Poradna duly
Jana Čurdová
jj mě to řekla kámoška
ale je to hezký, no ale jen dočasu, já už chci vědět copak se nám narodí. No snad za týden u dr. a nebo pak na UTZ ale prcel se asi taky nerad fotí vystrkuje na nás pr… teda zadeček ![]()
Kajjka Tchyni neres, ta moje ex tchyne byla hrozna
Vedela, ze jsem vegetarian, tak nas pozvala na nedelni obed a uvarila vsechno z masem. Tak ja jsem pak sedela v obyvaku a cekala. A rikala, ze prece mi nebude varit neco navic
A dalsich x y veci. A hadej, kdo nas rozvadel? kdo vyridil vsechny papiry? Muj ex manzel byl tenkrat jeste v Anglii a tchyne litala a zarizovala
I kdyz tenkrat i tchan, ale to byla spis takova loutka
Hlavni je, jaky je tvuj pritel a budouci manzel. ten muj byl balik a malo kdy se za me postavil. proste maminka byla na prvnim miste.
Jinak ti strasne zavidim, ze mimiska tak hezky citis, ja jeste nic
Jednou jsem citila neco zvlastniho a od te doby nic. A to jsme od sebe jen 4 dny. Mozna to bude tim, ze jsem tlusta a mam velkyho speka
Mozna ma mimi vic prostoru, tak ho necitim. No snad uz brzo.
Jinak kdyz tu vidim ty srazy, tak kdyby nekdo mel chut se sejit na kafco mezi 24.2 a 2.3, tak to budu v CR. Takze okoli Prerova, Olomouc ![]()
Verčo tak to si taky neměla lehký. No ale teď máš určo super chlapa a to je hlavní
no an fotce nevypadáš že bys měla bejt tlustá.
Já jen nechápu ty rozměry miminka co píšou na všech stránkách, že by u mě mělo bejt skoro 20 cm velký, no nevím kde ho mám schovaný, sice bříško se mi přes Vánoce vylouplo ale neumím si to představit.
Jinka já bydlím v Chropyni, tak by to snad s tím srázkem šlo
doufám, že mi to vyjde, byla bych ráda ![]()
HOJ HOLKY
sněhu je tu až hrůza, musím si odházet auto na zítřejší utz, abych tam včas dorazila.
maxi - odkud přesně jsi z P V?. Já kousek za říčanama.
sraz - já bych taky ráda, ale spíš to neklapne, protože mám vycházky jen do šesti a manža by musel dorazit a hlídat.
tak jdu na ten sníh, aspoň trošku
Chropyně to je kousek od nás ne?To bych mohla zvládnout aji s kočárkem pešo pomalu na ranní kafčo jako že kafe nepiju
Holky a co Ostrava, žádná? Tak jedině asi Kiwi, i když ta je někde od Hradce nad MOravicí… ![]()
Téda holky, já než jsem vás „po ránu“ dočetla, tak hodina pryč
Asi bych se měla odnaučit dohánět to spaní přes dopoledne ![]()
Já bych taky s váma šla ráda někam na pokec, jenom škoda, že od Plzně jsem sama
Minulý týden jsem alespoň zjistila, že jedna kámoška ze cvičáku je taky těhu a má termín o dva dny dýl než já, to je náhodička
Včera večer, když jsem si šla lehnout, tak jsem si jako vždycky dala ruce na břicho a po vnitřním „vlnění“, které ruce ani necítily najednou „ťuk“! Jé já měla radost, hnedka jsem to řekla manžovi a on „uhni, teď já“, ale on už nic necítil, škoda, no ale sranda to byla
![]()
Res tak to gratuluju ![]()
Paji a odkud přesně jsi?Zdá se mi že někde od Olomouce ne?
No vidíte, já hlava dubová se taky nepochlubila,že na mě už mimčo 3den ťuká, sice slabounce,ale už to jednou i cítil manža
Asi prckovi vadí,že ho utlačuji notebookem,co mam porad na nohach a břichu… ![]()
Všem přeji krásný zbytek dne, jdu psát diplomku a pak s malým ven na boby…papááá
Res
Jee, Plzen. tam jsem podnikla dva roky zpatky cestu vlakem z Prerova. Trvalo to skoro 6 hodin.
Jely jsme se segrou, tam nas vyzvedlo auto a jeli jsme na Sumavu slavit Silvestra. Z Plzne znam par lidi. Do nedavna jsem bydlela s klukem, ktery pochazi z Krimic, i kdyz ted uz se nebavime. ![]()
Kajjko Merim 176, ale jsem dobre stavena
Zadna 50 kilova modelka
Dokonce jsem vyssi, nez muj pritel . To je muj malinky chlapecek, ktery ted pribral tak, ze ma vetsi brisko, nez ja! Pry, aby mi nebylo lito
![]()
Jinak jsem se vas chtela neco zeptat. uz jste to rekli vsem, ze cekate drobecka? My to totiz rekli jen par lidem a rodine, jinak to porad nikomu nerikam, nikde se s tim nechlubim, dokonce ani na Facebooku to nikdo nevi. A ani jsem to nepsala na spoluzaky. Takze vlastne nikdo nic netusi a ani jim to nejak nehodlam rikat. Jsem divna? ![]()
PS: Odpoledne jdu na pracak. Je, to zase budou nervy. Sedi tam takove kravy, az to boli, vzdycky se jenom zeptaji, jestli uz jsem neco nasla, tak ja jim vzdycky odpovim, jak bych mohla, kdyz jsem tehotna a pracovat muzu uz jen tri mesice a pak muzu jit na materskou. Citim se jako debil. No jo, kdyz jsem delala chlapskou praci, ktera neni moc dobra pro tehu, tak mam smulu. ![]()
Verčo: taky nejsem typ modelky sice nejsem pevnější ale mám zadek a naše rodinný dědictví od mamky pevný lítka a né žádný kozí nohy ![]()
ale mamka mi furt říkala že bych mohla přibrat teď sem se svýma 170 cm na váze 62 před těhu sem měla 58-59kg.
No ale snad nepřiberu moc už vidím jak se koulím po bytě ![]()
Káji Brodek u Přerova Luková,ale v Olmiku chodím do práce,jsem teda z Olmiku,ale loni koupili chaloupku na dědině.Dívala jsem se na net mapu,chropyni mi to ukázalo jen jednou u Kroměříže kousek od Přerova,to musí být ono.Já mimi nechtěla říct hlavně rodičům od manžela,prostě nechtěla,ale manža se na to klepal,tak si mě vzal na klín a řekl to mamce,ta jen chladoš,šak to se může stát ještě cokoliv,takže to pohřbila hned na začátku a teĎ s o tom už vůbec nebaví,jak kdyby Karel neexistoval,jejich smůla.V práci taky pozdě,nejradši bych to neřekla nikomu,Mamku nemám,nebo mám ale někde v Francii,kašle na nás,tak komu bych se svěřila,ségra čeká taky tak super,tatík dobry,ale na vnoučky nemá kdy,bydlí jinde,v létě zajedem za ním,ale hlídání nefunguje a nefungovalo nikdy žádný,takže až teĎ líp jak G větší a může být chvíli sama doma.Ale to pořád volá kdy už přijdu,končím pořád kecám blbosti.papa jdu domů
Abinta píše:
No vidíte, já hlava dubová se taky nepochlubila,že na mě už mimčo 3den ťuká, sice slabounce,ale už to jednou i cítil manžaAsi prckovi vadí,že ho utlačuji notebookem,co mam porad na nohach a břichu…
Všem přeji krásný zbytek dne, jdu psát diplomku a pak s malým ven na boby…papááá
Abi, ty jsi jen o den více těhotná než já a cítíš pohyby? Ty jo, tak to obrovská závist. Ale četla jsem, že u druhorodiček je to dřív, já si asi budu muset ještě dlouho počkat. ![]()