Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13739
13.1.10 10:32

Ahoj holky,
Kiwi, o tom veletru uvažuju, ještě jsem to doma neřekla, ale ráda bych se tam zajela podívat. A setkání nám třeba taky klapne.

Raduš, máme stejný termín velkého UTZ, já jdu taky 9.2.
Ještě se musím objednat na to fetální echo, to asi týdne poté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
13.1.10 10:40

Já vím že nejdůležitější je ať je to zdravé a vůbec jen že máme to štěstí,že otěhotníme bez pomoci atd,jiní jsou na tom hůř,vím,všechno to já vím a rozumově si to zdůvodním,jen kdybych mohla jóóó vymrčovat a přát si,tak radši toho boya,ale už mlčím,jen ať je to zdravé a né jak G,i když velká pravda,ona je celá já,co na srdci to na jazyku,tvrdohlavá,musí mít vždy pravdu a jiné povahové rysi,bože já se tak vidím,ale je to tak k nevydržení,chudák manža,nemá to se mnou lehké,taky je vše po mým apod,tak co jí mám vyčítat,když je nejen od pasu dolů celá já.Velká pravda STRAŠNY!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 10:42

no uvidím jak to bude jestli ještě nebudu makat to bych asi nemohla jet, šéfka dělá dusno kvůli každýmu dni volna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 10:45

holky já teda nevím ale mě gyndař nic o echu neříkal vůbec nevím kdy se to má dělat a zároveň s tím velkým UTZ to nejde? a je to povinné vyšetření? je mi divný že se o tom dr. nezmínil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
13.1.10 11:34

Krasne rano holcicky,

u nas zase snezi, letiste jsou opet zavrene, jestli ze jsem neletela do Cech. Tatka ma dorazit v nedeli, tak se modlim, at uz nesnezi!!!

Brisko uz je na tom lepe, jeste ze jsem si nechala dovezt z CR magnezii, ja vedela proc :lol: Vcera jsem byla na pohovoru na prekladatelku, je to jen na 6 hodin tydne, ale aspon neco. Tak jeste uvidim, dneska letim obkouknout nejake kurzy, chtela bych si udelat certifikat na ucitelku do materske skolky, protoze kdyz mi skonci materska, tak prcek bude mit 8 mesicu a nedokazu si predstavit, ze si sednu opet do kamionu a vyrazim a kdyz mi nevyjdou hodiny, tak nekde budu muset prespat!

Preji vam hezky den.

PS: Macku, divala si se na ten next?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
13.1.10 12:28

Mě včera ani nenabídl ten triple test,první screen vyšel dobře,tím to hasne,ani tripl,ani echo nic,to podle mě jen když maj podezření na něco nebo v rodině výskyt,povinné pro všechny to určo není.A že je to větší říkal kdyby cukrovkáři tak panika,ale že jsme oba velcí,tak větší bere,prý i v mariáši,a vyhrává,že je to dobře.Takže tak.magnésko mám rozpustné,šumím si jednou deně na večer když u nemůžu ani chodit a propo neví někdo o čem byla Růžovka???Nevím nic :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 12:47

jo Paji kdybych u toho nechrápala, tak sem ti to mohla popsat :mrgreen: ale šak mrkni se na to na www.nova.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
13.1.10 12:59

Ahoj holky,
vy jste se nějak rozjely, nestíhám vás dočítat :-). Magnézko mám taky, ale rozpustné. Dr říkal, že si ho mám brát podle potřeby, tak si ho beru tak obden.

Výsledky triple testů jsou OK, docela se mi ulevilo, teď ještě příští týden velký ultrazvuk a pak ta genetika…
Konečně už také cítím pohyby :-D Hurráá :-D

Kajjko - tchýni máš fakt příšernou, to už je na zabití. Můžeš být ráda, že máš zastání ve svém příteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.1.10 13:10

Moni - v prvním těhu mi utz čípku dělali vnitřně

luci - tak třebas ten sraz vyjde

leni - tak už aby ten velkej utz byl, viď?

chování děcek - myslím, že se povahy dětí můžou měnit, jsou různá období. Filda byl třeba do dvou let úplně pohodové a hodné dítě, teď se pořád vzteká, kvůli všemu hned brečí a je strašně tvrdohlavej a vůbec neposlouchá. Tak doufám, že ho to zase přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 13:34

Peti jj je to moje zlato nevyměnila bych ho ani za milion.
Jedinej chlap se kterým sem si od začátku byla jistá, že chci, aby byl táta mých dětí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.1.10 13:35

Ahoj holky :mavam:
vítám novou těhulku Jarču :kytka: a hlásím se po včerejší kontrole. Všechno v pořádku. Mimi má prý cca 20 cm, ale fotečka opět žádná :-( Sedělo si bříšku na nožičkách, totálně naštorc a mrskalo sebou jako o závod.
Už jsem objednaná na další KO na 3. 2. a zároveň na ty testy na cukrovku, bude to opravdu síla. Kdy jdete vy? Jsem zvědavá, jak to vydržím dvě hodiny po ránu o hladu a ještě pít nějakou slaďárnu :poblion:
S tím pobolíváním bříška to mám podobné. Kolikrát i v noci, říkala jsem to dr. a prý je to, jak se mimi v bříšku roztahuje a děloha pracuje… Ale taky uvažuji o magnezku, pro jistotu. Akorát jsem se zapomněla zeptat na to echo. Zítra jdeme na velký UZ, nevíte, jestli se to dělá zároveň?

Luci, Moni a Hesi,těším se až se potkáme. Anděl je super. Většinou končím kolem půl páté, někdy i dříve, jak se podaří, takže tam můžu být také už kolem 17. hod. Stačí tedy domluvit den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
13.1.10 13:41

Úžasny Káji.Růžovka v poho,já jen že jsem viděla taky prvních 5min když přeháním.Jsem večer vymačkaná jak citrón,chci to vidět na jaře,kdy krom práce budu chtít mít doma i dvoreček,zahradu i bazén v cajku a něco kopnout do země aŤ ČERSTVOU zeleninku.Do toho vařit barák,je jasny že může být už jenom hůř. :lol: Nééé jenom líp,těšíme se přece na tu naši holčičku nééé,dnes těžce pesimistická Pája.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.1.10 13:51

Paji, chápu, že jsi z toho posmutnělá. Nic si z toho nedělej. Já sice od začátku počítám s tím, že to bude kluk (u manžela v rodině mají 4 kluky a žádnou holku, kterou by chtěli všichni) a taky to na kluka vypadá, ale manžel by radši holčičku (kluka už má z prvního vztahu), tak mě to kvůli němu taky trošku mrzí a srovnávám se s tím. Snažím si říkat, že i tak to bude krásný, hlavně ať je to zdravý. Ale někdy je mi to taky trošku líto. No co, naplánovat to nejde a bude to určitě krásný, musíme si to užít. Proto jsme přece těhu :srdce:
A s tou únavou jsem na tom podobně. Taky bych ráda měla všechno v cajku, ale mám pocit, že odpo a večer už mi nezbývá energie. A to už některé máte druhé. Do toho studia… to fakt obdivuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.1.10 13:57

ahoj holky,

tak já su po kontrole, vše je ok. Velký UTZ mám příští týden a srdíčko se mám objednat od toho 20tt dál. Sono mi dneska nedělala, prý si mám počkat na ten příští týden…
Tripple vyšly dobře, pokecala jsem se sestřičkou (ta naše je príma), bolesti prý jsou normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
13.1.10 14:10

Petrro, ty jsi z Chlumčan u Dobřan nebo u Loun? Kdyby u Dobřan, tak to bychom od sebe byly kousek :-D

Kiwi, gratuluju ke kontrole a triplům!!! Kdy máš další KO? Dneska bych chtěla zaktualizovat tabulku, tak že bych to tam rovnou hodila :-)

Mně doktorka o cukrovce zatím nic neříkala a vůbec se na to netěším. Si říkám, jestli vůbec můžu trpět cukrovkou, když mi sladké vůbec nechutná a nejím ho. Si sladím leda čaj a ten si taky nedělám každý den :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí