Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
13.1.10 14:12

Ahoj Kiwi,
gratuluji ke kontrole a dobrým triplům, bezva:palec: Takže to echo srdíčka dělají zvlášť než s velkým UZ? Dr. mi o tom nic neřekla a já se zapomněla zeptat. Objednala jsem se akorát na tu cukrovku. Jinak mi kromě UZ dělala i vnitřní vyšetření - pohmatem, prý kontrola čípku a uložení dělohy. Koukám, každá to máme nějak jinak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
13.1.10 14:16

Hm,Marti máš pravdu,tak nevyměníš??? :pankac: já vím Šílená P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.1.10 14:16

Res, taky si to nedokážu představit. Sladké taky moc nemusím (jak kdy :-) ), asi to bude hnus. Nejdřív jsem si říkala, že nepůjdu, ale pro svůj klid asi nakonec jo.
Jinak další kontrolu mám 3. 2. zároveň s tou cukrovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.1.10 14:19

Páji :lol: tak že bychom udělaly záměnu jako tenkrát v té porodnici? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
13.1.10 14:38

Ahojky holky!
Radko,Marti,Kiwi gratuluji k úspěšným kontrolám!
Kiwi, jelikož jsem z Brna, tak já na ten veletrh určitě jdu. Popravdě doufám, že se mi tam bude líbit nějakej kočárek, kterej bych pak rovnou i koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
13.1.10 14:40

A datum holky toho veletrhu please????díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
13.1.10 14:42

Marti to bylo blbý,to jde jen když nevíš,jak víš že není tvoje,tak se trápíš,nedovedu představit,jedině že by se nám přehodili virtuálně a narodili už naše,ježiš já mám dnes hrábě,vůbec mně nevnímejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
13.1.10 14:47

Ahojky holčiny,
tak si u vás musím trošku „poplakat“ na ramínko, nějak mám tenhel týden náročný… :nevim:
Mám už asi 15 let vzadu na krku malou tukovou bulku. Nic se s ní neděje, ničemu nevadí - až v pondělí mne začala trošku bolet a včera v práci jsem se bolestí už nemohla ani pohnout :-? Tak jsem si zašla k praktické doktorce a ta, že se tam udělal zánět a ať mažu na chýru. Tak jsem se začla srovnávat s tím, že mě budou „operovat“, když jsem těhule :zed: A večer, když jsem si mazala po sprše bříško, tak jsem najednou měla šílenou křeč, bříško totálně zatuhlo a ve mně se všechno zastavilo, ale říkala jsem si, že to přejde. Jenže v noci jsem bolestí kvuli té bulce skoro nespala, furt jsem si kontrolovala břicho - no jako magor :zed: Dneska jsem hned ráno mazala na chýru, byli na mě hodní, jen bohužel potvrdili, co mi řekla obvoďačka a pan doktor se chopil skalpelu… 8-o Holčinky, já se fakt že z té bolesti budu mít opravdové kontrakce :nevim: Jen co se mi přestalo tmět před očima po zákroku na chirurgii, vyrazila jsem ke svému gyndr. Přijela jsem tam 5 minut po zavíračce, ale měla jsem štěstí, šel venčít svého pejska :-) , tak mne ještě vzal. Řekl mi, že čípek je v pohodě, dal mi poslechnout srdíčko a nařídil klid a odpočinek…tak se mi ulevilo. Teď už jsem doma, sice nemůžu pohnout hlavou a čekají mne zítra a pozítří převazy, ale hlavně, že mimi to přežilo a je snad v pohodě. Mů dr mi řekl, že n amagnézium je u mne ještě brzy - jsem 17tt :think:
No, tak jsem to ze sebe nějak dostala…díky a omlouvám se za román :mrgreen:

Resy - já jdu na velký utz taky až ve 22. týdnu, tak to je asi v pohodě.

Kiwi - s Tvojí fenkou mne to mrzí, já takhle obrečela svojí první ridžbečí fenku, byla fakt nádherná, rodiče přímo z Afriky, super krev, vyhrála na každé výstavě kam jsme přijeli a pak měla DKK 2 a tím jsme skončily…tak jsem si musela počkat na další fenku. Tenkrát jsem z toho byla fakt špatná,taky už jsem měla vybraného psa na krytí…a spoustu zájemců o štěníky :cry: Ale dneska jsem ráda za to, že jsem mohla mít tak úžasnou psí slečnu vedle sebe a vím, že je to dobře, že se tohle dodržuje, protože dneska mám o mnoho větší jistotu, že naše malá Jessy už DKK mít nemusí, protože se to víc kontroluje… Jsi dobrá, že i přes své plány dokážeš tohle udělat a na Kiwi dál nechovat.

Verčo - moc držím palečky na tu překladatelku, každá korunka se hodí ;-) a s tím kurzem na učitelku do MŠ je to super nápad, taky jsem o tom uvažovala, jen si ještě nejsem jistá, jestli bych z tolika prcků nezcvokla :mrgreen: Občas hlídám sousedce její dva raubíře a někdy jsem děsně ráda, že už je můžu zase vrátit :mrgreen: :wink:

Luci, Moni, Marti - na setkání jsem připravena od příštího týdne, to už snad budu moct i hýbat hlavou :wink: A na plavčo taky moc ráda vyrazím, jen co se mi zahojí ten krk - cca týden.

Hezký den holčinky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.1.10 14:47

To je jasný, to byl vtip :-) Vůbec si to nedokážu představit.
Holky, jak jsem neřešila ten kočárek, tak jsme se nakonec s manželem dohodli, že koupíme ještě jeden cestovní, co by se nám tedy vešel do auta. Nevíte o nějakém dobře skladném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
13.1.10 14:49

Marti, no já nemusím ani čokoládu, jsem divná, vím :mrgreen: Ten test na tu cukrovku ti bude dělat tvoje dr nebo na to jdeš někam speciálně?
No mě doktorka čípek kontroluje vnitřním utz i pohmatem, tím i polohu dělohy. Při posledním utz mi dokonce ten čípek ukazovala, no já samozřejmě viděla jenom černobílé zrnění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.1.10 14:55

Teda Hes, to jsi měla opravdu náročné. Jsi statečná, jak jsi to zvládla! :palec: :kytka:
Hezky odpočívej, ať je ti dobře, držím moc palce. Já už bych asi ležela pod stolem, stát se mi to. Až budeš fit, tak „spácháme“ to kafíčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 14:56

No tak já povalím domů hoky :mavam:
mám toho dneska plný zuby je tu blázinec a dodavatelé mě uhání o placení(jako bych to já mohla ovlivnit)a sou přinejmenším nepříjemní.
Dneska mám z práce odvoz můj si pro mě dojede takže pohodka :mrgreen:
tak zatím papa a večer se snad ještě sem mrknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.1.10 15:00

Res, tak čoko mě taky moc nebere. I když jsem se sladký odnaučila spíš proto, že mě ucpává. A nijak zvlášť mi to nechybí. Občas si ráda dám horkou čokoládu a miluju zmrzku. Ale čokolády jako takový nebo sušenky, to fakt ne.
Na tu cukrovku mě objednala moje doktorka přímo u nás v laborce, což je o patro níž, takže nikam jinam nemusím.
Jak říkám, každá dr. to dělá jinak. Jedna UZ i pohmatem a druhá jen pohmatem nebo zase jen sono. Čert aby se v tom vyznal :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
13.1.10 15:01

Hesinko, obdivuju tě, jak jsi to zvládla. Jak už říkala Marti, jsi opravdu statečná. Já bych to tak nezvládla, doktorů se strašně bojím.
Paji, ten veletrh je od 11-14.3.2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
13.1.10 15:13

Hesi, teda holka, ty sis užila :-( Hlavně že už to máš za sebou a ty i mimi jste obě v pořádku!!! :kytka:
S těma psíkama to je něco. Co mám čubinu ve spoluvlastnictví, tak spolumajitelé se těšili, jak s ní budou jezdit na výstavy a v roce si čuba zlámala zuby, když se pokoušela zdrhnout z boxu, takže má nadobro po výstavch. Pohled do její tlamy, to se člověku chce brečet. Celej rok v pohodě a z ničeho nic, jako by jí přeskočilo začala dělat kraviny.

Marti, jo tak horkou čokoládu můžu :lol: Některý sladký v tekutém stavu jo, záleží jak co, ale v „tuhém“ jako dortíky a čokoládky, to nějak ne. A teď už to víceméně ani nemůžu a jak říkáš, nechybí mi to. A s tím sonem máš recht. Co doktor, to jiná metoda, tak se v tom vyznej :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí