Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Kiwi nakonec tam nebyl Pětroš, ale moc sympatická mladá doktorka Pannová a s ní ještě jeden doktor, co jenom koukal. Byla fakt moc milá a všechno nám krásně vysvětlila. Jinak já jsem taky u Revírní bratrské a tuším, že dávají nějaký příspěvek akorát na předporodní kurz a účast otce u porodu. Ale musím se podívat na jejich webovky.
Luci já si taky myslím, že to měření je zvláštní, taky nechápu, že to odečtou tak přesně a navíc ještě určí i přesné stáří. Já jsem koukala do toho grafu a my jsme velikostně někde uprostřed, tak si vyber. Navíc tady se měří ještě ta temenokostrční vzdálenost, takže bez nožiček. A stejně si myslím, že mnohem směrodatnější to bude, až se bude miminko posuzovat podle váhy. Ta je nakonec rozhodující. ![]()
Holky, u nás je absolutně vánoční atmosféra
Venku je -7 a od rána parádně chumelí, všude už je bílo
Doufám, že to do Vánoc vydrží!!!!!!!!
Kiwi, tady taky chumelí, koukám z okna a myslím na to, že jsem si naprostro nevhodně dnes vzala kozačky na podpatku ![]()
holky u nás taky začalo chumelit sice jen jemně ale v té kose se ten sníh začíná pěkně držet.
Jen chraň Bůh před nějakou kalamitou ![]()
Tak u nás v Praze také krásně chumelí, tak snad to vydrží až do vánoc
naprosto nevhodně mám Leni, také kozačky na podpadku a ještě k tomu sukni, teď se mi vůbec nechce ven ![]()
brrr při představě sukně je mi fakt zima
já jsem navlečená jako cibuleakorát rukavičky sem dneska nechala doma a dneska by se teda hodily ![]()
Gratuluju ke screeningu holky!!!
Radko, určo to bude v poho! Až budeš mít výsledky, tak prosím písni, všichni ti držíme palečky!!!
Já budu vědět výsledky screeningu dneska, tak za čtvrt hoďky. Jsem tam před chvilkou volala, výsledky sice měli, ale počítač to ještě nestihl vyhodnotit. Když já jsem tak nedočkavá…
U nás teda jenom tak trochu posněžává
Ale mrzne, tak to zatím drží. U nás jsme měli už několik let za sebou Vánoce bez sněhu, vždycky to roztálo, tak uvidíme jak letos.
Tak výsledky jsou negativní, huráááá!!! Já mám takovou radost, že jsem se nezeptala ani na přesný číslo, já jsem tele
![]()
Res, to je bezvadný! To mám velkou radost!!!!! Tak a už máš konečně také klid
gratuluju ![]()
Holky slyšely už jste o tom testu na těhotenskou cukrovku? Já jsem koukala jako blázen. Když jsem byla těhu s dcerou tak nic takového nebylo a neměla jsem žádný problém. Není to trochu zbytečné?
Ahojda holky,
lenajs, marci - gratuluju ke krásným výsledkům ze screeningu.
Radko – chudáčku, čím si musíš projít. Moc držím palečky, aby všechno bylo ok. Já mám kamarádku a té vyšela pravděpodobnost Downa 1:4. Byla na amniu a výsledkem je krásný zravý chlapeček. Věřím, že i tebe to bude všechno v pořádku.
Res - super, tak už můžeš být v klidu
Lucy – jj, teat na těhu cukrovku se dělá běžně a být tebou tek bych se toho nevyhýbala. Nikdy nevíš, jak tvoje tělo zareaguje a kdyby náhodou to těhu cukrovka byla, tak se to většinou dá upravit jen správným jídelníčkem. v každém případě je zbytecné ohrožovat kvůli tomu mimi. On ten test je tedy docela pruda. Příjdeš ráno na lačno, veznou ti krev, vypiješ takovej hnusnej sladkej blevajs, počkáš hodinu, vezmou ti krev, počkáš další hodinu a zase ti vezmou krev.
Res moc ti to přeju
super že to tak vyšlo aspoň budeš mít klidný Vánoce.
No o tom testu na cukrovku sem taky slyšela ale nevěděla sem jak to probíhá, to dělá normálně gynekolog v poradně nebo v nemocnici?
mě to dělá normálně gynekolog, někdo posílá těhule do krevní laborky
aha a kdy se to asi dělá? ve kterým týdnu nebo je to jedno? Já jdu v úterý na gyndu to mi prej dr.udělá už triply
Ahojky holky, tak u nás v Brně taky chumelí, třeba opravdu budou Vánoce na sněhu, to by bylo super!!! Jinak se hlásím ze včejší poradny u doktorky a vše je OK. Trošku mě povyrostlo bříško, ale zatím jsem nic nepřibrala, váha zůstává stejná. Další kontrola až 5. ledna, 19.ledna ultrazvuk a 3.února další kontrola.
Res, prosím tě zapiš mi ty kontroly do tabulky, díky!!! Jinak gratuluji k dobrým výsledkům,je to super,mám radost i za tebe. Určitě sis oddychla
Leni, marci gratuluji k dobrým výsledkům ze screeningu!!!
Radko, je mi to moc líto. Budu držet palečky, aby ti to dobře dopadlo!!!