Poradna duly
Jana Čurdová
Pokojíček- známí to mají přes chodbu a malá spí od narození sama tam a je tam pěkně zvyklá, akorát jsem nikdy nezáviděla to chození k ní
když byla malá, ale ted už je to pohoda
Zuzlíku i moje kamarádka to tak má s pokojíkem a jsou spokojení
Moc gratuluju ke kopanečku
Už se na ty bouličky moc těším ![]()
Od včera mi trošku tvrdne břicho, budu muset zbrzdit ![]()
Zuzi, jé tu je super, že už to takhle pěkně cítíš, ty kopanečky!!! To ti moc přeju ![]()
Já se pokusila dát jako ikonku fotku mimíska z 12tt, ale nějak se mi to nezobrazuje. Třeba se to ukáže zítra. Mimi tam vypadá jako tanečník
Teď mi tak došlo, že jsme si neposílaly fotečky ze screeningu. Není to škoda? Co takhle to napravit? Posílám jednu 3D ![]()
Res, to jsou krásné fotečky ![]()
Všem gratuluju ke kontrolám ![]()
A já mám tucha, že budeme mít chlapečka. Neumím to vysvětlit. Ale podle čínského kalendáře, co jste posílaly, by to vycházelo ![]()
My zvažujeme Filipa, Hynka a Dominika. U mě asi vede Filípek. A pro holčičku máme asi 10 jmen na výběr, tak to bude náročnější ![]()
Káji,tak jsem se už dlouho nenasmála,teď jsem dočetla příspěvky doma,Evka mě pobavila,musím se smát že je někdo stejně tupej jako já,omlouvám se,myslím to dobře,je to sranda a ty tak trpělivě vysvětluješ popisuješ budeš skvělá máma,já už bych asi křičela vy hloupé husy tak si trhněte…fakt super groteska.Domů jsem dojela úplně rellý,tady není na silnice sáhnuty,barák zaházenej,tak jsem s Gabčou házela sníh aŤ dostanem domů,manža v rekreuje v Brně na hokeji.ještě jsem běžela vyvenčit psa a už ležím s noťasem ani se nehnu,pichá mě Karel.Tak dík Káji,jsi zlato. ![]()
Ahoj,Paji jsem ráda,že ses pobavila.Ten metřík jsem už vytvořila,ale nejde mi zatím zobrazit.Moja mladá měla ze mě psinu,jako vždy.Těm mladejm se to směje.Ale mně to neva.Je taky na hokeju u nás v Brně.Manžel ze mě taky rostl,ale pomůže mi s tím jak dojde z hokny.Snad to bude časem lepší ![]()
Ahoj holky, u nás úplná sodoma gomora, sněží a sněží a nechce přestat. To jsem zvědavá, co bude zítra.
Co se týče jmen, tak můj muž nechce připustit nic jiného pro chlapečka, než jméno po sobě, akorát se jmenuje Olda a to je teda podle mě strašné. Tak se snažím bránit, ale prozatím zbytečně. Jediná varianta toho jména pro mě jde Oldeček, takže to je taky pracovní název. O klučičích jménech jsem teda moc nepřemýšlela, ale líbí se mi David a poslední dobou mě zaujal Dominik.
A holka bude Laura, to je jasné. Jiné jméno se mi nelíbí, ještě možná Lada, ale uvidíme.
Ahojky holky
musím říct že těm našim manévrům kolem metříků se řechtal i můj, který mi chvilkama koukal přes rameno ale mě to nevydilo fakt
moje mamka se s PC vůbec nekamarádí ale slíbila sem jí že ji naučím aspoň základy aby si semnou mohla třeba psát po ICQ až budu na matěřské a tak.
No nabízel jí to taťka, ale můj táta je trochu, no jak bych to řekla, no mega nervák, na tyto věcy by neměl pochopení a mamka by to vzdala hned.
holky já sem včera večer po tom kopanci v práci taky ležela a musím říct, že to co dělalo mimčo, to byl fakt zážitek, můj mi ráno ležel na břichu a poslouchal, prej slyšel šplouchání no nevím jestli je to tak patrný nebo to byly střeva ale sranda no ![]()
ahoj holky,
metřík - kajjko máš fakt dobré nervy
. Já vždycky jen zkopíruju ten BC kod a tam žádné závorky už dávat nemusím
pokojík - ten jsme dělali až letos v létě, do té doby filda spal s náma. manžel se velmi rychle naučil miminko neslyšet, takže se vždycky vyspal.
lenajs - mně se líbí Oldřišek i Olda. Oldeček je taky moc hezké. Ono každé jméno je hezké, když se hezky vysloví. Navíc máš manžu i miminko ráda, takže se ti jméno nakonec také bude líbit
sněhu je tu spousta, půjdeme bobovat. už se těším.
jinak máte krásné fotečky!!!
ahoj,akorád jsme dobobovali a odloupali krusty ledu z aut a šli na procházku,Evi vy jste z Brna?Určitě jste byli na kometě,my taky,manža teda,já to vzdala,sehnat lístky,manža je z brna má tam rodiče,zítra tam zas jedem na oběd,jsme z Lišně staré.Jinak metřík pořád nemám jak jste si mohnuli všimnout a žiju,v práci se na to ale zaměřím a asi poprosím Kájku.A Evi jak staré????Já jsem pořád mladá aspoŇ duchem teda a 32 není ještě do rakve ne?papa jste super.
Holky, prosím vás, jdete některá zvlášť na velký UTZ a zvlášť na vyšetření srdíčka - fetální echo? Já myslela, že je to v jednom, ale prý zas ne, tak v tom mám guláš, protože můj doktor o echu nic neříkal. Díky moc za rady. ![]()
Lenajs, já na to jdu zvlášť, ale alespoň v jeden den, tak se tolik nenaběham. Mi to doktor šikovně zařídil ![]()
My se teď vrátili z Baumaxu, koupili jsme Primalex a zítra se bude malovat obýváček, aby už jsme se zase o trochu hli. No už se těším, až to bude celé hotové, fakt ![]()
Holky, jestli máte možnost sem šoupnout fotky mimísků ze sona, moc moc ráda bych se na ně podívala
![]()
Ahojky, zdravím z namrzlého Brna
Koukam,že tu je brňaček více a ještě dokonce líšňaček
Já jsem také z Líšně,ale z panelákova ![]()
Res, hned jdu najít fotku a vložím ji sem ![]()
Abi, jéééé to já nádherná fotečka nádherného miminka a jak je tam pěkně vidět!
Ty moje fotky jsou z 12+4tt. Už se těším na další fotečky
Jéžiš, se mi nějak zamlžilo, trošku mi „zvlhli“ oči ![]()