Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6696
11.1.10 10:57

Ahojky, holky MEGA KOPR mám také,ale k dopsání diplomky a učení se na státnice :poblion: Takže vás plnně chápu a soucítím…

Já jsem přímo z Horníkové ulice…odkud vy holky? Klido taky mužeme skáknout na kafčo jako pražandy :wink:

Paji, myslím,že si můžeš ted to heslo opravit (jako smazat),kdyz dáš editovat příspěvek,aby se na tebe nepřihlašoval někdo z venku nebo tak…aby za tebe nepsal zvrhlosti třeba do jiných diskuzí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
11.1.10 10:59

Jo a k tomu natočení mimča, vždyt je to jen náhoda,že sou hlavinkou nalevo…podle toho co sem viděla,tak ty přemety byli každou chviličku a hlavu mělo pokaždé jinam :wink:
Takže se neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
11.1.10 11:02

Hezké dopoledne :mavam:
Tak jsem nakonec úspěšně doklouzala do práce. Málem jsem zůstala viset už mezi vraty. Kdybych neměla jednání, tak se na to snad vykašlu, vůbec nic se mi nechce.
Moni, já jsem z Prahy západ, konkrétně Třebotov.
Luci,odkud přesně že jsi ty? Jsem sklerotická baba :zed: Zatím mě žádný podnik nenapadá, záleží abychom to měly všechny hezky dostupné. Někde u metra? Já mám auto, takže se snáz dopravím a kdyžtak se přizpůsobím.
Veru, koukám, že s tím pořád pěkně bojuješ. Držím palce, ať už ti to přejde a jsi v pořádku i mimi. A přesně jak píšeš. Jakmile ti naši chlapi mají rýmičku, už abychom je litovaly. No co naděláme, ještěže oni nerodí :wink: S tou fotkou by mě to taky zajímalo, buď je to přístrojem nebo že by se všechna miminka tak ráda otáčela hlavičkou doleva? Taky mám fotečku s hlavičkou doleva :lol:
Kajjko, ty starosti s tchánovcema ti tedy vůbec nezávidím. Opravdu bude lepší se s nimi do svatby nevidět a nic s nimi neřešit. Není to jednoduchý. Já mám oba naštěstí v pohodě. Jsou rozvedení a navzájem se nemusí. Tchán sice bydlí s námi, ale v odděleném bytě, je příšerně ukecanej, dost často mluví jen o sobě, což mě kolikrát mrzí, ale moc ho nevidím a do ničeho se nám neplete. A tchýně měla před naší svatbou taky takový stavy, co všechno se musí zařídit a všechno chtěla hned organizovat a příšerně to řešila, tak jí můj chlap odkázal do příslušných mezí a byl klid. Jinak je naprosto v pohodě.

Zítra jdeme na kontrolu, tak snad se taky dozvím něco o té cukrovce. Zatím mě na nic takového neposlali a na velký UTZ jdeme ve čtvrtek, tak uvidíme.

Ať máte dneska hezký den. Opatrujte sebe i mrňousky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
11.1.10 11:13

Abinto, já jsem původně z ulice Vlkova. Ale vím, kde Horníkova je, mám na poliklinice ještě obvoďačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
11.1.10 11:18

jj Marti je to fuška to rozdejchat nejhorší na tom je že můj jí může říkat cokoliv a ona si stwejně mele svou a dlabe na nás. Některý věcy sem si chtěla zařídit sama s mojim třeba velký svatební dort s nevěstou a ženichem tak sme si ho objednali a ona mi včera řekla že taky takový nechala udělat a přitom mi řekla že nechá udělat jen jeden pro maminku nevěsty od ženicha ale to je domluva jak s debilem, pardon za ty výrazy :oops:
nakonec se urazila že sme prej mohli říct že ho necháváme udlat tak to mě fakt naprdlo!!! Mám jí dost a řekla sem že né jen my k nim ale ani oni k nám nepůjdou do svatby su zvědavá kdy začne otravovat ale já se nedám! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
11.1.10 11:22

Pajuš, no super, už máš metřík. Holky, mě se ten můj pořád opožďuje, vždycky před týden ukazuje o den míň a pak se na pár dní srovná a pak se zas poblbá…a to ho mám taky na lilypie jako ostatní, no co nadělám.

