Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
7.1.10 14:23

tak to jo ale já sem fakt nějak mimo :mrgreen: vždyť já jdu ještě 19.1. na kontrolu tak se na to optám gyndaře. No chtělo by to už vypnout. Po svatbě se snad zregenerujou mozkový buňky, poslední týdny je to jen svatby, cukroví, svíca … no a mimi ale to sou příjemný myšlenky, jen by mě mohlo zase šťouchnout ať o něm vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
7.1.10 14:30

Kaji já jsem platila z první screen 1400Kč a doktor mi říkal,že velký uttrazvuk v 20t je v už v ceně těch 1400,tak potomi nic platit nebudu,ale zas na druhou stranu,kdyby se něco stalo a já k 20t. nedošla,tak ti prachy určitě nikdo vracet nebude,takže si myslím že je to hrazeno pojišťovnou a těch 1400 kol bylo jen za ten první.Video mrňouse možné za 400Kč.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
7.1.10 14:33

Paji :mrgreen: tak to by bylo fajn, ta prachy sou potřeba, takže bycj je využila na něco potřebného.
Tož uvidíme :mrgreen:
holky teda až mě admin vyhmátne jak si tu s váma diskutuju to bude masakr :mrgreen: no nic za chvilku pro mě dojede to moje zlato tak zatím čauko :mavam: a když mě můj pustí večer k PC tak sem ještě kouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
7.1.10 14:39

Souhlasím s Lenajs informacema, mám stejné, že tripply 15 - 18tt a velký utz 20 - 22tt. Ten by měk být zadarmo, ale kdo ví, všude to může být jinak :nevim: Mně doktor z Genetiky říkal, že se za něj neplatí. Ale je možné i to, že záleží na pojšťovně. Já mám vzp a platit bych neměla, tak uvidíme. Já na něj jdu ve 21+2tt a jdu i na to srdíčko, ale na to jdu jinam. O cukrovce mi mudra zatím nic neříkala a moc se mi ten žblebajs pít nechce :poblion: ale co pro mimčo neuděláme, že :mrgreen:
Taky mi říkala, že už se nemusí na interní vyšetření, že stačí zajít k obvoďákovi a na zubní, toť vše. Že prý je to tak nově. Šly jste na to nebo taky už ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
7.1.10 14:43

Jo a s tím videem ve 20tt, to vám dají na DVD nebo na flešku? Nevíte kolik to může mít, jak na to potřebuju velkou flešku? Si jí budu muset půjčit od kamaráda, my doma žádnou nemáme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
7.1.10 14:56

Ségra je těhule a čeká to v dubnu a dostala to video na DVD,pouštěla mi to na PC a mám tam aji šipečku přímo od doktora,kde ukazuje na malou čárečku,což jako znamená,že budou mít holčičku a tím pádem se jim povedl pěkně páreček.Já koukám že říďa tady už nemá auto,takže chvíli pařim,ale čtu průběžně celý den,jinak bych to tady ani nevydržovala.Pořád sedět,Kája zmrsklej v riflích,chudák,tak mám takvou spešl polohu a každej kdo příjde říká jako doma jasně,jenže mě se při ní úplně uleví,nejde pořád sedět a mačkat to bříško,tak se tak jako zasunu pod stůl a polo sedím polo ležím a je mí bááájo.Manža dělá teď v kanclu se mnou,zatím se nerozvádíme a do mateřské to snad vydr,shoda náhod k tomu chtěla,on měl úraz,nemohl chvíli do provozu,tak je v kanclu a já prakticky taky měla „úraz“,tak jsem taky v kanclu :lol: takže se prakticky vidíme 24h denně.No jak říkám,zatím jsme se nepovraždili.Jó a taky nás říďa přihlásil do němčiny,takže máme 2holky lektorku 2× týdně 2h a on chce,abych chodila i s mimim./dojíždím cca 20Km/manža prý povozí,já nakojím a jdu studovat,pak kiri dom,to se může stát jen u nás ve firmě.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.1.10 15:00

Kaji, ani nevíš jak ti závidím, že už cítíš šťouchance, no snad se taky dočkám.
To zařizování kolem svatby ti moc nezávidím. My jsme měli den před svatbou úplné honičky. Navíc manikérka u které jsem byla objednaná, tak na mě zapomněla. Přiška skoro s hodinovým zpožděním. Jinak svatba byla super! Jo, s botičkama jsem měla taky problém. Tak jsem mi je můj ještě nastávající koupil na aukru za 150 Kč. Dotyčná je měla jen na své svatbě a byli hezké, takové bych opravdu nesehnala. Strašně jsem chtěla aby boty měli uzavřenou špičku, ale otevřenou patu.
Tak ti přeji, ať všechny ty přípravy dobře zvládáš a aby se ti tchýně do ničeho nepletla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
7.1.10 15:00

A vůbec,jdu domů,koupili jsme domek na dědině,ani obchod tam není,super,jen před barákem kaplička a malá hospůdka tady teda je,luxus na jaro léto,mamky sedí na zahrádce,děti dovádí hned vedle je rybník,chytaj ryby apod,teď bobujem a bruslíme,pryč z města.Jen kuna nás otravuje už 2 rok,jednou vám budu líčit bezesné noci.pa pa 15h Káji pádíme pryč,pojď,už na to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.1.10 15:13

Res mě doktorka taky posílá k obvoďačce a na zubní. Mám mít v těhu průkazce od nich razítka. Zatím jsem se objednala jen k zubařovi. K obvoďačce se bojím jít, abych ještě nechytila nějaký bacil.
Jestli to dávají i na flašku to nevím, u každýho doktora to může být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
7.1.10 15:48

ták už sem doma stihli sme aj nákup tak pohodka.
Obvoďačku, zubaře a plicní na tuberu sem zvládla oběhat hned jak mi dr. dal průkajdu, abych pak na to neopoměla :mrgreen:
Boty na svatbu už mám takže taky v klidu.
No jdu udělat véču ať se pak můžu pustit do žehlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
7.1.10 16:19

No já byla u obvodního v pondělí před Vánoci, takže mrtvo, super :-D To jsem šla s manžou, jak byl nemocnej, tak jsem si říkala, že když už tam jde, že půjdu s ním, aby mi tam to razítko vazil a bylo hotovo :palec: Rovnou jsem šla na zubní, ale tam mi to hned nedali, ale objednali, tam jdu za 14 dní. Holt už ví, že bych jen tak nepřišla :mrgreen: A na plicní nejdu, doktorka mi nic neříkala, že bych tam měla jít.
Kajj, tož si šla z práce do práce, že? Já tu mám taky koš s prádlem, ale dneska na to prdim, až zítra, však to neuteče :mrgreen: To je super, že máš už i boty! Už se těším na fotečky, určo ti to bude seknout a budeš krásná nevěsta :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
7.1.10 16:22

Ahojky
Very taky bych potřebovala kalhoty, ale dávat 1200 za rifle se mi moc nechce :think:
Kajjko mamka říkala že ti to sluší a co ty jak ses cítila? :-D
Raduš no já pokud to bude holka tak mám s nakupováním taky utrum což mě trošku mrzí, ráda bych už začala :lol:
Res ten tvůj je dobrý :palec: :mrgreen:
Kajjko teda tchyně parádní :lol: taková ta pravá ukázková. Hlavní je že si umíte udělat pořádek :pankac:
Very jaké máte jméno pro holčičku? Wii máme taky, je to docela makačka teda :lol:
Kajjko třeba pojedete na saních, to bude originální :mrgreen:
Lenajs já budu mít velký ve 21tt a prý je to dobré, ptala jsem se, protože mi to přišlo taky pozdě.
Very já mám jane ale nomad a jsem s ním moc spokojená, zkoušela jsem jezdit i se slalomem ale to mi moc nešlo prý je to ale o zvyku. Cena je opravdu vysoká, ale fakt to stojí za to.
Didi gratuluju k dobrým výsledkům. :potlesk:
My jsme si nechali video na dvd udělat při screenu za 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
7.1.10 16:39

Tak já jsem se zrovna vrátila od zubaře, razítko mám a vše v pohodě. Gyndař mi říkal, že k dalším doktorům nemusím, ani k obvoďákovi. Snad jen, kdybych byla nemocná, tak mi dají rovnou razítko.

Co se týče toho velkého UTZ, tak mě tvrdili, že ho hradí pojišťovna.

Jinak já dnes neodolala a cestou od zubaře jsem koupila několik bodýček, byly tak úžasné slevy, že nešlo prostě odolat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
7.1.10 17:36

Macekk Ahojda, tak mrkni na www.next.co.uk a v kdyz kliknes na sales a pak si vyberes maternity, tak uvidis, maji tam rifle 12-15 liber. Kdyby si neco vybrala, tak pisni, klidne koupim a poslu, ale nevim, kolik bude stat postovne??? Ale snad max do 100Kc Odkud jsi? Ja uz to zapomela :oops:

Pro holcicku vyhrava zatim Jessica a druhe zatim ne. Nase detatko bude mit i prostredni jmeno, jako to ma i tatinek, ktery je Ian Andrew Hurdman. Premyslela jsem na Jessica Emily Hurdman, libilo se mi i Jessica Sophie, ale to se nelibi mojemu a vcera jsem prisla s Alison a za tu me malem vykopnul :wink: Pro kluka asi Joshua Samuel, ale nevim, vzdycky se mi to libilo, chtela jsem Sama, ale ted premyslim. Harryho urcite ne. Jsem mu rikala, ze mu pak kazdy v CR bude rikat Potter :lol: Nejlepsi bylo, kdyz mi rekl, at mu dam prostredni jmeno po svem tatkovi:

Joshua Zdenek Hurdman :dance: Nic proti svemu tatovi nemam, miluji ho moc a moc, ale tohle vypada fakt jak pest na oko :mrgreen:

Uz jste premysleli nad jmenem? Ja vim, jeste je asi brzo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
7.1.10 18:07

Ahoj holky!!!
Tak já se dneska hlásím po kontrole. Měsíc jsem prcka neviděla, tak jsem se na ní zvlášť těšila…
Paní doktorka konstatovala, že je vše v nejlepším pořádku a že čekáme holčičku!! :lol: I triple testy jsou OK, tak jsem fakt šťasná! :dance:
Příští středu jsu ještě na velký UTZ (budu 20+4tt), ale doktorka říkla,že to s největší pravděpodobností bude v taky v pořádku.

Co se týká váhy, tak já zatím přibrala 3kg a jak tak koukám, tak je to asi v normě. S bříškem jsme na tom stejně, ráno docela pohodla a večer pupek jako hrom :roll: Holky už cítíte pohyby???? Já mám někdy pocit,že jooo … když ležím a sáhnu si na břuch,ale nevím to jistě, taky to můžou být jen střeva nebo prdy :-D

Ještě k nakupování.. řeknu vám, že už mám docela cuky začít (hlavně dneska po kontrole), ale snažím se držet trochu zpátky. Myslím, že je ještě dost času. Ale kočárek tedy na internetu už vyhlížím, některé mají dodací lhůty i 2 měsíce, tak abych něco neprošvihla. Zatím je toto náš favorit:

http://www.malvik.cz/…omplet-darky

kolem mě ho má dost lidí a zatím mi ho všichni jen doporučují, tak nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí