Poradna duly
Jana Čurdová
Káji nebudu ho mít a doufám že se s tím dá žít.Díky ale je to marny ![]()
je to asi blbej nápad neva když mě s ním pošleš někam
ale kdybys ho moc chtěla tak mi pošli údaje jako Termín porodu a den poslední menstruace( teď už fakt nevím co tam bylo potřeba a já ti pošlu odkaz, kterej jen vložíš do svého podpisu
ale nechci tě nutit ![]()
když já se bojím že nezvládnu ani to,teď jsme to zkoušeli z manžou a asi holt jsme na to tupí,i jsem nastavila datum té posl.m. t.j-17.9.2009 a tím jsme skončili,neva Káji,neřeš,jseš hodná,ale já bych asi nezvládla ani to jak říkáš,údaje ti dám jakékoliv,ale ostuda vím ![]()
tak zkus si do podpisu vložit tento odkaz mělo by to bejt ono a pak dej náhled měl by se ti metřík zobrazit
Ahoj holky,
koukám, že se to tu po ránu pěkně rozjelo…
Zajímavá je i debata o jménech. Když budeme mít kluka, tak manžel chce, aby se jmenoval po něm - Petr. A když mimčo bude holka, tak jí dáme jméno Terezka. Stejně mám pořád takový vnitřní pocit, že to bude kluk…
Našla jsem na netu čínský kalendář http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
a podle něj by to měl být kluk, otázka je, nakolik je spolehlivý, jestli to nejsou jen babské řeči. Sice jsem tam zkoušela případy z okolí a ty vyšly, ale jistotu budeme mít až za 14 dní.
Po kočáru jsme se taky dívali, ale zatím nemám favorita. Když se mi líbil, tak mě skoro „klepla pepka“ z ceny, no ale ještě máme dost času najít nějaký rozumný kompromis… Nekoupím si kočár za 20 tisíc a pak nebudu mít z čeho platit hypotéku a leasing… Navíc, jestli bude chodit mateřská, tak jako nemocenská (o 3 měsíce později), tak to bude taky docela zajímavé.
Paji vlož tam ten odkaz mezi hranatý závorky s hvězdičkou jak sem ti to psala ve zprávě http://tickers.baby-gaga.com/…174pr___.png
![]()
Kiwiovic píše:
Leni já jsem zatím objednaná do gynetu (na ten genetický), ale tam mají 4D za 890, takže bych nakonec šla asi taky do fakultky? A jak Tě tam objednávali na tu genetiku, tak podle týdnů nebo prostě jak mají ča?
Kiwi, volala jsem tam včera, po minulých zkušenostech raději hodně v předstihu a řekla jsem, že bych chtěla 9.2. dopoledne (v úterý učím na později, tak to využívám, ať se za mě zbytečně nesupluje) a v tu dobu že budu 20tt+5. Řekli, že mají volno a objednali mě.
Pajušo, koukám, že budeš mít stejný metřík jako já, taky mám poslední MS 17.9. a trermín dle MS 24.6. To ej fakt náhoda. ![]()
Ahojky, také se hlásím po delší době ![]()
Dneska jsem byla na odběrech tripple testů a rovnou si zašla za doktorkou,že mě bolí stále v podbřišku. Tak mi nasadila magnesium a že nemám tahat syna(13kg) a nestresovat se školou. Ale copak to jde, když malej má dva roky a za měsíc státnice
![]()
Také si mám koupit těhu kalhotky s pevným pásem pod břicho,aby to tomu ulehčilo…no docela sem se lekla. Tak jsem ji i požádala o UTZ a mimi je naprosto OK. Sedělo na turka a drbalo se jednou rukou na hlavě
Akorat pohlaví nebylo vidět a to se paní doktorka celkem snažila…
Pro Res: kontorla další 11.2. a velký UTZ 5.2. děkuji
Holky co plánujete ty pokojíčky - dle mě je to vážně zatím zbytečná investice
Mimčo bude do roka u vás v ložnici,je to pohodlnější skrz kojení a přebalování. No a rozhodně do 2 let nebude chtít být v pokojíčku samo, stejně bude pořád tam kde vy. To jen,pokud jste si mysleli,že je to nezbytné,tak není. Náš malej nemá pokoj do ted, žije s náma prostě v obyvaku - ale my nemáme mu ho ani kde udělat,žijeme totiž v bytě jeste s prababičkou ![]()
A jména máte krásná - také se mi líbí Nela,Ema,Julie…ale u kluka pořad nějak nevím…tož času dost,snad se pak s manžou dohodneme ![]()
Pajušo, jeste mě napadlo,že bys mohla Kajce poslat svoje přihlasovací udaje sem na emimino a ona by se přihlasila na tebe a metřík ti do podpisu vložila sama… ![]()
Teda pokud ho fakt chceš a Kajce by to nevadilo… ![]()
tak na to už sem neměla odvahu se zeptat
bylo mi blbý chtít po Pajce heslo
cokoliv,já teď musela makat a už valím domů,pošlu cokoliv ať mám metřík ale nechci otravovat,udám ti všechny údaje krom mé váhy v těhu průkazce.Co mám zadat?Ale asi až večer z domu se ozvu,to má čas a jen když budeš mít chvilku,já na to ještě mrknu ale pochbuji.pa a díky moc
ztroskotalo to na hranatých závorkách,nejdou mi tam dát když dám shift a závorku tak to nejde,je na nějakým blbým postu na klávesnici.Prostě už si mě radši přestaňte všímat,jsem ostuda rodiny červen 2010
Kaji,já bych potřebovala navést.Někde jsem založení metříků viděla,ale už to nemůžu najít.Taky nejsem velký znalec PC,a jsem ráda,že nejsem sama.Tímto zdravím Paju.Moc,moc děkuji ![]()