Pajuš, já bych to heslo taky honem smazala, nikdy nevíš, kdo šmíruje a mohl by toho zněužít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
11.1.10 11:25

Kaji, To je tedy síla. Vůbec se ti nedivím, že jsi tak vytočená. Sama by měla pochopit, že už to zařizování svatby pro tebe může být stresující a ještě se do toho takhle motá. Udělala jsi dobře, zatrhnout návštěvy a hotovo. Nestojí to za to. Jen se musíš obrnět trpělivostí :zed: Nedej se, jsi statečná :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.1.10 11:30

ahoj holky, teda koukám, že vaše tchyně jsou na zabití :pocitac: Vím že se mi to snadno řekne, ale teď je fakt nejdůležitější, abychom my byly v pohodě, abychom měly v pohodě mimísky. Jak jsem tu kdysi psala, sousedka hysterčila celé těhotenství a na jejím dítěti je to bohužel vidět - taky takový malý hysteráček a rozmazlenej k tomu 8-o

Ad srazík: super nápad, ale já taky potřebuju spíš pozdní odpoledne nebo večer. A jsem z Prahy východ, takže pokud by to šlo někde v centru, ideálně u metra, abychom se dostaly všechny.
Před vánocemi jsme byly s holkama z práce v Café Myšák ve Vodičkově a bylo to naprosto mňam mňam (tedy jestli jste na sladké). A dá se to tam zamluvit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.1.10 11:31

asi blbej dotaz, ale dřív se vlevo pod jménem a počtem příspěvků ukazovalo i město. To se zrušilo, nebo to jen já nevidím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
11.1.10 11:42

tAK JÁ ŠŤASTNÁ ŽE MÁM METŘÍK A VY MĚ ZAČNETE ZAS ZKOUŠET ŽE EDITOVAT A MĚNIT,ACH JO,JDU TO ZKUSIT,kÁJI BUĎ MI NABLÍZKU,HMHMHM,ZÍTRA ULTRAZVUK,DOUFÁM ŽE TAM BUDU VIDĚT KULE JAK BEJK,JINAK SAMOZŘEJMĚ SUPER,ALE SROVNAT SE BUDU MUSET,HLAVNÍ JE ZDRAVÍ!!!STAROUŠCI JSOU Z LIŠNĚ STARÉ,HŘBITOVNÍ ULICE,JE TO TAM PĚKNĚ A MÁLEM JSME KOUPILI DOMEK NAPROTI NIM,BÁN BŮH MĚ OSVÍTIL ŽE NAKONEC JSEM SE ZAMILOVALA DO DOMEČKU V BRODKU U PŘEROVA LUKOVÁ.PA JDU EDITOVAT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
11.1.10 11:44

holky mě to vždycky tak vytočí… ale pak si vzpomenu na prcka a na všechno prdím. Ona by chtěla furt něco řešit a organizovat, ale já mám svý názory a plány. To se bude muset naučit chápat a když nee, tak je to jen její problém, se přece z ní nepo… škoda že nejsem z Prahy bych s váma šla taky splknout :mrgreen:
Jinak dneska snad ten náš drobek plavčí od rána cítím divný jakoby žbluňkání v břichu, docela sranda to trochu lechtá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
11.1.10 11:48

Já myslím že úspěch s heslem,toto heslo mám snad co je G.naživu 9let,tak holt změna je život,ale za metřík to stálo ne.Tak snad se už nikdo nenapíchne.Není někdo poblíž mě???Myslím bydliště Olmik apod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
11.1.10 11:49

Pajuš, vždyť to není těžké, najeď si na ten svůj příspěvek, kde jsi napsala své heslo a dej si editovat. Pak to smaž a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
11.1.10 11:50

Já to heslo v tvém příspěvku pořád vidím, Pajuš. Nebo sis ho radši změnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
11.1.10 12:23

už smazala i vyměnila tedy,už vám někdo řekl že jste kindrvajíčko???Mě tak říká moje kamarádka,ty moje kindrvajíčko,něco na tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí