Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1105
23.12.09 22:25

Ahojky holčiny,
nějak jsem teď nic nestíhala, konečně je salát připravený, stromeček nazdobený a dárečky všechny pokupě. :palec: Sháněla jsem většinu až tento týden :nevim:
Všem vám přeju krásné a pohodové Vánoce a do nového roku vše NEJ, hlavně jen samou radost a pohodu s mimísky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.12.09 23:40

Ahoj holky, přeju krásné Vánoce plné pohody a odpočinku a do roku 2010 hlavně zdraví Vám, mimískům i všem Vašim blízkým. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
24.12.09 06:53

Ahojky všechny moc zdravím a přeju krásné Vánoce a opatrujte se
Abinto nádherné přáníčko :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.12.09 13:47

Holky tak já se taky připojím
krásné Vánoce, bohatého Ježíška a šťastný Nový Rok :wink: Vám a všem Vašim blízkým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
24.12.09 16:53

ahoj holky,tak to pišu podruhé protože se mi to z neznámých důvodů vymazalo.I já se připojuji k přání všeho nejlepšího hlavně hodně zdravíčka pro vás všechny a mimísky.Kdybych já měla techniku jakože mám ale telent chybý,tak bych vám vyfotila co mám pod stromečkem jako první vlaštovku autosedačku a dětské vysílačky ,které se určo budou do našeho domečku hodit až mimísek bude hajat na dvoře bo v podkroví.Mějte se krásně pa LPG+malej bombarďák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
25.12.09 01:05

Ahojda holky,

taky se připoju k přáníčkům, i když trochu později :oops: :oops:

U nás vše proběhlo na jedničku a doufám, že jste si všechny užily štědrý den jak my. Prostě papáníčko, pitíčko, pohoda, klídek, dárečky, radost…

Viki šla spát až 23:30 a ještě tak 20 min. jsem ji slyšela v pokojíčku něco povídat…

Každopádně všem přeji krásné a klidné svátky prožité v pohodě a klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.12.09 12:38

ahoj holky,

přeji vám krásné pohodové svátky. Já jsem si 21. po kontrole oddechla a ten samý večer jsem letěla na pohotovost, protože jsem začala hodně krvácet. Byl to naštěstí jen hematom, ale dost nás to vyděsilo. Zřejmě způsoben CVS, takže jsem musela ležet i teď mám klidový režim. od té doby naštěstí nic, ale citím sama, že odpočinek je fakt nutný, jinak břicho bolí. Doufám, že se to brzo spraví, jinak nevím, jak bychom řešili hlídání malého.

takže si užijte zbytek svátků!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.12.09 21:03

Ahojky Raduš, mrzí mě to, musely to být teda nervy… :-( Ale podstatné je, že už je vše v pořádku. Zkus se šetřit, jak jen to jde, držím všechno, co mám, ať už vše zůstane OK. :wink:

Jinak naše oznámení rodičům pod stromečkem dopadlo krásně, i nějaká slzička ukápla. :dance:

Ale musím se Vám svěřit holky…mám pořád nějaké obavy a nemůžu se jich zbavit… Byla jsem na triplech a měli mi začátkem tohoto týdne volat pouze v případě, že by to dopadlo špatně. No a já si blbec uvědomila až ve středu v noci, že jsem v úterý ráno měla zmeškaný hovor ze skrytého čísla (krapet opožděná reakce, já vím :oops: )…tak mám červíka v hlavě, jestli to nebylo náhodou od dr. Nevíte, jestli doktoři používají skryté číslo?
No a pak mi taky přijde, že mám dělohu pořád nízko… Vždycky jak si pročítám ty těhotenské kalendáře, tak tam píšou, že už bych ji měla cítit těsně pod pupíkem a já ji mám už dlouho pořád na stejném místě (asi uprostřed mezi stydkou kostí a pupíkem). No holky, já se snad nezačnu radovat, fakt z toho blbnu, vždycky, jak mám dlouho od kontroly. V pondělí mě ko čeká, tak už se nemůžu dočkat, ať vím, na čem jsem… Tak hlavně myslet pozitivně!… :think:

Všem ostatním přeju pozitivnější přístup a pohodový zbytek volna! :wink:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
27.12.09 11:18

Ahoj holky,
také přeji všem dodatečně pohodové Vánoce a hlavně zdravé prcky… Nějak jsem se nestihla přihlásit dřív :-) Na poslední kontrole jsem byla 18. prosince a to mi pan doktor bral krev na Downův s. Zatím čekám na výsledky, jsem z toho docela nervózní. Taky mě poslal na genetický ultrazvuk (švagrova dcera měla rozštěp horního patra), byl jste tam už někdo? Docela by mne zajímalo, co mne čeká a nemine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
27.12.09 11:26

Ještě přidávám údaje do tabulky pro Resaranu:

potvrzení těhu od lékaře 5.10. (od 6.10. jsem doma na neschopence)
TP dle PM je 30.5.2010
dle UTZ je to 6.6.2010
na velký UTZ jdu 22.1.
Mezitím mě čeká ta genetika, ale to napíšu až někdy jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
27.12.09 12:43

Ahoj holky,
hlásím se po delší době, měa jsem v práci docela fofr a do toho před svátky pěkně nastydla a byla trošku mimo provoz. Teď už jsem jakš takš v pohodě. Doufám, že jste si všechny užily svátky. My jsme ještě před nimi stihli kontrolu, triply i UTZ nám vyšly v pořádku, tak mám velkou radost. Jen zase nemáme žádnou fotečku. Mimi stále cvičí atletiku :-) Asi bude pěkně akční.
Jinak vítám nové těhulky a ostatním gratuluji k výsledkům. Raduš, odpočívej co to jde, ať je tobě i té vaší prinezničce dobře. Držím palce.
Res, poprosím o doplnění tabulky. Další KO máme 12.1. a velký UTZ 14. 1. Už se zase moc těším až mimi uvidíme.
Jinak jsem četla, že si někdo objednal těhotenský pás. I já jsem neodolala. Je to jen pás k zakrytí bříška, aby nekoukalo a nenastydly záda. Našla jsem ho na http://betterfly.mimishop.cz/katalog.php?… a s poštovným vyšel na 306 Kč. Akorát mi dorazí až po Novém roce, tak jsem na něj zvědavá. Na podpůrný pás, aby se odlehčilo bříško a záda, se chci zeptat svého ortopeda, ke kterému jdu 4.1. Letos v dubnu jsem totiž byla na artroskopii pravé kyčle a moje gyndr chce teď potvrzení, jestli budu smět rodit přirozeně nebo císařem. Jsem z toho maličko nervózní, ale uvidíme, jak to dopadne.
Zatím se mějte všechny moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
28.12.09 08:56

Dobré ránko všem,
ještě jsem včera zapomněla zmínit jednu zajímavou věc. Možná už jste to některá taky zkoušela. Moje sestra mi půjčila stetoskop a tak teď posloucháme přes bříško mrňouska:-) Je to úžasné, slyšet ty zvuky, jak se tam mimi asi otáčí. Jde snadno odposlouchat, kdy hezky odpočívá a kdy s sebou mrská :-) Srdíčko takhle zatím slyšet není, ale za pár týdnů prý už snad jo.
Tak se mějte krásně a užijte si s mimískama dnešní den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.12.09 10:01

Ahoj holky,

tak já se poprvé po tom předvánočním a vánočním šílenství dostávám k pc. Doufám, že jste si svátky užily aspoň tak, jako já s manžou.
Dokonce jsme od švagrovky dostali dárek pro prcka - dvě krabice plné oblečků, ručníčků, plenek, dek, bylo tam aj chrastítko a dudlík a jedna lahvička :-) úplně mě to dojalo. A od mamči ponožtičky a bryndáček… vše v neutrální žluté, páč nevíme, ach jo. Ale byla jsem na rodinné oslavě a od mého bratrance žena čeká druhé a termín má 10.6. a už od 11tt ví, že čeká kluka… Tak já nevím, proč s tím ti dochtóři tolik nadělají, hahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Všem Vám přeju do nového roku hlavně zdraví, zdraví a zdraví, pro vás i prcky. Štěstí taky, páč na Titanicu taky byli všichni zdraví a jak dopadli, že. Tož takto ze severu Moravy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.12.09 12:31

Ahojky holky,
zdravím vás po Vánočním veselí, úklidu, ale i odpočinku a radosti.....u nás je zatím všechno v pořádku, pod stromečkem mělo naše miminko nejvíce dárečků od babiček a od tatínka, víc než my všichni dohromady a to jsme byli na Štědrý večer ještě u přítelových rodičů, takže dárečků požehnaně, nejvíce ale pro miminko :-)

Holky, píšete tu o velkém ultrazvuku, tím myslíte ten kolem 20 - 22.týdne??? A to jste se tam objednali sami nebo zase máte žádanku od svého gynekologa??? Protože mě se můj doktor o ničem takovém vůbec nezmínil......???

A ještě jeden dotaz, holky, kolik jste již přibrali kg? Já začínám mít trochu obavy, otěhotněla jsem při 74 kg, pak jsem 6 kg shodila - nyní jsem 14+5 tt a pořád mám 68 kg, takže přírůstek absolutně žádný, pořád -6 kg, tak už opravdu nevím......???

Přidávám termín další kontroly do TABULKY - 6/1/2010 !

Tak se mějte holky krásně, přeji krásného Silverstra a do nového roku 2010 hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka a věřte, že to VŠECHNO OSTATNÍ přijde s nimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
28.12.09 16:47

Ahojky, poslední dny nestíhám,páč na rychlo dodělávám diplomku..
Vidím,že všichni si Vánoce jak se patří užili!!!To je moc dobře!

Marci,ja jsem na tom s váhou uplně stejně, zhubla jsem 6kg a stále nic nenabrala.Upřímně já jsem teda moooc ráda a vím,že to za chvilku pravda nebude a opět se vyšplhám na 20kg :poblion: no snad ne na tolik,ale určo to příjde,toho se nebojím :wink:

Takže bud ráda, protože v tom posledním měsíci se pak nabírá dost rychle…

Užívejte volna a přeji pěkný povánoční čas,pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital