Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Kiwi,
gratuluji ke kontrole a dobrým triplům, bezva:palec: Takže to echo srdíčka dělají zvlášť než s velkým UZ? Dr. mi o tom nic neřekla a já se zapomněla zeptat. Objednala jsem se akorát na tu cukrovku. Jinak mi kromě UZ dělala i vnitřní vyšetření - pohmatem, prý kontrola čípku a uložení dělohy. Koukám, každá to máme nějak jinak… ![]()
Res, taky si to nedokážu představit. Sladké taky moc nemusím (jak kdy
), asi to bude hnus. Nejdřív jsem si říkala, že nepůjdu, ale pro svůj klid asi nakonec jo.
Jinak další kontrolu mám 3. 2. zároveň s tou cukrovkou.
Páji
tak že bychom udělaly záměnu jako tenkrát v té porodnici? ![]()
Ahojky holky!
Radko,Marti,Kiwi gratuluji k úspěšným kontrolám!
Kiwi, jelikož jsem z Brna, tak já na ten veletrh určitě jdu. Popravdě doufám, že se mi tam bude líbit nějakej kočárek, kterej bych pak rovnou i koupila.
Marti to bylo blbý,to jde jen když nevíš,jak víš že není tvoje,tak se trápíš,nedovedu představit,jedině že by se nám přehodili virtuálně a narodili už naše,ježiš já mám dnes hrábě,vůbec mně nevnímejte.
Ahojky holčiny,
tak si u vás musím trošku „poplakat“ na ramínko, nějak mám tenhel týden náročný… ![]()
Mám už asi 15 let vzadu na krku malou tukovou bulku. Nic se s ní neděje, ničemu nevadí - až v pondělí mne začala trošku bolet a včera v práci jsem se bolestí už nemohla ani pohnout
Tak jsem si zašla k praktické doktorce a ta, že se tam udělal zánět a ať mažu na chýru. Tak jsem se začla srovnávat s tím, že mě budou „operovat“, když jsem těhule
A večer, když jsem si mazala po sprše bříško, tak jsem najednou měla šílenou křeč, bříško totálně zatuhlo a ve mně se všechno zastavilo, ale říkala jsem si, že to přejde. Jenže v noci jsem bolestí kvuli té bulce skoro nespala, furt jsem si kontrolovala břicho - no jako magor
Dneska jsem hned ráno mazala na chýru, byli na mě hodní, jen bohužel potvrdili, co mi řekla obvoďačka a pan doktor se chopil skalpelu…
Holčinky, já se fakt že z té bolesti budu mít opravdové kontrakce
Jen co se mi přestalo tmět před očima po zákroku na chirurgii, vyrazila jsem ke svému gyndr. Přijela jsem tam 5 minut po zavíračce, ale měla jsem štěstí, šel venčít svého pejska
, tak mne ještě vzal. Řekl mi, že čípek je v pohodě, dal mi poslechnout srdíčko a nařídil klid a odpočinek…tak se mi ulevilo. Teď už jsem doma, sice nemůžu pohnout hlavou a čekají mne zítra a pozítří převazy, ale hlavně, že mimi to přežilo a je snad v pohodě. Mů dr mi řekl, že n amagnézium je u mne ještě brzy - jsem 17tt ![]()
No, tak jsem to ze sebe nějak dostala…díky a omlouvám se za román ![]()
Resy - já jdu na velký utz taky až ve 22. týdnu, tak to je asi v pohodě.
Kiwi - s Tvojí fenkou mne to mrzí, já takhle obrečela svojí první ridžbečí fenku, byla fakt nádherná, rodiče přímo z Afriky, super krev, vyhrála na každé výstavě kam jsme přijeli a pak měla DKK 2 a tím jsme skončily…tak jsem si musela počkat na další fenku. Tenkrát jsem z toho byla fakt špatná,taky už jsem měla vybraného psa na krytí…a spoustu zájemců o štěníky
Ale dneska jsem ráda za to, že jsem mohla mít tak úžasnou psí slečnu vedle sebe a vím, že je to dobře, že se tohle dodržuje, protože dneska mám o mnoho větší jistotu, že naše malá Jessy už DKK mít nemusí, protože se to víc kontroluje… Jsi dobrá, že i přes své plány dokážeš tohle udělat a na Kiwi dál nechovat.
Verčo - moc držím palečky na tu překladatelku, každá korunka se hodí
a s tím kurzem na učitelku do MŠ je to super nápad, taky jsem o tom uvažovala, jen si ještě nejsem jistá, jestli bych z tolika prcků nezcvokla
Občas hlídám sousedce její dva raubíře a někdy jsem děsně ráda, že už je můžu zase vrátit
![]()
Luci, Moni, Marti - na setkání jsem připravena od příštího týdne, to už snad budu moct i hýbat hlavou
A na plavčo taky moc ráda vyrazím, jen co se mi zahojí ten krk - cca týden.
Hezký den holčinky !
To je jasný, to byl vtip
Vůbec si to nedokážu představit.
Holky, jak jsem neřešila ten kočárek, tak jsme se nakonec s manželem dohodli, že koupíme ještě jeden cestovní, co by se nám tedy vešel do auta. Nevíte o nějakém dobře skladném?
Marti, no já nemusím ani čokoládu, jsem divná, vím
Ten test na tu cukrovku ti bude dělat tvoje dr nebo na to jdeš někam speciálně?
No mě doktorka čípek kontroluje vnitřním utz i pohmatem, tím i polohu dělohy. Při posledním utz mi dokonce ten čípek ukazovala, no já samozřejmě viděla jenom černobílé zrnění ![]()
Teda Hes, to jsi měla opravdu náročné. Jsi statečná, jak jsi to zvládla!
![]()
Hezky odpočívej, ať je ti dobře, držím moc palce. Já už bych asi ležela pod stolem, stát se mi to. Až budeš fit, tak „spácháme“ to kafíčko ![]()
No tak já povalím domů hoky ![]()
mám toho dneska plný zuby je tu blázinec a dodavatelé mě uhání o placení(jako bych to já mohla ovlivnit)a sou přinejmenším nepříjemní.
Dneska mám z práce odvoz můj si pro mě dojede takže pohodka ![]()
tak zatím papa a večer se snad ještě sem mrknu ![]()
Res, tak čoko mě taky moc nebere. I když jsem se sladký odnaučila spíš proto, že mě ucpává. A nijak zvlášť mi to nechybí. Občas si ráda dám horkou čokoládu a miluju zmrzku. Ale čokolády jako takový nebo sušenky, to fakt ne.
Na tu cukrovku mě objednala moje doktorka přímo u nás v laborce, což je o patro níž, takže nikam jinam nemusím.
Jak říkám, každá dr. to dělá jinak. Jedna UZ i pohmatem a druhá jen pohmatem nebo zase jen sono. Čert aby se v tom vyznal ![]()
Hesinko, obdivuju tě, jak jsi to zvládla. Jak už říkala Marti, jsi opravdu statečná. Já bych to tak nezvládla, doktorů se strašně bojím.
Paji, ten veletrh je od 11-14.3.2010.
Hesi, teda holka, ty sis užila
Hlavně že už to máš za sebou a ty i mimi jste obě v pořádku!!! ![]()
S těma psíkama to je něco. Co mám čubinu ve spoluvlastnictví, tak spolumajitelé se těšili, jak s ní budou jezdit na výstavy a v roce si čuba zlámala zuby, když se pokoušela zdrhnout z boxu, takže má nadobro po výstavch. Pohled do její tlamy, to se člověku chce brečet. Celej rok v pohodě a z ničeho nic, jako by jí přeskočilo začala dělat kraviny.
Marti, jo tak horkou čokoládu můžu
Některý sladký v tekutém stavu jo, záleží jak co, ale v „tuhém“ jako dortíky a čokoládky, to nějak ne. A teď už to víceméně ani nemůžu a jak říkáš, nechybí mi to. A s tím sonem máš recht. Co doktor, to jiná metoda, tak se v tom vyznej ![]()