Poradna duly
Jana Čurdová
Já po kočárkách pořád koukám, ale pořád ne a ne najít ten správný… ![]()
Jinak už mám kolébku, do tý jsem se zamilovala na první pohled.. tak jsem jí musela mít!
A jinak nakupovat začneme až se přestěhujeme, ať těch krámů netaháme ještě víc než teď! ![]()
Kiwi: no bylo to na pravé straně.Tak v půlce mezi bokem a pupkem a pak i trošku níž ale zatím to bylo jen 3× ale zase přibližně ve stejném místě tak možná to mimi bylo ale najisto to nikdo nepotvrdí a já to asi ještě nepoznám možná až to bude silnější ![]()
Ahoj holky, tak my jsme po kontrole, vše v pořádku, vzali mi krev na tripply. Pak mi doktor dělal UTZ, ale pohlaví bohužel nebylo vidět…teda říkal, že buď je to holčička, nebo to nejde vidět. Takže budu muset počkat asi do velkého UTZ, tam se zítra budu objednávat. Jo a je sranda, že doktor měřil mimču hlavičku, dvakrát, jednou mu vyšlo, že jsem 16tt+5 a jednou 15tt+2. Tak čert aby se v tom vyznal. Říkal, že milimetr udělá klidně týden. A já se na začátku tak strachovala, že máme zaostalé dítě ![]()
Resarana píše:
Mně se ten Firkon Verano taky líbí, ale nemůžu ho najít nikde po Plzni, abych si ho osahalaJá si snad nevyberu
nebo to prostě risknu a bude
Vybíráte už i postýlky?
Res, naživo nejlépe v Batolátku, www.batolatko.cz, ale to je z Plzně asi z ruky…
Ahojky holky
tak sem se včera poprvé vykulila na naši novou sedačku, no nádhera ![]()
teď už jen dovézt konferenčák a obývák bude prozatím hotov.
Teď se začnem věnovat pokojíčku pro prďu
zatím tam máme jen babyskříň, jak jí říká Můj.
No už se fakt moc těším.
S těma kočárkama, já ještě taky nemám vybráno, vokukujem, ale zatím nekupujem. ![]()
postýlky máme k dispozici 2. Od našich a od tchánovců a teď bude dilema kterou si vzít aby se tchýňka neurazila ![]()
No zatím na to rozhodování prdím.
Příští týden děláme svícu a to bude ještě taky dost náročný ![]()
Ahoj holky,
tak se po dloooooouhe dobe hase hlasim. Dodatecne preji vsechno nejlepsi do noveho roku,hlavne hodne zdravicka maminkam a miminkum.
Ja mam za sebou vysetreni na Silvestra
, kde mi vzali 8 zkumavek krve a cekam, jak mi to vyjde, nebot mi mozna budou muset redit. Jinak mame velky UTZ objednany na 28.1, tak se tesim. V breznu jdeme na cukrovku a tu tady delaji jen pokud je to v rodine. Sestra mi neco naznacila, ze bych tim padem mela mit utz jeste v 28 a 34 tydnu. Tak jestli je to pravda, tak budu mit dohromady 5 ultrazvuku !!! Hehe, to uz ma kazda z vas za sebou ted ![]()
V pondeli jsem mela letet do CR, nakonec neletim. Lezim v posteli se zanetem mocaku, musim antibiotika, nebot uz se to fakt jinak nedalo a k tomu jsem nachlazena. Takze jsem si to vybrala vsechno najednou.
Jinak v unoru se chystame do CR na 3D UTZ, nevim, jestli zvolit Olomouc nebo Zlin???
Ja uz mam nahore cca 4 kila, vecer vypadam tak na 7mesic. Nosim zasadne jen tehu rifle, nic jinaciho neoblecu. NEXT mel ted vyprodeje, tak jsem si koupila tehu rifle za 12 liber, dneska planuji jit jeste nejake dokoupit. Vsak to vzdycky muzu prodat treba do Cech. I kdyby za 200KC, tak mi za to holky ruky utrhnou
.
Kajjko, jak pokracuji pripravy na svatbu?
Ahojky Verčo
jak se daří?
svatba? no tak nějak normálně, v klídku. Včera sem byla na zkoušku šatů a doplňků, no a mamka říkala, že mi to sluší, tak sem zvědavá pak na reakci mojeho ![]()
jinak už jen domluvit kytku, koupit stužky na auta a já si musím koupit punčošky, chcu překvapit nějakým divočejším vzorem, třeba barevný proužky nebo tak
pod šatama to vidět nepůjde a sou hezky teploučký, tak už si jen vybrat vzor.
Jinak snad všechno máme domluvený a co sme zapoměli to prostě nebude, no na pohodku ![]()
Jinak vy chcete vědět co se vám narodí? Protože by ti to asi mohli říct na tom velkým UTZ já v to doufám a na UTZ jdu taky 28.1. ![]()
ahoj holky,
kajjko - s postýlkama jsem to měla podobně. Tak jsme si domů pořídili novou a u rodičů nechali ty po nás. Nakonec se nám to moc hodilo. My jsme loni stavěli a bydleli částečně na chalupě a částečně u rodičů i teď když tam jedeme na návštěvu, tak Filda spí v postýlce.
nakupování - trochu závidím, já mám vše po Fildovi a pár růžových kousků dokoupí babičky a určitě něco i dostanem. Mám toho tolik, že je mi blbý nakupovat víc.
**kočárky****** - pokud chcete koupit brzo, tak vám taky dřív vyprší záruka, je lepší ještě počkat
hezký den
Lenajs, díky za tip, na ty stránky už jsem koukala, ale Tuchlovice zrovna za rohem nemám, no třeba bude někdy cesta kolem, že bychom se tam zastavili ![]()
Holky, koukněte do tabulky, je tam spousta prosincových kontrol, tak nahlašte nové termínky, ať máme přehled
Taky velké utz je u spousty na doplnění.
Veru, to jsme na tom stejně, taky 4kg nahoře a večer balón ![]()
To vám musim povědět, co včera vypadlo z toho mýho
On chudáček nevěděl, jak je to s pupeční šňůrou. Se mě zeptal, jak to funguje, to že je to na přijímaní živin, tak to že ví, ale že nechápe, proč to vede od mého pupíku k pupíku mimi a požadoval vysvětlení
Tak jsem mu po záchvatu smíchu řekla, že to s mym pupíkem nemá nic společného a že ta šňůra vede od mimi pupíku k placentě
To je zlato moje
![]()
No já chcu právě kvůli záruce s nákupem taky počkat.
A hlavně nechci to uhnat, abych si špatně nevybrala.
No se asi zasmějete, tchýňka zase perlila, prej že chce jít kočárek vybírat s náma aby se líbil i jí až bude jezdit na procházky s prckem
![]()
je fakt jak malá já na její návrhy prdím, mám toho sice už dost, ale musím se tomu smát jaká je.
No stavy na palicu…včera došla na obhlídku sedačky, vběhli aj s tchánem a budoucím švárou do bytu mrkli na sedačku a můj zavelel: tak ste ju viděli a můžete už zase jít
no nestačili ani zareagovat a už byli venku.Pak sme se s mojim ještě chvilu řechtali za dveřma, no je to moje zlato.
Už mu taky leze na nervy, vždyť u nás za ten tejden co sme nastěhovní, byla už 3×.
Kajjka No chceme vedet co cekame. Uz me porad nebavi jak mi rikaji, ze vypadam na kluka, druha kamoska zase na holku. Pritelova mamka videla fotku z UTZ, kde jsme 12 plus 4 a rikala, ze je tam holcicka, tak se se mnou vsadila o 20 liber
Jinak me je to celkem jedno, mozna bych chtela holcicku kvuli jeho mamce, nebot uz ma dva kluky vnoucatka a treti na ceste (uz tu mel byt v sobotu a nejak se mu nechce…)
Taky jsme meli docela slusnou debatu o jmenech, muj chce kluka Harryho, takze to ma zakazany, jen pres mou mrtvolu
Ale na holcicce jsme se celkem shodli, tak uvidime.
Svatba- ja se vdavala 5.6.2004
Takze letos to bude 6 let, doufam, ze se mi na ten termin nenarodi mimi (jsem rozvedena a mimi cekam s nekym jinym
) Termin mame 14.6. Pamatuji si, jak jsem se taky chystala na svatbu, vdavala jsem se v CR a priletela jsem v unoru, abych stihla vsechno zaridit a nakonec jsem malem nesehnala saty! Kdy mate termin svatby?
Ahojky Res,
sice jsem dlouho nepsala, ale vzdycky jsem aspon 3× tydne na vas prisla mrknout a cetla jsem. No a kdyz tu holky, ktere jsou o 2 tydny vic tehu nez ja, ze maji nahore 3 kila, tak jsem tu omdlivala. Takze jsem rada, ze ma aspon nekdo 4
Hlavne at je mimi v poradku! TO je ted nejhlavnejsi. Na Vanoce jsem dostala Wii a Wii fit, takze po porodu to vsechno dam dolu
Jsem si dala jednou jen rozehrivaci cviky a myslela jsem, ze se vykulim na Vanocni stromek… Tak jsem k tomu dostala i Jogu, tak uvidime, jestli me to chytne…
Jinak mi vcera sestra rekla, ze kazdou stredu dopoledne je u nas plavani pro tehotne, tak se tam musim zajit podivat, protoze z toho,ze porad sedim doma mi pekne hrabe
Uz jsem rekla mojemu, ze se vratim zpatky do Cech, nebot tady jenom depkuji. Kazdej rano v praci a ja tu tak sama samotinka ![]()
Verčo máme to 23.1. takže už za pár dní, uteklo to
no já sem měla taky strach s těma šatama, ale vybrala sem na 1.pokus a v zimě není tolik svateb tak je to v poho i s jiným vyřizováním.
Jen se modlím, aby nám počasí vyšlo. Ty mraky snihu mi nahání strach, budu nocovat před svatbou u našich na Milovicích a je to tam v kopcách, tak aby sme vůbec dojeli na radnicu ![]()
No snad jo pak vám sem hodím zážitky s naší rodinkou to bude asi super groteska ![]()
Jeee, tak to uz je co by kamenem dohodil!
Ja bych rozhodne chtela snih, protoze si myslim, ze fotecky v zasnezenem prostredi budou moc hezke, nez fotky na blate ( a taky potom ty saty budou vypadat! Cerny kruh dole
) Ale jak rikas, budes v kopcich, tak at se na radnici dostanes. Kde jsou Milovice? Nic mi to nerika… ![]()
Ahoj holky, zdraví Verču po dlouhé době ![]()
Kaji, ty jo, svatba je za rohem, je ja bych se hned vdávala znovu. ![]()
Do tabulky upřesňuju - další kontrola 1.2. a velký UTZ 9.2.
Holky prosím vás, kolik budete v den velkého UTZ? Já teda 20tt+5 a říkám si, jestli je to v pořádku. A nevíte, jestli v rámci toho velkého UTZ se dělá i sono srdíčka? Protože nějaké holky mě vyděsily, že jdou na každé zvlášť. Mě můj doktor poslal jen na tohle, tak předpokládám, že to bude vše v jednom.
Kiwi, jdeš na velký UTZ do Poruby zase? Víš, jak to je?