Poradna duly
Jana Čurdová
Very to bys byla moc hodná, možná bych to využila. Akorát nevím teda velikost
Dívala jsem se že tam mají u toho písmena nevím co to znamená. ![]()
Jessica se mi moc líbí, ale to by můj neschválil a Emily jsem měla taky vybranou podle jednoho oblíbeného filmu
Tak mám ještě v zásobě Natálku a Sofii. Ale ani jedno se mu nelíbí tak teda nevím kde skončíme
A na kluka vůbec nevím.
Jinak jsem od Zlína.
helca.du píše: . Zatím je toto náš favorit:http://www.malvik.cz/…omplet-darky
kolem mě ho má dost lidí a zatím mi ho všichni jen doporučují, tak nevím..
taky mám pár známých a jsou velmi spokojeni. Akorát nevím, jak autosedačka. Většinou kupují maxi cosi nebo roemer
veru - lehčí by měl být buga boo, váha 10 kg, ale je ještě dražší než Jané Slalom. A neplatí náhodou nějaká EU záruka? jména moc hezká
kajjko- to bude krásná zasněžená svatba. Doufám, že máš nějaký kožíšek ![]()
next věci - oblečení je fakt super, škoda, že u nás tak drahé. Hlavně pro děcka je prostě nádherné.
tak semějte hezky
Raduš, to je škoda, že už na cvičení chodit nechceš, ale je to jasné, když nemáš hlídání.
Helčo, takže také holčička? Gratuluji
je tady vůbec někdo, komu předpovídají chlapečka? Já pohlaví stále nevím, v tom gyncentru za to chtějí 600Kč a nějak mi je těch peněz líto, tak snad mi to poví dr. Břešťák na ultrazvuku ve 21.tt. Jinak jsem v úterý byla u dr. Nouzové a byla moc milá a opravdu se mi věnovala, tak jsem byla ráda. Možná si sama uvědomila, že to minule přehnala, kdo ví. Mimiska jsem viděla, mával mi a roste, tak jsem se uklidnila. Také mi nabízela tripple test, ale vůbec mě nenutila, prý jak chci já. Tak jsem řekla, že ano a doufám, že to jen potvrdí, že čekám zdravé mimi. ![]()
Pohyby miminka - se mi zdálo, že cítím 2×, ale teď už zase nic, tak nevím, možná to bylo něco jiného
Prý by je druhorodičky měly cítit dřív, ale já vůbec nevím, jak to má vypadat ![]()
helčo - gratulace k holčičce!!
maxi - a vy jse se ocitli bez příjmu? A banka vám splátky neodloží? já jsem se na tohle přímo ptala při uzavření hypo v KB a při ztrátě zaměstnání nám odloží splátky o 3 měsíce. držím palce ať se vše v dobré obrátí.
holčičky - já chodím ještě do prosince 2007 a tam máme cca 15 kluků a jen 3 holčičky
Ahoj holky,
hlásím, že plavání ve slané vodě bylo naprosto úúúúžasné
a dokonce mě přestaly bolet záda
Takže kdo jste z Prahy, zkuste bazén v Hloubětíně:o)
Včera jsem objevila na netu, že značka LaVe má výprodeje. Mám od nich jedny těhu džíny (koupila jsem přes internet od jedné maminy) a jsou naprosto super, takže si od nich určitě objednám další kalhoty.
http://tehotenska-moda.lave.cz/
Raduš, nejsme bez příjmu, ale až budu na mateřské, tak se trochu bojím, jak bude mateřská chodit (moje kolegyně dostaly první mateřskou až po pěti měsících). Manžel začal loni v létě podnikat, postupně zařizuje dílnu, má zatím poměrně vysoké náklady. Navíc ani domeček pořád ještě nemáme vybavený a tak. Samozřejmě se chystám zajít do banky a zjistit možnosti. Vím, že když bude nejhůř, můžeme poprosit tchána o pomoc, ale to bych fakt chtěla až jako poslední možnost. To asi chápeš. Ale je fakt, že díky tomu, že vím, že to nějak zařídit půjde, mě to nestresuje, ale i tak mě občas přepadnou chmury. To asi každý s hypotékou zná.
Krásné ránko ![]()
Radko to víš že mám kožíšek
bych jinak zmrzla, ještě si chcu k němu koupit nějakou šálku a teplý punčošky
bych šla nejradši ve sněhulách, když třeba dneska vidím venku tu spoušť.
Je to sice krása tolik sněhu ale už aby byly aspoň čistý silnice ![]()
Ahoj holky,
no teda jste od včerejška toho napovídaly
Konečně se to tu trochu rozjelo…
Já jdu za chvíli na školení, tak jen v rychlosti - na ko jdu 13.1., velký UTZ mám předběžný termín 20.1. (budu 20+3, resp. 20+5).
Leni zatím jsem na ten genetický UTZ objednaná někam do Výškovic - oni tam totiž dělají i 3D a 4D UTZ, tak jsem to chtěla spojit a ono to nejde, takže zatím jsem tam jen na ten genetický a ten 3D uvidím (ten se hradí, zatímco genetický hradí pojišťovna). Ale uvidím, co mi řekne mudr, ona objednává do Hlučína, tak nevím. Ale chtěla bych na to jít co nejdřív, protože jsem strašně zvědavá na pohlaví a nikdo mi to nechce říct ![]()
Veru my máme pro kluka Jonáš, pro holčičku Ema nebo Anežka.
Co se týče nakupování, tak jsem si udělala seznam do Ikey, jinak oblečky jsem nekupovala, protože jsme dostali na Vánoce a taky od další kamarádky jsem dostala krásné bodýčka
Ale furt to odkládám, dokud nevím pohlaví a pak už se do toho dám ![]()
Ahojky
Heli gratuluji k holčičce. Ti kluci se teprve asi ukážou ![]()
Luci slaná voda musí být super, chodila jsem s malou do plavča do slaného, docela mi to chybí
Kajjko máš pravdu je to nádhera, ale ty silnice děs a hrůza ![]()
Tak my sme taky přemýšleli o jménech já sem vždycky chtěla Jakuba a Adélku.
Od Jakuba asi upustím protože sem ještě kdysi na podzim prošla přes dětský hřiště na sídláku a jedna mamka tam volala na synka Kubíku a otočili se 4 kluci a rozběhli se po směru hlasu.
No je jich teď jako máku.
A s mojim sme se dohodli na Nelince a Davidovi, ikdyž toho bych ještě vyměnila ale uvidíme kolikrát to ještě třeba změníme ![]()
a s tím bříškem já ho mám večer taky větší to pozoruju už chvilku ale dneska sleduju že mi od včerejšího večera o moc nesplasklo
to už bude jen větší
![]()
Ahoj Holky,já doufám v kluka a zatím je to Kája,ale dost možná Matyáš a David taky,chtěla Adama,už je zadanej,z holek chtěla Adélku je zadaná,chtěla Aničku je taky zadaná,Gábi nemůže má dcera tedy nemůže mít přece 2 ségry Adélky,bo její tatínek má s novou manželkou Adélku Od manžela bývalá manželka má zas s novým dceru Aničku,takže asi Karolínka ať mám Káju tak jako tak,Je to složitý že.No co už nadělám,na pohlaví jsem strašně zvědavá,doufám že teď v úterý je to ukáže,ale bojím zeptat,já vím jsem prdlá,ale s tou holkou bych se musela hóóódně dlouho srovnávat,s Gábi jsem se taky srovnávala dlouho,já prostě vidím pořád doma konečně ty bagry a traktory,bárbiny a Hany Montany už bylo přivela.Jinak dnes cesta do brna na hokej bude masakr,ještě že máme čtyrkolku,snad se vyhrabem ze všeho.pa z procesu
Maxina píše:Raduš, nejsme bez příjmu, ale až budu na mateřské, tak se trochu bojím, jak bude mateřská chodit (moje kolegyně dostaly první mateřskou až po pěti měsících). Manžel začal loni v létě podnikat, postupně zařizuje dílnu, má zatím poměrně vysoké náklady. Navíc ani domeček pořád ještě nemáme vybavený a tak. Samozřejmě se chystám zajít do banky a zjistit možnosti. Vím, že když bude nejhůř, můžeme poprosit tchána o pomoc, ale to bych fakt chtěla až jako poslední možnost. To asi chápeš. Ale je fakt, že díky tomu, že vím, že to nějak zařídit půjde, mě to nestresuje, ale i tak mě občas přepadnou chmury. To asi každý s hypotékou zná.
tak to znám moc dobře. Jsem zvědavá, kdy mi dorazí nemocenská a pak budou stejné patálie s mateřskou. Manžel asi do toho přijde o práci. Já je koncem ledna začnu hodně prudit a uvidíme, zda to aspoň trochu pomůže. My máme rezervu taky na 3 měsíce a pak si říkám, že 3 měsíce kdyžtak banka, manžel dostane podporu, no nějak se to prostě udělá. Půjčovat si od rodiny taky nechceme, ale když nebude zbytí, tak si barák sebrat nenecháme.
Jo a v baráčku bydlíme už rok a chybí nám tu spousta nábytku a dodělávek a to co máme je starší, ale on si člověk časem zvykne. Filda stejně všechno omatlá a teď i obouchá, stěny už jsou místama pokreslené, takže je to jedno. Jediné, co mi hodně chybí je umyvadlo v koupelně se skříňkou. To bych chtěla než se narodí miminko, ale když nebude, tak se taky prt děje. Tak držím palečky!!
Ahoj holky,musím se hned podělit o dobré zprávy.Dnes jsem dostala výsledky z plodové vody,a vše je v normálu.Před rokem jsem o dítě přišla,tak jsem šťastná.Jo a bude to holka,druhá skvělá zpráva,aspoň pro mě.Manžel chtěl kluka,aby byli v převaze,ale budeme to my holky.Tak ještě 26.1.genetický ultrazvuk,a pak už budu jen čekat na Natálku ![]()
Evi moc gratuluju
k výsledkům i k vytoužené holčičce
Hlavně ať hezky rostete ![]()