Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny!!! Koukám, že po ráno to tady asi nejvíc žije … to já mám většinou dost práce, tak nestíhám.
Všem moc děkuji za gratulace k holčičce
Musím se přiznat, že mám moc velikou radost, tak nějak jsem si spíš přála tu holčinu. Jedinej kdo nebyl moc nadšený je můj taťka, protože už má dvě dcery a k tomu dvě vnučky a teď to bude další baba, ale co se dá dělat.. ![]()
Taky gratuluji všem, co mají za sebou úspěšné kontroly a výsledky testů…
tak se mi to líbí, když tady čtu jen samé pozitivní zprávy ![]()
Příspěvek upraven 08.01.10 v 12:15
Leni já jsem zatím objednaná do gynetu (na ten genetický), ale tam mají 4D za 890, takže bych nakonec šla asi taky do fakultky? A jak Tě tam objednávali na tu genetiku, tak podle týdnů nebo prostě jak mají ča?
Aháááá,děkuji,no to jsou mi krásné metříky,no škoda že takovej mít nikdy nebudu...... ![]()
Ahojky
Evi moc gratuluju ![]()
Didi já určitě půjdu, kdyby náhodou není dobré si zahrávat, ten cukr není zas tak hrozný
Veru moc děkuji. Tady je ceník ze zlína http://www.prediko.cz/?…
Paji a proč bys ho neměla???
jestli nevíš jak na to pošlu ti návodek ![]()
Raduš, je to skoro všude stejný
My potřebujeme udělat komplet celý dětský pokoj včetně podlahy. A pak další věci, který bych chtěla, ale zvládnu to i bez nich (jako velké skříně, novou kuchyň včetně myčky - zatím máme kuchyň 20 let starou, od našich, bez myčky) atd. atd.
Akorát Pajušu obdivuju, že má naspořeno na 2 roky
to teda nechápu ![]()
Pajušo, proč bys nemohla mít metřík? Když jsem to zvládla já, zvládneš to taky ![]()
Kouká, že jste tady docela rozjely debatu o jménech. U nás je to zatím jen Nelinka (taky jí tu někdo zmiňoval). Pořád se nemůžeme na ničem jiném dohodnout a ještě do toho tchýně.. jak je učitelka, tak si pod každým jménem představuje hned nějakého žáčka a nelíbí se jí
Švagrová nedávno přišla se jménem Liliana, ale já pořád nevím co si o tom myslet, není ani špatný, ale ani mě nenadchlo
Líbí se vám to jméno????
Jak psala Pajuš, že chce raději kluka, že holčičky s barbinkama apod. je masakr. Tak jen doufám, že to tak být nemusí … moje 4letá neteř má pokojíček plný vláčků a lega a je do toho úplně zamilovaná. A jelikož můj manžel je obr fanda do letadel, tak věřím, že nám z té naší princezny udělá minimálně pilota! ![]()
Maxi, musím říct, že s tím plaváním jsi mě docela nahlodala. Asi si taky půjdu zaplavčit, protože mě v poslední době trochu bolí záda. Snad mi to pomůže jako tobě!
Kajjko, koukala jsem na ten tvůj kočárek a vypadá vážně docela dobře, hlavně prostorně!!!
Ale trochu bych se bála, aby nebyl moc těžký. Já bohužel musím vybírat hlavně podle váhy a velikosti, protože budu všude po Praze cestovat MHD, tak abych se s ním moc nenadřela. A ještě jsem zatížena na tříkolku, protože se hrozně těším, jak s ní budu drandit na bruslích!!! A kde ty s ním budeš hlavně jezdit???
No psali tam že má 14Kg tak myslím že to ja standard, a kde budu jezdit sem ještě nepřemýšlěla ale určo po naší krásné Chropyni
a po městě ale ještě nejsem rozhodnutá ho koupit, jen sem na něj náhodou narazila dneska a ještě sem to nekonzultovala s mojim
a hlavně si chcem kočárek ochytat jinak žádnej nekoupíme ![]()
Kajjko, těch 14kg je myslím naprosto normální váha kočárků, tak snad v pohodě
Ale máš pravdu.. já si chci kočárek taky nejdříve osahat, složit, rozložit a zadrandit po prodejně.. Doufám, že budeme mít štěstí na tom březnovém veletrhu a něco nám tam padne do oka!
Hm,to je ten důvod proč ho mít nikdy nebudu,uhádla jsi a jsi stráááášně hodná když mi pomůžeš aniž by jsi rozmazávala mé schopnosti
díky moc.začínám mít trochu nerv jak se dostanu v tady té kalamity domů,už jsem přehodnotila svůj program,jen vyzvednu Gábi,nákup a už ať jsem radši v chaloupce. ![]()
No abych upřesnila naše naspoření na 2 roky,prodali jsem byt ale až po hypotéce,takže tu jsme si vzali 100% přestěhovali jsme se ať né bezďáci a pak teprv mohli prodat byt,takže něco málo mále,hodně už padlo na auto,střechu,apod+stavebko mi dojde v průběhu nejvyšší krize,tak snáááď přežijem.Hypotéku tím umořit nemůžem bo fixace na 15let a navíc ničím by jsme si nepomohli.pa
HHHH,Káji???Jseš tam???Sama nejlíp???V jaké zprávě,kde???Pšššt ![]()
Už to mám Káji ne meil že???Jsem ale holka šikovná,jdu na to!!!
když vyjedeš úplně nahoru tak v pravém rohu máš záložku Mé zprávy ![]()