Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj vsem, rada bych se k vam pripojila. Je mi 26. Po 5 letech cekame nase prvni mimi
(3 potraty v 5., 7.tydnu). TP 22.cerven. Vsechny testy doposud OK. Velky UTZ bude 4.unora. Nemam v okoli nikoho, s kym bych si mohla povidat o vsem, co se tyka tehotenstvi a tak. Vsechno je pro mne poprve a tak bych se s vami chtela delit o vsechno… ![]()
Ahojky,
vítám tě mezi červnovými těhulkami
a gratuluji k testům. Vidím, že sis užila, tak držím palečky, aby i nadále bylo všechno v pořádku.
Res (Resarana) tě určitě přidá do naší tabulky. Odkaz najdeš u každého jejího příspěvku v podpisu ![]()
Ahoj holky,
vítám nové těhulky, nepřivítala jsem Jaruš a teď Andicka. Moc gratuluju k pohodovému těhotenství, koukám, že bylo teda vydřené a zasloužené. ![]()
Hesi, holka, klobouk dolů, že jsi to zvládla. Jsi opravdu statečná. ![]()
Také vítám nové těhulky (jsem taky pořád nováček) ![]()
Res jsem z Chlumčan u Dobřan.
Co se psů týče, tak máme doma páreček, ale chovat taky nechováme. Sice se podařilo udělat všechny zkoušky (jarní, podzimní, lesní, vodní…), i výstavou jsme prošli jenom s odřenýma ušima. Ale pak jsme jaksi začali předělávat domek a nestihli jsme zařídit včas všechny formality, které se chovné stanice týkají… Naše fenka by stejně neprošla rentgenem kyčlí, tak snad někdy příště.
Andicek - držím pěsti (palce jsou málo), aby všechno dobře dopadlo. Mám podobnou zkušenost jako ty, potratila jsem jednou a docela mě to vzalo. Teď se také těšíme na červnové mimi.
Ahojky.Pořád tu jsem z toho náká zmatená.Jsem prvně na takovymhle chatu.Zítra se dozvim co budeme mít jestli holku či kluka.
vítáme Andička!! A moc gratulujeme k těhu. Určitě to už bude dobré!!!
hesi - chudinko, to muselo bolet, tak odpočívej a brzy bude vše dobré
pejskové - sousedka měla kočku s rodokmenem a taky měla epilepsii a po dvou letech jim chudák odešla. já jsem právě víc na ty pouliční směsky, ale co bude to bude.
test na cukr - dá se to přežít. Akorát si vemte knihu nebo něco na zabavení, protože se tam čeká 2-3 hodiny. Jo a dole na dně má být něco kyselého, tak se to má zamíchat, ale to nám nikdo neřekl, takže ke konci to bylo fakt hustý ![]()
Hesi, to je pořád nějaký stres, viď, hlavně že už to máš za sebou a teď už bude vše určitě dobré!
Hesi, Moni, Marti, příští týden počítám s tím, že se sejdeme kolem té 17.hod na Andělu. Navrhněte prosím nějaký den. Já bych navrhla klidně středu, ale můžu i jindy.
Andicek, Jaruš, Petro, Evko, to se nám to tu krásně rozrůstá! To bude mimineček:-) Moc Vás zdravím a vítám do klubu.
Jste některá z Prahy?
Kájo, jsem zvědavá, jak dopadne dnešní večeře s tchýní, dej určitě zprávu.
Pájuš, ty to teda také nemáš ideální, když pročítám tvé příspěvky, tak je mi tě kolikrát úplně líto, že i tu mamku máš-nemáš a tchýně je taková chladná. Já vím, to si člověk vybrat prostě nemůže.
Já tchyni nemám pro změnu vůbec. Ani můj ex maminku neměl, tak si říkám, že mi je asi souzený život bez tchyně. Ale docela mě to štve, že moje dítě bude mít zase jen tu jednu babičku
Naštěstí máma je moc prima.
Holky, já jsem úplně špatná z té cukrovky. Já z toho mám nervy už teď.
S první dcerou nic takového nebylo. Ráno se probudím a mám hlad…najím se, jedu do kanclu a už mám zase hlad…tak se najím a za chvíli jdeme na oběd…to mám už takový hlad, že si dám i polévku a po obědě moučník…no prostě do nějakých desíti hodin nebo vlastně déle hladovět, to asi nezvládnu. Navíc mi nějak nedělá dobře ten odběr krve (jsem horší než dítě) normálně na mě jdou mdloby a někdy mi krev ani neteče, prostě trauma. Tak nevím, jestli to vůbec zvládnu ![]()
Vítám andíčka a gratuluju a též držím pěsti!!!
Mrkni do tabulky a kdyžtak mi napiš vzkazík s informacema na doplnění, jestli chceš ![]()
Petrro, to je super, to od sebe bydlíme kousek! A máte tam teda super diskotéku, to musím přiznat
![]()
Potřebovala bych informace na doplnění tabulky od: andíčka, evky, helci.du, Jarči30, Kiwi, leontýnky, Lucie77, Marci, Maxiny, Moni, Okay, Pajuši, Perulky a Petrry. Většinou jde o kontroly, ale někde chybí i další údaje, tak na to prosím mrkněte ![]()
Doplnuji informace:
// 19.10.
1 mimi
screening 14.12.
pohlavi ? (4.2)
Ceske Budejovice
foto: 13. tydnu ![]()
Andi, pěkný obrázek! Já si nemůžu pomoct, ale každý obrázek mi přijde výjmečný
Informace už jsou v tabulce
A termín další KO?
Zdravím nové těhulky ![]()
Holčinky díky moc za podporu, jsem fakt ráda, že už je to za mnou…
Jinak jsem si na Lilypie vytvořila metřík, tak zkusím, jestli se zobrazí… ![]()
Kajjko, přinejhorším, pokud se nezobrazí, tak Tě opět poprosím o navigaci ![]()
Marti - k tomu kočárku, docela mne zaujal Camarel Q12
http://www.nasekocarky-mj.cz/…rek_q12.html
Dokonce jsem na Youtube našla i video jak se s ním manipuluje. Za tu cenu je to fajn, mrkni, ráda si vyslechnu Tvůj názor ![]()
Holčiny, vlastně pořád ještě řeším kočárek, ještě se mi líbí I Coo Platon a Bébécar, zkuste mrknout, budu ráda za vaše názory ![]()
http://www.ajuty.cz/…tail.61.html
http://www.detskyruzek.cz/…platon-7.asp
Hezký večer
Jupííííí, zadařilo se a metřík se zobrazujeeee ![]()
To je asi odměna za ten dnešní stresík ![]()
Ahoj holky,
blahopřeju k úspěšným kontrolám a pardon, ale jediné, co si pamatuju: Hesinko, hlavně že je vše v pořádku. Říkej si, že teď už sis to všechno vybrala a už bude dobře ![]()
Raduš, ty už jsi byla na té cukrovce? (Omlouvám se, jestli jsi to psala, v dřívějších příspěvcích, nezvládám dočítat všechno).
Já teda fakt nevím, jak to udělám, 12 hodin předtím nejíst a pak další 2 během testu. To tam omdlím a budu celý den nepoužitelná
Snad bych byla i radši, kdyby se tohle vyšetření nemuselo konat. (asi jsem blbá, ale fakt nevím, jak tohle zvládnu
)