Poradna duly
Jana Čurdová
Paji ahojky
vidím že sme na tom podobně je fakt že dítě doma ještě nemám ale večer po celodením fofru padnu jako mrtvola a spím dokud to jde, ale o víkendu čumákuju po bytě už někdy v 6 hod.
Dneska bych spala jako blázen sem nějaká utahaná.
Včera když sem si lehla tak mě docela začalo mimčo kopat tak byla sranda můj chtěl taky hlídat a usnul mi na břiše ![]()
Jinak mě poslední týden bolívá břicho myslíte že je to tím jak se zvětšuje? když sedím nebo ležím tak docela v poho ale když stoupnu a chodím tak je to docela nepříjemný.Včera sem nemohla vylízt schody do 1.patra tak nevím ![]()
Jo a Káji Přerov taky neznám,je to pro mě zaplivané cigánské město,prostě jsem tam jednou zabloudila a nestihala startovat auto,skončila jsem u nějakého gheta bo co.Olomouc miluji,tady jsem se narodila,bohužel teĎ Přerov okresní město pod který spadáme,nedovedu si představit tam jet vyřizovat porodné,mateřskou apod.
Jinak Citov,Císařov tam hrajem malou kopanou,dala jsem se zverbovat,hraju za Lukovou a jsem fáááákt borec nakonec,dřív jsem dělala atletiku trojskok,tak to není zas takovej rozdíl.Tak už mažu se učit.pa
Teda Paji to si dobrej sportovec.Já mám míčový hry ráda ale tak fandit, měla sem ráda házenou ještě ve škole ale pak na to nebyl čas.
Od jara jezdím s mojim na kole a paráda už abych mohla jezdit zase moc mi to chybí
My spadáme pod Kroměříž a ten znám dokonale, v Přerově sem byla párkrát ale jen na nákupy, ale snad bych nezabloudila
tak právě nevím kde bysme daly ten srázek?
Tady se člověk nenaučí
Nějak to vymyslíme Káji,já ten Přerov nějak přežiju
Mě nepřehlédneš,jsem macek,mám 182cm váha přiměřená výšce,těhu stavu a chuti k jídlu,tlustá nejsem,modelka však taky ne,prostě taková godzila.Hmmm říďa.......ppááááááááááááá
Ahojky, jdu jen popřát hezký den a Kajce chci napsat,že mě také pobolívalo břicho a v poradně sem to řekla a hned sem fásla magnesium a klid! Kdybych nebyla na rodičovské tak mi dá asi i neschopenku!Tak to pak na kontrole určitě zmiň!
Mějte se,pá
Jujda to doufám že doma mě nenechá chcem ještě z mojich výplat našetřit nějaký penízky budou potřeba a je to problém nebo by tě nechal doma jen pro jistotu třeba na tejden??? Doufám že né až do porodu ![]()
Kaj,vůbec nevím, myslím,že to je na domluvě asi. Já samo 3týdny před státnicema a s prckem doma klid rozhodně nemám…takže snad to nebude tak horký…ale určo bych to řekla,at se nic nezanedbá ![]()
no to asi jo na kontrolu jdu 19.1. tak to dr. řeknu, no snad to bude v poho pobolívá mě to už tak 4 dny ale myslela sem že je to fakt tím že se děloha zvětšuje a že je to asi normál
no doma bych se unudila sem radši v práci sice trochu stresíky ale jinak pohodka už to tu mám na háku tak se nenervuju ![]()
teda ale Abi obdivuju tě s malým prckem studovat to musí bejt opravdu záhul. ![]()
Já taky obdivuji jakýkoliv chtíč ještě studovat,mě úúúplně stačí s G.doma učit a k tomu teĎ ta němina,nestihám,nemám kdy,učím v čekárně a max hoďku před hodinou,strašny.Káji mě taky pichá,zvlášť večer když už toho mám dost,dám magnésko,kopnu Utroš a než se začnu modlit ať nic nestane spím.A druhej den nanovo,naplno,když člověka teď zmáhá jen to v té hokně se stlačeným břichem u komplu odsedět,já už nevím jak si sednou,bříško mám už trošku vykulený,jsem zvyklá na plochý a už tohle mě teda tlačí.Za chvíli jdu plavat do sprchy a jupííí na Káje.Já bych s picháním nehrotila,je to všechno radši radši,určitě se šetřit a dávat bacha ať né krvácet apod.Já z malou běžela rovnou z hokny do porodnice,krvácela jsem tak že říkám už podruhé šlus,je po těhu,doběhnu tam a prcina se držela a udržela,hematom jak blázen,ležení,pak dřív porod,ale je tady a dává mi zabrat pořád a dost!!!!
Hesi, jé tak to máš dobrý!
Ještě kdyby to vyšlo i s Veru, tak úplně super ![]()
Mně břicho taky občas pobolívá, ale jenom trošku. To včera jsem byla líná si dojít na wc a nechávala to na poslední chvíli, to mě začalo píchat v boku a nepřestalo to dost dlouho i po tom, co jsem si došla, tak mě to trošku vyděsilo, ale teď úplně v poho.
Teď mi čubina spí v posteli a něco se jí zdá. To je srandovní jí pozorovat, jak sebou škube ![]()
Ahojky holky, vítám novou těhulku Jarču!
Moni, gratuluji k chlapečkovi!
Kaji, mě taky pobolívá bříško. Už to ani nevnímám. Nejhořší u mě je spíš to, že se ráno probouzím s tím, že mi praskne močový měchýř. Já se totiž v noci nevzbudím, že se mi chce na záchod. Dobře se mi spinká, když je manža tak ke mě hezky schoulenej. Vzbudím se jen když zjistím,že manža spí na jiné straně, tak se k němu chcu schoulit a tím že změním polohu tak zjistím, že se mi chce. Není to divný, že se jinak nevzbudím!
didi není to divný já většinou taky spím a jdu až ráno. Ale teď se budím protože se ve spaní přetočím na břicho a nevím jestli se to prckovi nelíbí a třeba mě šťouchne a pak se probudím.
No a to magnézko se dá normálně koupit v lékárně bez předpisu? Já preventivně piju magnézii ale asi to teda chce trochu víc zásobovat
a taky sedím celej den u komplu tak mám bříško zkrčený a je fakt že sebou mimčo víc vrtí ![]()
Dobre rano, no pro vas uz asi odpoledne… Ja si dneska polezela, probudila jsem se az v deset naseho casu ![]()
To je sranda, protoze jsem rikala, ze se vas na to dneska zeptam a vy uz to tady resite! Predevcirem me zacalo bolet brisko, tak, ze jsem se v noci vzbudila a nemohla usnout, vcera to trosku prestalo, ale vecer zase hruza, kolem pupiku uplne tvrde, v noci jsem se zase vzbudila a nemohla spat. Tak nevim, co to muze byt. Kontrolu mam az v breznu, tak si to asi hodim.
Já se teda vzbudím na čurání a už neusnu dokud to neudělám a ještě se mi nestalo že bych vydr do rána bez!Že by už svěrače věk atd???
Včera mě manža hňocal záda a je fakt,že na bříšku ležet mi tam už něco zavazí,tak ležím v poloze ležícího střelce,tu mám nejradši,jenže posle dobou horší jak ležet na břichu je ležet na prsách,mě tam narostlo něco strašidelného až
maža z toho
já už méně.