos.Dnes říďa není,lyžuje,to je bájo.
jo už vím,neslyšely jste někdo o těhu a kopírování??Já posle dobou pořád jen kopíruji kvanta papíru,nemůže být Karel ozářenej a pozastaven růst toho vo co u mě go????Nebo ještě hůře????Fakt si nejsem jistá zda jsem někde neslyšela že nic moc záření.
Tak si to klidně na mě sveďte a já oslavuji naší první 100!!!!
pro každého kdo to vydržel až sem