Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holčiny,
tak jsem vás jakš takš dočetla, konečně nám po 3 týdnech funguje net…
A v práci jsem po novém roce hlavně pracovala, nějak jsem nestíhala se k vám podívat.
Tedy to je novinek, všem gratuluji ke kontrolám a zvlášť k tomu, že „už víte“ ![]()
Já jsem na poslední kontrole minulý týden viděla mimi jen na chvilku a dr mi řekl, že pohlaví mi řeknou na velkém utz, zase jdu k Břešťákovi, objednal mě až na 19.2.
to budu 21+6, tak doufám, že je to OK
Jinak kontrolu v poradně mám 4.2. ale obávám se, že mi můj dr neřekne, jeslti je to klučík nebo holčička… ![]()
Holčiny z Prahy - jsem pro srazík a moc ráda se přidám i na cvíčo a plavčo
Taky jsem si už zjišťovala, kde by to šlo, plavat se dá taky ve slaném bazénu v Hloubětíně, tam mají plavčo i pro miminka a pak taky v Holmes place na Smíchově je plavání pro těhulky a na Černém Mostě. Mám k dispozici auto, takže jsem schopná se dopravit téměř kamkoliv ![]()
Resy - ještě jednou díky za krabičku, jasně, že jsem nevydržela pod stromeček
Prosím o doplnění údajů o kontrolách 4.2.a velkém UTZ 19.2.
Jinak já bydlím v Rudné a do Plzně docela často jezdím, i na služebky, tak pokud bys chtěla, můžeme si udělat srazík
aby Ti to nebylo líto ![]()
Jinak u nás vánoce proběhly v pohodě, rodina naši zprávu přijala perfektně - kromě tchána
Tak jak tychýně je fakt v pohodě a fajn, tak na tchánovi jsem si to fakt vyžrala
On byl ten, který neustále měl připomínky, že kdy už se dočká toho vnuka a jestli má svému synovi ukázat jak se to dělá…
fakt byl příšernej…a když jsme to oznámili, že tedy bude mimi, choval se, jako bychom nic neřekli, to trvalo asi týden a pak z něj vypadlo, že jsme to neoznámili dost oficiálně, takže on o ničem NEVÍ!!!
Nemám slov, takže si říkám, jeho smůla, my ostatní víme, tak si to užíváme ![]()
No a pak bych si taky docela udělala metřík, jen nevím jak na to, snažila jsem se to nějak dát dohromady, když Kajjka instruovala Paju, ale ty stránky se mi nějak špatně zpbrazují, nevím proč
Už se ani neodvažuju žádat některou z vás o nápovědu ![]()
Jo, taky bych zkusila vložit fotečku miminka z prvního screeningu, tak jdu na to, když tak se zeptám a napíšu, co mi nejde…
Holčiny zdravím vás a těším se konečně zase na „normální“ popovídání ![]()
Tak jsem zkusila upravit profil a dát tam fotečku, ale nejsem si moc jistá, jeslti tu bude fungovat… ![]()
Ahoj Všem.Děkuji za přivítání.Termín máme 06.06.10.Co to bude se dozvíme ve čtvrtek.Jinak jsme z kladna.
Příspěvek upraven 12.01.10 v 11:48
Tak jsme doma z bobování a venčení … no a nedalo mi to a zase vás musím dočíst ![]()
Leni, vydrž, ja u prvního cítila pohyby az v 21tt takže ted sem si pořad nebyla jistá,ale je to ono, kdyz už to cítí i manža
Taky se všechny dočkáte!!! ![]()
Jé taky bych chodila nekam plavčit,ale s prckem doma se to moc nedá
leda,že bych chodila zase plavat s ním …ale to si nezaplavu já ![]()
Hesi, fotku sem vložíš tak,že při psaní příspěvku koukni dolů a tam je procházet-u sebe v Pc najdi fotečku a pak normoš odešli příspěvek
To co si popisovala,tak si asi vkladala fotečku do profilu.Tu si tam nech,ale tady v diskuzi ji neuvidíme.
Jdu zase něco dělat, pěkný večer přeji
Vítám Jarču!
Hezky vecer,
tak jsem prezila pracak, ve stredu jdu na schuzku, ze bych sla na nejaky kurzy, abych nemusela doma mlatit hlavou do zdi ![]()
Pajuša5 Brodek u Prerova znam moooc dobre. Meli jsme domek v Cisarove, nez nam ho vzala voda. A jinak cervencova a srpnova noc v Citove. Jezdivali jsme vlakem do Brodku a pak peso
Je to byly casy. Jinak tam mate cukrovar ![]()
Jarča30 Ahoj Jarus, vitam te u nas. Kdypak presne cekate? A uz vite co? odkud jsi? Kdyztak o sobe neco napis a Resana te prida do tabulky. Kdyz si ji vyhledas, tak v podpisu ma na ni odkaz, at vidis, jake info tam ma byt.
Tak ja valim, delat veceri. Dneska bramborovou kasi (to ma mimi moc rado
) a k tomu smazene zampiony - smazene mimi moc nemusi.
PS: Vraci se nekomu nevolnosti, tak jako me? V sobotu jsem se tady pekne davila a dneska rano jsem malem letela na zachod, jak mi bylo spatne. Nakonec jsem to ustala… ![]()
Ahojky,
díky moc Abi, tak myslím, že teď už by to mělo fungovat
a náš prdík už by mohl být vidět ![]()
Verčo - mně se občas nevolnosti taky vracejí, asi když si dám něco, co miminku úplně nesedne
Jinak hlasuji i za sebe pro bramborovou kaši ![]()
Vítám novou těhulku Jarču ![]()
Hesi nemáš vůbec zač! Já jsem ráda, že jsem ti mohla nějak udělat radost
Já dělám radost lidem moc ráda
Hihi, že si to nevydržela, no ani se nedivím, já ten první boxík otevřela hnedka v autě
A máš mooc hezkou fotečku! Si říkám, že všechny fotečky co sem kdo vložil, tak že na nich mají miminka velká bříška a to moje mimi je jak placka, hmmm divný ![]()
Veru a Hesi, to jsem dostala nápad! Až Veru pojede do ČR přes Plzeň, tak to třeba vyjde i Hesi na nějakou služebku a budeme si moct zajít na džusík ve třech
Jů, to by bylo ![]()
Moni, Marti, já jsem pro srazík někde na metru a kde se dá zároveň zaparkovat, samozřejmě v centru, aby to nebylo daleko, takže se tak nějak přikláním k Andělu, je tam spousta míst, kam můžeme zajít a dobře se parkuje. Ve všední den končím ofic. v 16,30, ale ne vždy můžu opravdu odejít
Do Vodičkový přijet asi nemůžu, tam není parkování a jak bych se pak dostala domů a ráno do práce, to by bylo moc komplikované ![]()
Pájuš, to jsem se nasmála jak krásně projevuješ radost z toho úspěchu s metříkem, vážně mě to rozesmálo
Já jsem měla na začátku problém úplně jako ty a Kája a ještě i další holky mě také zachránily ![]()
Hesi, já jdu k Břešťákovi také až v únoru (5.2.) dnes jsem tam volala, jestli mě nemůžou přeobjednat na dřív, ale prý nemají volno
To je mi líto, už to nemůžu vydržet!A pohyby vůbec necítím a to už bych měla být 18+3 ach jo a druhorodička k tomu ![]()
Tak znovu, zkrátím to.
Naše bříško dneska dostalo jméno — TOBIÁŠ ![]()
Jinak u nás na KO, vše ok. Dr. dělal vnější i vnitřní UTZ. Ten vnitřní kvůli tomu, jestli čípek drží tak jak má. To byla pro mě novinka. U prvního těhu (měla jsem jinou dr.) ta tedy vnitřní UTZ udělala někdy na konci 3. měsíce. Taky Vám dr. dělají ten vnitřní UTZ?? Pak jsem se ptala dr. jestli by se mohl zkusit podívat, jestli neuvidí pohlaví. Tedy holky řeknu vám, ani nemusel nic říkat. TO proště nešlo přehlídnou
Bude to asi kus chlapa ![]()
Srazík na Andělu je dobrý nápad. Máš Lucy nejaký oblíbený podnik??
Radko - tak vem malýho s sebou, mě možná taky nic jiného nezbyde. Nikdy nevím jak to manža stíhá z práce.
Pajušo, ty se tedy taky nemáš lehký
Kajko - přeji pevný nervý – tchýně je káča, tak se na ní zkus vykašlat.
Lucy - plavání stojí 250 na jednu lekci – 30 min. povídání 1 hodka těhu cvičení
Hesi – jestli chceš, budu ráda, když se přidáš. Chodím na Dlouhý Lán (praha 6), www.cordeus.cz. Po 8:30-10:00
Moni - vítej v klubu
taky se mi to dneska stalo… ![]()
Resy - já si služebky plánuju sama, takže jen stačí, aby Verča dala termín a taky si ho zadám do kalendáře
![]()
Luci, pro mne je Anděl pro setkání ideální - dobré parkování a výpadovka na Plzeň, takže jsem pro ![]()
Holčiny dobrou noc a těm co budou číst zítra hezké ráno ![]()
Moni, Hesi, to jste mi udělaly radost, že Anděl je OK!
Tam jsem z práce za chviličku, klidně už na pátou
Zajít můžeme kam budete chtít. V café Emporio v centru Nový Smíchov mají dobrou kávičku, ale nic moc sezení. V Jet setu venku hned naproti Humanicu mají úžasné sezení i pro více lidí, takové příjemné kožené sedačky (člověk se krásně uvolní), vždycky hezky hráli, tam to mám moc ráda (ale zase nevím, jakou tam mají kávu) Ty pizzerie co jsou na celém Andělu moc nemusím, ale samozřejmě se přizpůsobím (jen když nebude zakouřeno). Tak napište, kdy by se Vám to hodilo, jo ![]()
Krásné ránko holky
Paji to je super to by ten srázek opravdu šel sice Přerov ještě moc neznám ale člověk se naučí
Hesi: když budeš chtít s metříkem pomoct klidně se optej mě to neva, ráda pomůžu nemusíš mít strach
Jinak měli sme dneska s mojim krásnej budíček. Budík máme nastavený na čtvrt na 6 a v 5 hod zvoní mojemu tel, tak to víte prudký výskok, sem maslela že se něco stalo. No ale překvápko pro všechny čtenáře volala jeho mamka, prej co potřeboval že má od něj nepřijatý hovor zrovna v 5 hod.Tak ju seřval že ještě spíme co blbne a ona si všimla až dneska ráno že má nepřijatý hovor ale to jí můj volal v neděli dopoledne no asi si nevšimla. Můj nasranej a v tom amoku z něj vylítlo že zase včera rozumovala( chudáček můj ju potkal když dojel z práce na parkáču) že se jí zdá moc na dlouho svatba AŽ do půlnoci asi už si nepamatuje na tu svoju!!!No dal jí kartáč a tchýňka se urazila.
Radši sem se jen zasmála a šla snídat.
Na to už fakt není co říct.
Sem magor furt tu píšu o tchýni ale mě to moooc pomáha si poztěžovat tak se omlouvám za romány
Ahoj ahoj ahoj,dobré ránko taky všem,Káji takové spucování po ránu tchyně dělá dobře i mě,jenže já se nedočkám,u nás je maminka holt maminka.Nebudu tady zas blít román o ní,jen že dnes jdem na ultz a ju to vůbec nezajímá,jen řeší kdy ona jde tu s kolenem tu s krkem,měla by jít i s hlavou a dost o ni!!!Já bych neměla dnes jíst,bude převážení,zatím přibrala jen kilo,ale teĎ čuju nejmíň 3kg a to mám tak luxusní svačinku bo jsem ráno vypravovala mláĎě na hory,jede každé ut do lyž.školky dnes braná,tak makala na řízkách a udělala si taky mňamku a v 20.OOh včera nevím o světě,úplně vyřízená.Záda auau.Ale dnes těším jako blázen,sice mám i zubaře,ale mimi a kdyby koulenky
tak se jdu snad i ožrat
V 8h mám němčinu,tak rychle buším do hlavy,ve čtvrtek test,nevím nic,papa