Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10190
8.1.10 17:55

Pokojíček- známí to mají přes chodbu a malá spí od narození sama tam a je tam pěkně zvyklá, akorát jsem nikdy nezáviděla to chození k ní :mrgreen: když byla malá, ale ted už je to pohoda
Zuzlíku i moje kamarádka to tak má s pokojíkem a jsou spokojení :palec: Moc gratuluju ke kopanečku :potlesk: Už se na ty bouličky moc těším :-D
Od včera mi trošku tvrdne břicho, budu muset zbrzdit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
8.1.10 18:59

Zuzi, jé tu je super, že už to takhle pěkně cítíš, ty kopanečky!!! To ti moc přeju :srdce:

Já se pokusila dát jako ikonku fotku mimíska z 12tt, ale nějak se mi to nezobrazuje. Třeba se to ukáže zítra. Mimi tam vypadá jako tanečník :dance: :mrgreen: Teď mi tak došlo, že jsme si neposílaly fotečky ze screeningu. Není to škoda? Co takhle to napravit? Posílám jednu 3D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
8.1.10 19:01

A jedna obyč :wink: Jů, už tam tu fotku vidím! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.1.10 19:38

Res, to jsou krásné fotečky :palec:
Všem gratuluju ke kontrolám :kytka:

A já mám tucha, že budeme mít chlapečka. Neumím to vysvětlit. Ale podle čínského kalendáře, co jste posílaly, by to vycházelo :wink:
My zvažujeme Filipa, Hynka a Dominika. U mě asi vede Filípek. A pro holčičku máme asi 10 jmen na výběr, tak to bude náročnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajuša15
8.1.10 19:42

Káji,tak jsem se už dlouho nenasmála,teď jsem dočetla příspěvky doma,Evka mě pobavila,musím se smát že je někdo stejně tupej jako já,omlouvám se,myslím to dobře,je to sranda a ty tak trpělivě vysvětluješ popisuješ budeš skvělá máma,já už bych asi křičela vy hloupé husy tak si trhněte…fakt super groteska.Domů jsem dojela úplně rellý,tady není na silnice sáhnuty,barák zaházenej,tak jsem s Gabčou házela sníh aŤ dostanem domů,manža v rekreuje v Brně na hokeji.ještě jsem běžela vyvenčit psa a už ležím s noťasem ani se nehnu,pichá mě Karel.Tak dík Káji,jsi zlato. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
10983
8.1.10 20:07

Ahoj,Paji jsem ráda,že ses pobavila.Ten metřík jsem už vytvořila,ale nejde mi zatím zobrazit.Moja mladá měla ze mě psinu,jako vždy.Těm mladejm se to směje.Ale mně to neva.Je taky na hokeju u nás v Brně.Manžel ze mě taky rostl,ale pomůže mi s tím jak dojde z hokny.Snad to bude časem lepší :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
8.1.10 20:14

Ahoj holky, u nás úplná sodoma gomora, sněží a sněží a nechce přestat. To jsem zvědavá, co bude zítra.

Co se týče jmen, tak můj muž nechce připustit nic jiného pro chlapečka, než jméno po sobě, akorát se jmenuje Olda a to je teda podle mě strašné. Tak se snažím bránit, ale prozatím zbytečně. Jediná varianta toho jména pro mě jde Oldeček, takže to je taky pracovní název. O klučičích jménech jsem teda moc nepřemýšlela, ale líbí se mi David a poslední dobou mě zaujal Dominik.

A holka bude Laura, to je jasné. Jiné jméno se mi nelíbí, ještě možná Lada, ale uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
9.1.10 08:22

Ahojky holky :mavam: musím říct že těm našim manévrům kolem metříků se řechtal i můj, který mi chvilkama koukal přes rameno ale mě to nevydilo fakt :wink: moje mamka se s PC vůbec nekamarádí ale slíbila sem jí že ji naučím aspoň základy aby si semnou mohla třeba psát po ICQ až budu na matěřské a tak.
No nabízel jí to taťka, ale můj táta je trochu, no jak bych to řekla, no mega nervák, na tyto věcy by neměl pochopení a mamka by to vzdala hned.

holky já sem včera večer po tom kopanci v práci taky ležela a musím říct, že to co dělalo mimčo, to byl fakt zážitek, můj mi ráno ležel na břichu a poslouchal, prej slyšel šplouchání no nevím jestli je to tak patrný nebo to byly střeva ale sranda no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
9.1.10 09:41

ahoj holky,

metřík - kajjko máš fakt dobré nervy :-). Já vždycky jen zkopíruju ten BC kod a tam žádné závorky už dávat nemusím

pokojík - ten jsme dělali až letos v létě, do té doby filda spal s náma. manžel se velmi rychle naučil miminko neslyšet, takže se vždycky vyspal.

lenajs - mně se líbí Oldřišek i Olda. Oldeček je taky moc hezké. Ono každé jméno je hezké, když se hezky vysloví. Navíc máš manžu i miminko ráda, takže se ti jméno nakonec také bude líbit

sněhu je tu spousta, půjdeme bobovat. už se těším.

jinak máte krásné fotečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajuša15
9.1.10 13:00

ahoj,akorád jsme dobobovali a odloupali krusty ledu z aut a šli na procházku,Evi vy jste z Brna?Určitě jste byli na kometě,my taky,manža teda,já to vzdala,sehnat lístky,manža je z brna má tam rodiče,zítra tam zas jedem na oběd,jsme z Lišně staré.Jinak metřík pořád nemám jak jste si mohnuli všimnout a žiju,v práci se na to ale zaměřím a asi poprosím Kájku.A Evi jak staré????Já jsem pořád mladá aspoŇ duchem teda a 32 není ještě do rakve ne?papa jste super.

• Citovat
  • Upravit
13739
9.1.10 13:51

Holky, prosím vás, jdete některá zvlášť na velký UTZ a zvlášť na vyšetření srdíčka - fetální echo? Já myslela, že je to v jednom, ale prý zas ne, tak v tom mám guláš, protože můj doktor o echu nic neříkal. Díky moc za rady. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
9.1.10 15:48

Lenajs, já na to jdu zvlášť, ale alespoň v jeden den, tak se tolik nenaběham. Mi to doktor šikovně zařídil :-)
My se teď vrátili z Baumaxu, koupili jsme Primalex a zítra se bude malovat obýváček, aby už jsme se zase o trochu hli. No už se těším, až to bude celé hotové, fakt :roll:
Holky, jestli máte možnost sem šoupnout fotky mimísků ze sona, moc moc ráda bych se na ně podívala :srdce: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
9.1.10 16:22

Ahojky, zdravím z namrzlého Brna :wink: Koukam,že tu je brňaček více a ještě dokonce líšňaček :-) Já jsem také z Líšně,ale z panelákova :wink:

Res, hned jdu najít fotku a vložím ji sem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
9.1.10 16:38

Už sem ji našla. Je to teda ve 12+1 ze screeningu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
9.1.10 21:51

Abi, jéééé to já nádherná fotečka nádherného miminka a jak je tam pěkně vidět! :palec: :srdce: Ty moje fotky jsou z 12+4tt. Už se těším na další fotečky :wink: Jéžiš, se mi nějak zamlžilo, trošku mi „zvlhli“ oči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí