Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13739
8.1.10 10:09

Ahoj holky, gratuluju k super zprávám!

Kiwi, tak ultrazvuk 3D a 4D dělají i na fakultce, včera mi to potvrdila kámoška, co tam pracuje, dělá se v pátky odpoledne a stojí 500,– Je to vlastně to stejné jako ten velký UTZ, akorát v prostoru a čase a už se tam žádné vady nezjišťují. Měl by se dělat do 24tt. Dají ti dvd, takže je to víceméně pro pobavení bych řekla. Až tam půjdu na ten velký UTZ, tak se poptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
8.1.10 10:16

Přeji Všem krásný den!!!
Helčo, Evko gratuluji Vám k úšpěšným kontrolám/výsledkům a také k holčičkám. Já jsem strašně zvědvá co budeme mít my. S manželem by jsme si přáli kluka, to by byl Marek. Pro holčičí jméno jsme se ještě nerozhodli. Manža by chtěl mít Markétku, ale mě se to zdá dlouhý na to že mám dlouhé i příjmení.
Jinak těhu kalhoty už mám a jsou velmi pohodlný. Sice byli drahý, ale stojí to za to. Teď jsou i výprodeje. Další věci jsem pak kupovala už ve slevě.
Holky, jdete všechny na ty testy na tu cukrovku? Sestřička mi říkala, že mě nikdo nutit nemůže a než abych se stresovala, tak je lepší tam nejít. Stejně mi na každé poradně kontrolují moč a tam by se to projevilo. Co si myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
8.1.10 10:25

Didi,já osobně na cukrovku půjdu.Sice to není žádná pochoutka,aspoň ta sladká voda,ale nervy z toho mít nemusíš.Jen je to tam dlouhý.Kamoška říkala,že někde dávají i hodně sladký čaj.Je to prý lepší.Tak hodně štěstí.Všem děkuji za gratulace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
8.1.10 10:34

Mě zatím o cukrovce nikdo nic neříkal a ani o triplu ne,tak uvidím v to úterý.Jinak baráček máme taky zahypotékovanej,v práci loni krize,takže platy šly dolů,ale díky bohu to jede.Mateřskou přežijem tak 2 roky z úspor,pak netuším,snad bude už líp.Máme hypo na 27 let 21tis měs,zbyde jen má mateřská na poplatky jako stavebko+pojistky atd,žít budem skromně z úspor,ale mimi jsem prostě ještě chtěla,i když rozumově si to nezdůvodním,bude to mazec a nadoraz.Ale hlavní je zdraví!!!!Jo a bříško mi teda roste,s dcerou jsem se ve 4měs vdávala a bříško nebylo,teď hlavně večer jak s G. v 7měs,asi to bude ten dařbuján s camprlíkem bo Gabča měla jen 2440kg,teď manžel říkal že je poznat ale „kvalitní setba“ :oops: No jak jinak ješitnej chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 10:45

tak dámy nevím co sem cítila teď ale zase mě mega zabubnovalo v břichu a zase na stejným místě jako minule. Akorát že sem myslela, že se vyvalím. No jestli je to fakt prďa, tak snad tancuje kozáčka či co? Ale nic takovýho sem nikdy nezažila, od mala sem mívala problémy s nadýmáním a to to určitě není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 10:48

a teď sem se zamilovala :srdce:
http://www.mimi-kocarky.cz/…-b-2009.html
ten je fakt podle mých představ i když k němu v sadě není autosedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
8.1.10 10:49

No supre,já nic apropo,kde a jak se dostanu k té tabulce kdy kde co,jako kdy kde kdo v kolikátém týdnu je a tak ať můžu porovnat a pořád se hloupě neptám.Já jsem dnes 16+1 Kájo ty??Když kopajda už jsi jak???Já mám ještě čas já vím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
8.1.10 10:55

Krasne rano maminky,

vy jste se tu nejak hned po ranu rozepsaly! A to ja pred 20 minutama teprve otevrela ocicka :oops: Ale snad me omlouva, ze tu mame o hodinu min, tak vstavat v 9 neni tak hrozny… Vcera jsem se k memu nachlazeni a zanetu mocaku navic jeste rozkaslala, tak pul noci jsem byla vzhuru.

Jmena - No me by se libilo nejake ceske, treba Amalka, ale tatinek je anglican, detatko bude mit anglicky pas a narodnost, tak cesky jmeno asi neprojde. :-(

Pohlavi - me tipuji na kluka, zatim vubec nic nevime, 28.1 jdeme na svuj DRUHY utz :-? Chtela bych holcicku, kvuli tomu, ze v rodine jsou sami kluci a „tchynka“ by si ji moc prala.

Macekk - 22 velikost odpovida 50 u nas, tudiz 18 je 48, 16 je 46.. No a pak mas nohavice. L jsou dlouhy, nevim kolik meris, ja mam 176 a L jsem si kupovala kdyz jsem byla pred 3 roky mega tlusta, nez jsem dala dolu 16 kilo :potlesk: Pak se mi zmensil zadek, tim padem jsem nosila ty normalne dlouhy. Jinak ja se chystam asi do Zlina na ten 3D, priletime s pritelem 24 unora, tak se tam chci objednat, i kdyz mi rikaji, ze Olomouc je levnejsi. Ve zline chteji 1200, myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
8.1.10 10:57

Kajjka Délka lůžka: 100 cm :potlesk: Tak to je konecne hezky rozmer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 11:04

Pajuš: já jsem dneska 18+1 ale to bys měla vidět na mým metříku a jestli ho nevidíš tak si zapni podpisy to pak u těch co maj metříky nastavený uvidíš. a jinak tabulku má v podpisu Resarana :wink:

Verčo: jj přesně nechcu malej kočárek, radši větší ať se může prďa rpztáhnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
8.1.10 11:05

Hm,když já nevím jak a v jakém podpisu :oops: já vím,já to neumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
8.1.10 11:08

Kajji, máme asi stejnej vkus. Škoda, že ho neprodávají i v neutrálních barvách. Ta taška by taky mohla být v ceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
8.1.10 11:18

Pajušo, Resarana má pod každým svým příspěvkem na tu tabulku odkaz, stačí na to jen kliknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 11:18

Paji: nahoře nad diskusí je zobrazovat podpisy tak to jen odklikni a mělo by to bejt vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 11:20

didi: to je fakt, ale já půjdu kočárek stejně vybírat až budu vědět co se nám narodí ale ten červený je krásný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí