Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
9.1.10 22:21

Ahoooojííík holčiny,

nebyla jsem tu snad celou věčnost. Přes svátky jsme nebyli doma a když jsme po Novém roce přijeli, tak zase pro jistotu nešel internet. „Někdo“ zapoměl zaplatit složenku. Skoro bych si nafackovala - byla jsem jak bezruká.
Tak každopádně přeji vše nej nej do nového roku, ale hlavně to zdravíčko pro vás i mimi.

Zběžně jsem přelítla,co jste tu řešily.

Holky klid s tím bříškem - já jsem při prvním těhu ještě v 6. měsíci nosila svoje kalhoty. Pak břicho narostlo snad přes noc.

Na tripple testech jsem nebyla dr. říkal, že je to zbytečné, když NT vyšel tak krásně, že je podstatně důležitější ten velký UTZ. Byla jsem ráda - protože znám několik mamin, co NT vyšel super a tripple špatně, tak kvůli tomu šly na amnio. U všech to dopadlo dobře, ale ty stresy…

Jinak začínám od Pondělka chodit na těhu plavání a cvičení ve vodě. 1× týdně. Chodila jsem i při prvním těhu a bylo to moooc příjemné, obzvlášt pak s tím velkým pupkem :-) Tak co pražandy, nechcete se přidat??

Holky klid s tím bříškem - já jsem při prvním těhu ještě v 6. měsíci nosila svoje kalhoty. Pak břicho narostlo snad přes noc.

Na tripple testech jsem nebyla dr. říkal, že je to zbytečné, když NT vyšel tak krásně, že je podstatně důležitější ten velký UTZ. Byla jsem ráda - protože znám několik mamin, co NT vyšel super a tripple špatně, tak kvůli tomu šly na amnio. U všech to dopadlo dobře, ale ty stresy…

Jinak začínám od Pondělka chodit na těhu plavání a cvičení ve vodě. 1× týdně. Chodila jsem i při prvním těhu a bylo to moooc příjemné, obzvlášt pak s tím velkým pupkem :-) Tak co pražandy, nechcete se přidat??

Verčo, já měla jané u Viki a zase si ho budu pořizovat. Měla jsme Nomáda - váha 6,5kg. Paráda. Pořád někam jezdíme autem, takže naložit z kufru a do kufru každou chvilku. Pravda je, že to ale není moc terenní kočár. To spíš ten slalom, ale zase ten je těžší a hůř skladnej. My jsme s ním ujezdili všechno a po dvou a půl letech intenzivního ježdění byl pořád v poho.Autosedačku od Jané bych nekupovala. Nevyšly na ní moc dobře crash testy a navíc je jen tříbodová.

Res kontrolu mám 11.1.

** Lucy** .. asi dr. měla minule menstruaci :mrgreen:

Res nechceš do tabulky přidat kolonku s pohlavím, aby jsme měly lepší přehled, kdo bude mít holčičku a kdo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
10.1.10 00:21

Ahojky Moni, už jsem si říkala, kde lítáš, jsem ráda, že jsi v poho :pankac: Nechci nějak nic říkat, ale ta kolonka s pohlavím už je v tabulce od začátku :oops: Je jako poslední, tak je asi hůř vidět. Když už jsme u toho pohlaví, ty už víš, co nosíš pod srdcem? :srdce: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.1.10 00:27

Jéééé Res, to jsem to ale trubka :zed:

No ještě to nevím, doufám, že velkým UTZ (26.1) se to dozvím. Ale když si vzpomenu na Viki jaký dělala na UTZ drahoty… ta se poprvé ukázala až ve 32.tt. Snad tenhle špunt nebude takový stydlín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.1.10 08:37

Moni ahoj, to jsem ráda, že ses objevila! Kam chodíš na plavání a kdy? Já jsem teda pořád ještě v práci na plný úvazek, ale jak dlouho to vydržím, těžko říct. Je tam docela dost stres a hodně mě to zmáhá. Jak ti roste bříško? Já už mám takový malý melounek a 4kg nahoře, těhu kalhoty bych potřebovala jako sůl! S první dcerou jsem při tom nosila vše normální také do 6.měsíce! No asi jak stárnu, už ta postava není co bývala. Moni já si ty tripply nechala udělat, ale jen proto, že doufám, že mi dvojitě potvrdí, že čekám zdravé mimi, takže jestli ne, to budu teda naštvaná (a zmatená).Jinak já bych docela klidně začala chodit od toho myslím 25.tt i na těhotenské cvičení, kdyby se chtěl někdo přidat, ale je fakt, že to plavání bude asi lepší. Měla jsem jedny těhu plavky po dcerce (jsou někde na chalupě v pytli) ale nevím, zda má vůbec cenu je hledat, jesti po těch 15ti letech nebudou už zpuchřené! :lol: Btw. když si prohlížím své těhu fotky před těmi 15ti lety, tak ty šatičky a kalhoty, co jsem měla, bych na sebe nevzala už ani omylem a docela se u toho teda směju :-)
HOlky, také se vám někomu špatně dýchá?já se jakoby nemohu nadechnout kolikrát až odspodu a je to docela nepříjemné. Doktorka říkala, že to je asi jak zhoustla krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
10.1.10 08:48

Ahojky
fotečky z utz jsou parádní, Res ta 3D je fak super :palec: už se těším až půjdem
Tak tady je náš drobek, jedna trošku starší fotka :)
 6+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
10.1.10 08:48

12+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.1.10 09:43

Miminka vypadají krásně, všechny skoro stejně :-) tedy kdybych naskenovala svou fotku, bude úplně stejná jako Abinty mimi! :-)
OHledně těch kočárků - Jane nomád je můj horký favorit, jen mě teda trochu zklamala ta autosedačka, jak psala MOni, to jsem ani nevěděla, že není moc dobrá. A co kočárky Peg perego? Líbí se mi peg perego skate. Nedívala se na něj náhodou některá už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
10.1.10 10:14

ahojky holky hezké ránko :wink: tak já mám na profilu album s fotkama tak se klidně mrknite mám tam aj oznámení. Jinak sem zatím nestačila natahat další fotky není čásek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.1.10 11:33

Lucy, já budu chodit na P6 na Dlouhý lán. Mají tam i další těhu cvíčo. Mrkni na www.cordeus.cz.
Myslíš, že by jsi se se čefem nemohla domluvit, že by jsi každé pondělí přišla do práce později?? Je to od 8:30 - 10:00. První půl hoďka povídání o těhu a mimi a porodu a pak hodka cvíčo ve vodě.
Jinak tehu bříško na mě vidět není – to víš, je to fuška, než vykoukne přes ty špeky… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.1.10 12:46

Moni, já myslím, že to bych ho třeba i přemluvila, že potřebuji chodit na to plavání, ale můžeš mi napsat, kolik to přesně stojí? Viděla jsem tam nějaké kurzy i s masážemi a cvičením za 4 a 7 tis Kč a to se mi přece jen zdá docela drahé :-( Jinak včera jsem byla na těhotenské masáži a nic moc. Přišlo mi, že kdyby mě moje dcera takhle hodinu natírala olejem, bylo by to stejné a určitě by to udělala i levněji než za 600 :-) Přítel si dal klasickou masáž zad a byl v sedmém nebi, ale fakt je, že ta moje masérka působila jako začátečnice, která právě absolvovala nějaký masérský kurz a ta jeho masérka vypadala jako zkušená matadorka :lol: tak možná tady byla ta chybka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.1.10 13:15

Ahoj holky,
moni, já bych na plavání i chodila, ale bydlím na Praze východ za Černým Mostem, takže to mám dost z ruky, takže bohužel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.1.10 14:55

Lucy cenu ti řeknu přesně zítra. Platí se to hodina od hodiny, což je super, že když vynecháš, ak nic netratíš.
Jinak pozor na masáže – měly by to být speciální těhotenský. Já jsem v prvním těhu chodiila na ten Dlouhej Lán k jedný holčině a byla jsem moc spokojená. Ale fakt je, že to klasická mašáž nebyla. Bylo to spíš takový prohmatávání, ale moc příjemný a moc se mi po tom ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.1.10 14:56

Max - tak to narosto chápu, že se nebudeš plahočit přes celý město … škoda. Ale holky Pražandy, na kafčo bychom zajít mohly, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.1.10 17:06

Ahoj holky :kytka:
už jsem trošku víc fit, tak se opět hlásím. Za těch pár dní jste se pěkně rozepsaly, že jsem málem nedočetla :-)
Všem gratuluji k úspěšným kontrolám a také ke zjitění pohlaví. My už pohlaví taky víme, akorát manžel si to chce nechat jako překvapení, tak to zatím tajíme. Snad to neva. Nicméně pro mě žádné překvapení, u nich v rodině je to samý kluk… :wink: 8-) Jména jsme zatím vybrali pro kluka Adámka a holčičí Anička nebo Verunka.
Bríško už mi začíná růst a musím říct, že jak jsem se těšila na ty pohyby, tak posledních pár dní dostávám pěkně zabrat. Naše zlatíčko se asi rozhodlo pro kurzy break dance či co, takže mě budí i v noci a kolikrát to i pěkně zabolí. Ale i tak je to krásný. Nejhezč asi když si dám ruku na bříško a je cítit jak najednou bříško jakoby poskočí. No mazec.
Taky bych hrozně ráda chodila na plavčo. Ale teď jsem byla dost nastydlá, tak s tím musím ještě počkat. Jinak doufám, že zase zvládnu jógu. Docela mi ten pohyb chybí.
Moni, to je super nápad se sejít. Já jsem rozhodně pro :dance: Odkud přesně jsi z Prahy?
Fotečku bych sem taky nějakou dala, ale poslední máme z 12+4 a mám pocit, že mrňousci jsou si všichni hrozně podobní. Jinak jiné foto nemáme, trpaslíček se nerad fotí. Radši cvičí. Teď jdeme na velký UTZ ve čtvrtek, tak se hrozně těším a doufám, že bude nějaká pěkná fotečka, tak jí sem určitě dám.
Kajjko, držím palce na svatbu. Já se vdávala podruhé 14. 11. 2009 a bylo to úžasný. Hned bych se vdávala znovu :-) Hrozně rychle to uteklo.
A s tím kočárkem. My už jeden máme, dostali jsme ho jaksi svatebním darem… Je to Peg Pérego Young 2009. Ale stejně to vypadá, že budeme muset ještě koupit nějaký jiný, skladnější, páč se nám tento nevejde do auta :pocitac:
Všem přeji krásný zasněžený večer. Tady u nás na vesnici to vypadá jako na horách. Kdoví, jestli zítra vyjedu s autem a dostanu se do práce :roll:
Pozdravujte mimísky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.1.10 17:10

Ještě jsem se vás chtěla zeptat, jestli nemáte recept na ucpané dutiny. Jak jsem zjistila, tak kromě paralenu, jitrocelového sirupu, homeopatik a mořské vody do nosu skoro nic nesmíme. Kašel už mě naštěstí přešel, poctivě ležím v posteli, piju čajíčky, ale pořád mám ucpaný nos a špatně se mi dýchá. Inahalace nepomáhají :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí