Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
8.1.10 15:50

holky já to asi hodím sem :mrgreen:
metřík :)
kliknu na něčí metřík, u některých se zadává datum poslední menstruace u jiných termín porodu, vyberete si, jak chcete, aby váš metřík vypadal a dáte vytvořit.
Vygeneruje se vám http odkaz.Ten zkopírujte do okýnka, kde se nastavuje váš podpis ( v záložce nahoře Nastavení) a umažte všechno krom části, která začíná http://.....
a končí .png"
pak před to co ti zůstalo dej [*
a za to na konci taky *]

• na mojí klávesnici se hranatý závorky dávaj shift+alt, tím přepnete na anglickou klávesnici a znaky, co sou na klávesách na levé straně, můžete zadávat.

pak si dej náhled a mělo by ti to ukázat ten metřík a pak už se ti to bude zobrazovat

Doufám že sem to napsala dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
8.1.10 16:10

Kaji,nerozčiluj se,ale já nemůžu nají to nastavení metříku.Ten první krok.Děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 16:12

počkej teď tě moc nechápu jaký první krok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 16:15

evi tak mi kdyžtak pošli to tvoje heslo a termíny a ¨zkusila bych ti to udělat ju? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
8.1.10 16:22

Kaji,seš moc hodná,ale nejdřív bych to zkusila sama,ať si nepřipadnu úplně blbá.Pak bych ti ty údaje poslala.Jen nevím kde ten metřík založit.Díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 16:32

tak jo :-D klikni na ten metřík a nabídne ti to různý volby metříků vyber obr. u kterého je napsané pregnancy a klikni na něj, pak ti to nabídne 2 obr. dej ten Days and weeks no a pak už si u toho výběru vzhledu vždycky vlevo vybereš a v pravo dáš next a pak až si ho sestavíš tak to bude chtít datum porodu a poslední menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
8.1.10 16:36

To je fajn,ale já právě nevím na jakej metřík mám kliknout.Na metříky vaše mně to nejde,a nic jinýho jsem nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 16:37

tak si najeď na stránku : www.lilypie.com a postup je stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
8.1.10 16:58

To asi nepůjde.neumím anglicky,takže na těch stránkách jsem úplně mimo.Něco v češtině by nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 17:16

ale šak sem ti popsala všechno co máš odklikat nic jinýho už nepotřebuješ jen k tomu datumu do té první kolonky nahoře dáš termín porodu a do té pod tím poslední menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
8.1.10 17:16

Kaji,skoro bych řekla hurá,ale mám to vyplněný a nejde mi to z těch stránek odeslat ke mně.Nerozumím té poslední tabulce s mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
8.1.10 17:23

Ahojky holky, ráda slyším krásné zprávy z kontrol a testů a moc gratuluju! :potlesk:

Pro Res do tabulky: velký utz 14.1., další ko 27.1.

Nemůžu se dočkat čtvrtku, až se dozvíme pohlaví. Snad to bude kluk, ať nejsou princezny tak moc v převaze. Jména neřešíme, možná začneme ve čtvrtek. Jedna debata proběhla už na začátku, ale prostě se neshodneme, tak jsem to nechala plynout. :wink: Mně se líbí taková česká jména jako Adam, Anna, Marie,… Ale vše zamítnuto nebo už se tak někdo jmenuje…

S tím pokojíčkem my to budeme řešit trošku jinak.. Mám v plánu v pokojíčku mít svou postel a být s mimčem sama, ať se manža do práce vyspí. Do ložnice se nám postýlka nevejde a vůbec jsem tak byla rozhodnutá už dávno. Spousta lidí se na to šklebí, já bych se šklebila taky, kdyby mě do toho nutil manžel, ale je to jen moje rozhodnutí, přijde mi to lepší a provozuje to tak více mých kamarádek… :nevim: A ti, co to neměli v plánu předem nakonec stejně plynule přešli na oddělené spaní. Tak uvidíme. Třeba nakonec změním názor a všechno bude úplně jinak. :?:

Miminko hezky dloube v bříšku, konečně si začínám být jistá tím, že je to ono. :lol: Ale zjišťuju, že v podstatě dloube jen v noci. 8-o Asi se mám na co těšit. :zed: :lol: Ale upřímně, zatím je to jen takové jemné ťukání, jistá si jsem jen díky tomu, že je to v těch místech, kde nahmatám dělohu… :-) Těším se, až bude více kopkat (ikdyž všichni říkají, že pak budu nadávat…). Dnes jsem narazila v jedné diskuzi na krásné video: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.10 17:24

nikam nic neodesílej jen si ten odkaz zkopíruj do svýho podpisua umaž tam to co sem psala v postupu odeslat mi taky nic nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
8.1.10 17:36

Holky, já se musím podělit. Teď se mi zdálo, že se mi v bišu něco vrtí, tak jsem si lehla na záda, položila ruce na podbřišek, chvilku čekala a najednou mi ty ruce s břiškem úplně vyskočily!… :lol: Já úplně bulím štěstím, to muselo být saltíčko nebo něco… :palec: Kráááása!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
8.1.10 17:44

Téda holky, to jste se pěkně rozepsaly :palec: Jsem tu od včerejšího večera nebyla a měla jsem honičku dočítat, ale už to mám. Chtěla bych všem moc moc pogratulovat k super kontrolám a výsledkům!!! :kytka: Vypadá to, že to tady bude samý babinec :lol: Já už chci taky vědět pohlaví, uuuuááááá :mrgreen:
Já se přiznám, že jsem s metříkem taky bojovala a nebýt admina, kterýmu bych tímto chtěla velmi poděkovat, tak bych metřík nikdy neměla :roll:

Ke koupi kočárku máme hoodně daleko, jelikož ho nemáme vůbec vybraný, postýlka též. Mimi bude spát s náma v ložnici, alespoň to zkusíme a kdyby to nešlo, tak se mi líbí ten názor se s mimi přestěhovat do jiný místnosti, aby se manža vyspal. Páč ten můj když se nevyspí, tak umí pěkně mektat a bejt protivnej :mrgreen: Zkusíme to společně a uvidíme, jak to dopadne. Už mi svrbí prsty na nakupování, ale taky nechci samé neutrální barvy. Jména, taky přemýšlíme a ještě nevíme. U kluka jsme se shodli na Danielovi, jiný jméno ale nevylučujeme a u holky by to bylo složitější, to jsme vybrali víc jmen. Daniela, Denisa, Katka… Já přes den pohyby taky vůbec necítím, jenom občas a jestli je to vůbec ono večer když ležím v posteli, ale vzhledem k tomu, že je to něco, co jsem nikdy předtím necítila, tak snad jo :pankac: Včera večer jsem zrovna něco cítila, bylo to jako pidi kopnutí, takové ťuknutí, asi se mimi trénovalo na kopání do žeber, až bude mít tu velikost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí