Poradna duly
Jana Čurdová
Kiwi moc děkuju za uklidnění, čekat na utz měsíc to mě zabije
Dneska jsem dostala papíry na cukr, krev, triply na příští týden. ![]()
Ahoj holky, díky moc.
Jsem si taky říkala, že je to normální, ale když jsem přesně jak Kajjka došla z WC do kanclu a už se mi zase chtělo, radši jsem volala sestřičce na gyn, tak mě k nim hned nahnala. První vyšetření nic neukázalo, ještě další mi udělají zítra ráno. Doktorka mě ale pro jistotu prohlídla a říkala, že děloha se mi z původního zaklonění dozadu přesunula a mám ji teď nakloněnou dopředu a že mi asi tlačí víc na močák. Navíc do toho ta zima. Takže mě nechala doma na 14 dní do další kontroly. Mám odpočívat a ležet na zádech. ![]()
Ale je fakt,že když jsem si doma zatopila, hned mi bylo líp a tak často nechodím. Tak holt asi vždycky, když budou mrazy, budu muset být doma
Mám to totiž do práce hodinu ![]()
A viděla jsem v rychlosti mimíse, zamával mi ![]()
Res, blahopřeju. Jsem ráda, že je vše OK.
Jen mě štve, že tě takhle zbytečně vyplašili ![]()
macekk: taky Prediko, taky nehledali kustku
Navic jsem se doslechla, ze v nemocnici je pry ten screening zadarmo, co je na tom pravdy??? ![]()
Muj doktor mi na to nic nerekl. On toho vubec moc nenamluvi, porad se jen usmiva a rika „v poradku, dobre, vyborne…“
Fakt mi ty navstevy nic moc nedavaji, kdyby mi aspon poslechl srdicko nebo udelal ultrazvuk
nojo, vim, ze zdravi miminka stejne neovlivni, („jen“ by pripadny problem drive zjistil), no tak budu verit, ze je vse v poradku… Taky jsem z toho nervozni. A v Prediku mi rekli, ze co resim, ze se to „stejne bude znovu kontrolovat ve 20 tydnu“ - tak naco jsem asi vyhodila 1400,– ze???
leontýnko v nemocnici je to zadara, ale dřív hodně to prediko prosazovali, ale ted tam prý už není ten dobrý doktor, tak je lepší si zajít do nemocnice, ale to nám mohl taky někdo říct dřív že. Asi máme hodně podobného doktora.
Tak musíme doufat a čekat do 20tt. Na ten velký jsem se objednala do nemocnice, ale půjdu i do predika, když už to mám zaplacené
Ahoj holky,
s tím čůráním jsem na tom jako vy, chvílema si připadám jako průtokový ohřívač
Jsem docela ráda, že jsem doma, v práci to mám na WC daleko, tak bych se asi uběhala
.
Mě čeká velký UTZ za 14 dní a už se taky nemůžu dočkat… To se se mnou půjde na mimčo poprvé podívat „taťka“, tak už je taky natěšenej.
Ahoj holky,jsem 17tt a pořád necítím pohyby.Tak jsem se chtěla zeptat,jak jste na tom.Doktorka říkala,že nemusím mít strach,že mám ještě čas.Připadnu si už jak soudek.Přibrala jsem 4 kila a obleču už jen těhu.kalhoty.Doufám,že nepřiberu moc.Při dceři to bylo 30kg,a při synovi 20kg ![]()
Ahojky holky, zdravím po delší době a v roce 2010 přeju vše nej a hlavně zdraví všem nastávajícím maminkám a prckům v bříšku.
A taky moc gratuluju k úspěšným kontrolám a testům! ![]()
Svědění teda nemám. Ale dnes mi podle mého soukromého termínu
začíná 20. tt, no a bříško POŘÁD nikde!
Holky, mě nikdo neveří, že jsem těhu a to jsem v půlce!!!
Co se týká pohybů, tak občas cítím nějaké dloubnutí, asi to bude prďolka, ale přiznám se, že už se těším, až se projeví více.
Ale třeba dnes jsem nepostřehla vůbec nic. Tak už se mi stýská a domlouvám mu, aby si do maminky zase dloubnul.
Řeknu Vám Leontýnko a spol., že neabsolvovat na všech kontrolách utz, tak se zblázním, já jsem hrozný plašan a jediné, co mě uklidní je vždycky pohled na prcka.
14.1. nás čeká velký utz, strašně se těším, až nám s manžou pan doktor řekne, co to bude!
Holky, co jsou těhu podobně jako já, můžete mi prosím zkusit popsat, kde si nahmatáte vrchní okraj dělohy.
Já jen ať mám srovnání, protože nemít těhubříško ve 20. tt už mi přijde faaakt divné.
(Teda nemít žádnéééé bříííško!!!) A já se na něj táááák těším!!! Podotýkám, že už mám min. 4 kg nahoře, ale prostě ne v bříšku. ![]()
S čůráním jsem v pohodě, dokonce vydržím celou noc.
Jinak už jsem objednaná na cukrovku. Jsem zvyklá jíst docela často a tam musím jít po 12 hodinách nalačno!
To nepřežiju!
A pak tam ještě 3 hodiny sedět - ani se prý nesmím procházet po chodbě, protože veškerá fyzická aktivita zkresluje výsledky, no to bude teda den. ![]()
Holky, jak to máte s kočárkama, už máte vybráno? Já se do toho před pár týdny ponořila a zjistila jsem, že prostě nenajdu takový, který by odpovídal všemu, co hledám a ještě se mi líbil, tak jsem si dala na dva týdny pauzu.
Když tak hoďte odkazy Vašich favoritů, ráda se mrknu. Já se zamilovala do tohoto:
http://kocarky.shop5.cz/…y-barvy.html
ale pak mě trošku zklamala jedna kočka z diskuze, která rodila v obdobném termínu jako budeme my, že to není ideální kočárek na zimu a sportovní korbička je moc vysoko… Ale pořád patří mezi mé favority a chtěla bych ho někdy omrknout naživo.
Tak zatím se mějte moc hezky! ![]()
Ahoj holky,
Zuzi, žádné bříško na začátku 20tt? Tak to se ve svém 16tt asi fakt nemusím stresovat, co? Ale neboj, věřím, že se obě brzo dočkáme.
Co se týče kočárku, Camarelo taky patřilo k mým favoritům, ale myslím, že je docela problém ho vidět naživo, teda netuším kde. Na www.modrykonik.cz je o něm samostatná diskuze, tak zkus mrknout. HOdně je kritizovaná ta sportovní část, jedna maminka ho kvůli tomu prodává.
Ahojky Leni, taky věřím, že se těhu pupíku dočkáme a doufám, že už brzy! ![]()
Jinak o té diskuzi vím, právě o ní jsem mluvila v minulém příspěvku. Ale zase si říkám, že zkušenost jedné maminky by mě neměla odradit…že bych si ho prostě měla nejdřív sama osahat, než ho odsunu do pozadí. Zatím jen vím, že ho mají ve Valašském Meziříčí v Bambinu, což je od nás nějakých 40 km (čili od Tebe nějakých 60 km):
http://www.bambino-kocarky.cz/…uct_info.php?…
Snad by ho mohli mít i v Polsku, když je polské výroby…mi se právě moc nelíbí ten sporťák. Asi zůstanu u Firkonu Verano, tak jak tak je to podobný typ. Ještě zvažuju Espiro GTX, ale ta korbička se mi zdá malá.
Ahoj holky,
Leni naši byli v Polsku minulý víkend a byla absolutně nadšení ze všechn těch kočíků, co tam mají. Hlavně všechno za nižší ceny, fakt. Takže je potřeba to tam jet okouknout nějakou sobotu - my jezdíme do Ratiboře, ale v Těšíně jich určo taky budou mraky…
Pajuš u mě teda to svědění určo s těhu něco společného má. Já jsem na to nikdy ani v zimě netrpěla, až teď ![]()
Evka já už jsem skoro 19tt dle MS a taky nevnímám pohyby, ale zatím se tím neznepokojuju
Mudr mi říkala, že to až ve 20 tt a později, takže buď v klidu… Prý dřív to cítí jen hodně citlivé (a to já nejsem)
Zuzli neboj se, ono to přijde, pak Ti bříško vyskočí a všichni se budou divit. Myslím si, že Ti to po porodu pak zase dříve splaskne, takže spíš buď ráda ![]()
Přeju všem krááásný zasněžený den ![]()
Kajj kde Tě kope to miminko a jak to cítíš?
Mě teď tři dny po sobě v jednom místě bolí v určitou dobu břicho, nevím jestli to může být ono - je to na levé straně tak uprostřed mezi pupkem a spodkem
Ale to asi nebude ono…
Mně se ten Firkon Verano taky líbí, ale nemůžu ho najít nikde po Plzni, abych si ho osahala
Já si snad nevyberu
nebo to prostě risknu a bude
Vybíráte už i postýlky?