Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
tak se hlásím po kontrole na gyn, která proběhla sice
už ve středu, ale jaksi jsem se nedostala k tomu,
abych napsala novinky…
Na kontrole bylo všechno v pořádku, pan doktor nám
v 13+1 tt dělal ještě vnitřní ultrazvuk, protože
minule bylo miminko ještě malé a nebylo nic vidět
ultrazvukem přes bříško, no sotva ho pan doktor uviděl,
tak užasl, jak už je ta naše malá princezna veliká,
tak si hnedka vyměnil utrazvuk za ten bříškový ![]()
Malá jak vytušila, že se zase blíží ten jezdící přístroj
po bříšku, tak se pro jistotu tak hýbala a kopala nožičkama,
jen aby na ni nikdo netukal a nesnažil se vzbudit ![]()
Takže zatím vše v pořádku, další kontrola v 16+0 tt, to
půjdeme na další krevní testy. Jinak co se týče bříška, tak
ráno je menší a večer vypadám jak v polovině těhotenství
a to si vůbec nepřidávám ![]()
Jinak nové údaje: další kontrola 6/1/2010,
termín porodu z genetiky 22/6/2010
25/10 - pozitivní těhotenský test //
26/10 - GYN potvrzení těhotenství
4/11 - ťuká nám srdíčko 6+3 tt
25/11 - těhotenská průkazka 9+4 tt
14/12 - genetika, vše v pořádku 12+6 tt
6/1/2010 - další kontrola
hesi gratulace ke screeeningu a Marci ke kontrole.
bříško - to je děsně individuální, na někom do 5. měsíce není vidět vůbec nic a např. já jsem musela okamžitě vyměnit kalhoty za větší u obou těhu.
A kdo může chodit ještě ve svých kalhotech, buďte rádi.
jinak já už jsem to oznámila celé rodině i pár kamarádům a všichni se hned ptali, jak se bude holčička jmenovat. řekla bych, že času dost. Od ledna, jak budou ty výprodeje, tak ale koupím aspoň něco růžového. Po fildovi mám jen vše modré
Radko– obrovskáááá gartulace k dobrým výsledkům i k holčičce. Alespoň máš teď už klid, co?
Vítám novou těhulku Pajušku
Res prosím přidat do tabulky – velký UTZ 26.1 - dííky
Zuzlík - já myslím, že zamlklé těhu na konci 4.měsíce, snad už ani nehrozí. Holky radujme se, první trimestr máme uspěšně za sebou, tak trď už bude určitě všechno v naprosté pohodě.
jj, přecitlivělost v šestinedělí je fakt síla. Taky jsem řvala, kudy jsem chodila. ![]()
Jo a břicho jsem na poprvé taky neměla. Ještě v 6. měsíci jsem nosila svoje kalhoty. Pak narostlo jaksi přes noc
![]()
ahoj holky,tak si tady tak scepeněle sedím,knoflík rozepnutej zrovna jsem vyprovodila poslední ratolest na naší na dlouho dobu posle nar.párty,myčka narvaná po okraj,podlaha.....počká do zítra,hnus.ještě tady mám do zítra od včera manželovi rodiče alias staroušky a já už nemůžůůůůů,všude zuby ve skleničkách,binec,pořád tady vyvalení já chcu jít ke kamarádce help me,ale k věci,Kája dobrý břicho teď večer jak v 7.Gratuluji všem šťastným maminkám co maj super výsledky,jmenovitě se teprv učím omlouvám se,já jdu v úterý na prohlídku,ale pochybuji že ultz.tak beru manžu,že by jako doktor mohl kvůli němu,no nějak se k tomu camprlíkovi na vánoce musím dopracovat tak proč né lstí,ať mi nikdo neříká že to tam nevidí,když já to tam viděla
už na sreeningu.nebo to byla pupeční šňůra????pěkný zbytek víkendu všem,já hobudu mít až staroušci odjedou a vysavuji si celý barák a naložím se do vany.papa
Pájamája jsem já,já to tady pořád nějak neovládám,nepřihlásím se,tak musela zpětně najít neregistr.jméno no trága vím,ale zas tak stará nejsu,nepřipadám si,pořád 18.Jdu plavat do hloubky pa
Ahoj holky, tak hlásím zase nemocného manžela. Jenom doufám, že to od něj nechytnu tak jako prve, to by mi hráblo. Tak jsem zase „přestěhovaná“ u našich v patře. Furt je to ale jeden dům, no. Dneska jsem jela s našima zabít čas na nákupy a koupila jsem si svoje první těhu kalhoty
Když jdeme někam mezi lidi, tak už je mi docela trapný povolovat kalhoty a pásek, úposledně jsem si ho při odchodu na wc dokonce zapomněla zase zapnout, tak na mě koukali jak na vola
Tabulku tedy doplním až budu u svého pc, tady na to nemám potřebné prográmky ![]()
Marci, moooc gratuluju ke screeningu!!! ![]()
Paju, no já na screenu viděla pupeční šňůru jako svazek buřtů ![]()
Mějte se všicí hezky, Sára alias nepřihlášená Resarana ![]()
A jsou fuč,zrovna mi začal víkend,placatím se u krbu a jdu v klidu po 3dnech baštit a vegetit,manža je jel odvézt do Brna,takže idyla.Následky rodičovské návštěvy jako vždy Zn.tichá domácnost,super week.Káje zdá se přežil i tohle
Hezký den holky ![]()
tak se nám ty Vánoce pěkně blíží
no už se těším na ten veget.
Dneska mám výjmečně volno tak si to užívám
nic se mi nechce dělat a za hoďku razím do města vazvednout si klíče od našeho vysněného bytečku ![]()
Jo nenápadně sem mrkla na stránku června 2010 a jedna holčina tam nadhodila testík s prstýnkem, ohledně pohlaví mimča, no nevím, jak moc tomu kdo věří, ale naší mamce to vyšlo, tak já zvědavec sem to hned zkusila a vychází mi holčička, tak sem zvědavá jestli to bude pravda,
snad už se to brzo dovíme
Tak zatím pěkný a klidný dopoledne
AAA to je mi nápad,na tuto zaručenou metodu jsem úplně zapoměla,tak jsem teď v hokne vkládajíc inventůru do PC našla nit a prsten mám jasné a já čekááááááám no přece toho Káje!!!Funguje to,doufám,holka je že točí do kulata že?A kluk sem tam bim bam že jo???Je to jasny,vim ne co dělám.pa
Kajko, taky šmíruju v červenci, test jsem zkusila a vyšla mi holka. Dvakrát. NO manžel se moc netvářil, tak jsem fakt zvědavá ![]()
no mě je v podtatě jedno co to bude jen že sem od začátku měla pocit,ani nevím proč, že to bude kluk ![]()
no ale tak aspoň nebudu trhat partu, v našem ročníku za základky jsou samé holky bez výjimky ![]()
holky máte některá nějaký divoký chutě?
Já mám furt chuť na hořčici a na coca-colu. Nevím jestli bych se neměla krotit,když je v tom kofein, ale fakt mám na colu mega chuť a to sem ji vždycky nesnášela
je to divný a ta hořčice normálně si máznu chleba máslem a na to hořčici no naši když mě minulej tejden viděli co do sebe soukám jen čučeli ![]()
Ahojky holky
gratuluji všem k dobrým výsledkum z kontol a ze screeningu!!
Res, velkej ultrazvuk mám 19.1., tak mi to prosím napiš do tabulky.
Jen co jsem se tu dočetla o vašich chuťích dostala jsem hlad a mažu si chleba. Můj manžel mi teď říká žroutíček. Jím teď víc než on. Včera jsme byli na návštěvě u mých rodičů, kde jsem zpořádala 3 topinky, 2 krajíce s debrecinkou a do toho ovoce. A to během 5 hodin. Je divný, že mívám hlad jen večer, přes den jím normálně.
Ahoj holčiny, všem moc gratuluju a hlásím, že my jsme taky v pořádku. Výsledky screeningu prý máme luxusní
Mrňous teda 10 minut spal a nechtěl se natočit tak, aby MUDr. Břešťák mohl změřit šíjové projasnění a zkontrolovat nosní kůstku, ale nakonec jsme ho probudili ![]()
MUDr. Břešťák je fakt naprosto úžasnej…
O víkendu jsme oznamovali rodičům a všichni mají velkou radost ![]()
Já jdu něco futrovat ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat: vy co jste v Praze a okolí, kde se chystáte rodit? Mám se příští týden zaregistrovat a fakt nevím ![]()
A ještě mě napadlo: budu si na Aukru kupovat těhotenský pás - ne ten zdravotní, ale estetický a „zahřívací“. Kdyžtak mrkněte. Mně se bude hodit, mám krátká trička a vadí mi to.
http://www.aukro.cz/…st_novy.html