Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11020
8.1.10 13:19

Káji nebudu ho mít a doufám že se s tím dá žít.Díky ale je to marny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 13:23

je to asi blbej nápad neva když mě s ním pošleš někam :mrgreen: ale kdybys ho moc chtěla tak mi pošli údaje jako Termín porodu a den poslední menstruace( teď už fakt nevím co tam bylo potřeba a já ti pošlu odkaz, kterej jen vložíš do svého podpisu :wink: ale nechci tě nutit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
8.1.10 13:29

když já se bojím že nezvládnu ani to,teď jsme to zkoušeli z manžou a asi holt jsme na to tupí,i jsem nastavila datum té posl.m. t.j-17.9.2009 a tím jsme skončili,neva Káji,neřeš,jseš hodná,ale já bych asi nezvládla ani to jak říkáš,údaje ti dám jakékoliv,ale ostuda vím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
8.1.10 13:30

termín 24.6.2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 13:44

tak zkus si do podpisu vložit tento odkaz mělo by to bejt ono a pak dej náhled měl by se ti metřík zobrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
8.1.10 13:48

Ahoj holky,
koukám, že se to tu po ránu pěkně rozjelo…
Zajímavá je i debata o jménech. Když budeme mít kluka, tak manžel chce, aby se jmenoval po něm - Petr. A když mimčo bude holka, tak jí dáme jméno Terezka. Stejně mám pořád takový vnitřní pocit, že to bude kluk…
Našla jsem na netu čínský kalendář http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
a podle něj by to měl být kluk, otázka je, nakolik je spolehlivý, jestli to nejsou jen babské řeči. Sice jsem tam zkoušela případy z okolí a ty vyšly, ale jistotu budeme mít až za 14 dní.
Po kočáru jsme se taky dívali, ale zatím nemám favorita. Když se mi líbil, tak mě skoro „klepla pepka“ z ceny, no ale ještě máme dost času najít nějaký rozumný kompromis… Nekoupím si kočár za 20 tisíc a pak nebudu mít z čeho platit hypotéku a leasing… Navíc, jestli bude chodit mateřská, tak jako nemocenská (o 3 měsíce později), tak to bude taky docela zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 13:50

Paji vlož tam ten odkaz mezi hranatý závorky s hvězdičkou jak sem ti to psala ve zprávě http://tickers.baby-gaga.com/…174pr___.png
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
8.1.10 14:01
Kiwiovic píše:
Leni já jsem zatím objednaná do gynetu (na ten genetický), ale tam mají 4D za 890, takže bych nakonec šla asi taky do fakultky? A jak Tě tam objednávali na tu genetiku, tak podle týdnů nebo prostě jak mají ča?

Kiwi, volala jsem tam včera, po minulých zkušenostech raději hodně v předstihu a řekla jsem, že bych chtěla 9.2. dopoledne (v úterý učím na později, tak to využívám, ať se za mě zbytečně nesupluje) a v tu dobu že budu 20tt+5. Řekli, že mají volno a objednali mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
8.1.10 14:05

Pajušo, koukám, že budeš mít stejný metřík jako já, taky mám poslední MS 17.9. a trermín dle MS 24.6. To ej fakt náhoda. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
8.1.10 14:23

Ahojky, také se hlásím po delší době :wink:

Dneska jsem byla na odběrech tripple testů a rovnou si zašla za doktorkou,že mě bolí stále v podbřišku. Tak mi nasadila magnesium a že nemám tahat syna(13kg) a nestresovat se školou. Ale copak to jde, když malej má dva roky a za měsíc státnice 8-o :nevim:
Také si mám koupit těhu kalhotky s pevným pásem pod břicho,aby to tomu ulehčilo…no docela sem se lekla. Tak jsem ji i požádala o UTZ a mimi je naprosto OK. Sedělo na turka a drbalo se jednou rukou na hlavě :mrgreen: Akorat pohlaví nebylo vidět a to se paní doktorka celkem snažila…

Pro Res: kontorla další 11.2. a velký UTZ 5.2. děkuji

Holky co plánujete ty pokojíčky - dle mě je to vážně zatím zbytečná investice :-? Mimčo bude do roka u vás v ložnici,je to pohodlnější skrz kojení a přebalování. No a rozhodně do 2 let nebude chtít být v pokojíčku samo, stejně bude pořád tam kde vy. To jen,pokud jste si mysleli,že je to nezbytné,tak není. Náš malej nemá pokoj do ted, žije s náma prostě v obyvaku - ale my nemáme mu ho ani kde udělat,žijeme totiž v bytě jeste s prababičkou :wink:

A jména máte krásná - také se mi líbí Nela,Ema,Julie…ale u kluka pořad nějak nevím…tož času dost,snad se pak s manžou dohodneme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
8.1.10 14:26

Pajušo, jeste mě napadlo,že bys mohla Kajce poslat svoje přihlasovací udaje sem na emimino a ona by se přihlasila na tebe a metřík ti do podpisu vložila sama… :wink:
Teda pokud ho fakt chceš a Kajce by to nevadilo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 14:31

tak na to už sem neměla odvahu se zeptat :oops: bylo mi blbý chtít po Pajce heslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
8.1.10 15:18

cokoliv,já teď musela makat a už valím domů,pošlu cokoliv ať mám metřík ale nechci otravovat,udám ti všechny údaje krom mé váhy v těhu průkazce.Co mám zadat?Ale asi až večer z domu se ozvu,to má čas a jen když budeš mít chvilku,já na to ještě mrknu ale pochbuji.pa a díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
8.1.10 15:21

ztroskotalo to na hranatých závorkách,nejdou mi tam dát když dám shift a závorku tak to nejde,je na nějakým blbým postu na klávesnici.Prostě už si mě radši přestaňte všímat,jsem ostuda rodiny červen 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
8.1.10 15:41

Kaji,já bych potřebovala navést.Někde jsem založení metříků viděla,ale už to nemůžu najít.Taky nejsem velký znalec PC,a jsem ráda,že nejsem sama.Tímto zdravím Paju.Moc,moc děkuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí