Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
12.12.09 12:21

lenajs - to píchání je v pořádku, já ho mám taky, občas je to fakt silná bolest

res - průkazka popř. občanka, ale podívej se na stránky porodince, kam chceš jít, mělo by ttam být napsané

deni - mně při prvním těhu taky doktor chtěl brát krev až v 16 tt. on to prostě moc neřešil. Já pak přešla jinam, kde mi je udělali.

jinak moje testy jsou na podruhé v pořádku, tak jsem ráda. Ještě aby dopadl ten screening a bude to supeeeer.

tady sněží a docela se i drží. Tak hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
12.12.09 18:24

Radko, takže stačí jenom průkajda či občanka? Tak to je super, že na to nemusí být ádný extra papír. Já to na stránkách nikde nenašla, co s sebou k registraci, pouze co s sebou do porodnice, když už se chystáš rodit. Našla jsem docela dobrý stránky o porodnicích, můžete každá kouknout na tu svojí! Jsou tam zajímavý informace. Je tam i ta naše plzeňská fakultka, jsou tam i fotky a vypadá to tam docela luxusně :-D Tady je odkaz:
 http://www.naseporodnice.cz/…sky-kraj.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.12.09 18:39

Holky, já vím, že to oc nesouvisí s naší diskuzí o miminkách a mateřeství a tak, ale pro ty, co mají pejska, případně pejsky - moc zajímavý klip na youtube o tom, kolik psů se dá zvládnout, pokud se to fakt umí…

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
12.12.09 18:40

Res a jsi si jistá,že se musíš v Plzni registrovat? Když to ani na stránkách nemají?
Já jen,že Brno je větší a registrovat se tu teda nemusíme…tak ať tam nelítáš zbytečně třeba :wink:
Osobně si myslím,že je to jen postup pražských porodnic!

A určo kouknu na ty stránky,co tam píšou o té naší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.12.09 18:52
Resarana píše:
Radko, takže stačí jenom průkajda či občanka? Tak to je super, že na to nemusí být ádný extra papír. Já to na stránkách nikde nenašla, co s sebou k registraci, pouze co s sebou do porodnice, když už se chystáš rodit. Našla jsem docela dobrý stránky o porodnicích, můžete každá kouknout na tu svojí! Jsou tam zajímavý informace. Je tam i ta naše plzeňská fakultka, jsou tam i fotky a vypadá to tam docela luxusně :-D Tady je odkaz:
http://www.naseporodnice.cz/…sky-kraj.php

Res - průkazka určitě, ale jest¨li jsi z Plzně, tak si tam jen zavolej a oni ti řeknou. třeba se nemusíš vůbec registrovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
12.12.09 18:59

Kiwi, přesně tohle video mi nedávno někdo poslal na mail a je to fakt pecka! :lol: Ten chlapík je má pěkně zmáklé! Jinak Jessina už si u nás docela zvykla a když odejdeme, tak už se dokáže opravdu pěkně ozvat! Jenom teď řeším zajímavý problém - padají jí drápky!

Abi, no jistá si nejsem a v úterý jsem se zapomněla mudry zeptat, jak to chodí v Plzni. Kdyby to nebylo nutné, tak by to bylo dobrý, ale mít jistotu ještě lepší. Kámoška co rodila přede dvěma lety se neregistrovala, až při porodu a teď se prý zaregistrovat chce, tak nevím. Se zeptám při další KO.
Jsem tam hledala i to Podolí, kde chtějí všichni rodit a nakonec jsem ho tam našla jako Ústav péče o matku a dítě a mají to tam opravdu vymakaný 8-o :palec: A docela jsem čuměla, že v Motole registrují už od 12tt! :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
12.12.09 23:15

Ahojda holky,

tak dneska jsme nakoupili Viki helmu, páteřák, teplý prádlo a rukavice na lyže (lyže a boty má po synovci), takže je připravená stoupnout si na lyže, ještě aby byl nějaký ten sníh.
Lucy - co vím, tak by to povinné mělo být. Alespon při prvním těhu, mi sestřička říkala, že povinné to je. Právě uvažují, že to změní a udělají povinně ten první screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.12.09 10:41

Holky, já myslím, že dneska už opravdu povinné není vůbec nic. Každé vyšetření (u jakéhokoliv lékaře) můžete odmítnout, pokud ho nechcete. Standardně se dělá, to je pravda, i je hrazené pojišťovnou. Ale pokud k tomu máte nějaký důvod, vše se dá odmítnout - podepíšete, že to vyšetření nechcete a je to… (Stejně jako můžete na revers odejít z nemocnice klidně s prasečí chřipkou… ). Nikdo vás do žádného vyšetření nemůže nutit, maximálně vám doktor může vysvětlit proč by vám to doporučil…
Já na tripply ale určitě jdu :-) Já bych teď na gyndu chodila klidně každý den :mrgreen: No tak hlavně ať je vše v pořádku… Už jsem naše maličké dlouho neviděla na ultrazvuku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.12.09 20:40

Ahoj holky,
omlouvám se, nestíhám dočítat,jen poslední stránku :oops:
Radko blahopřeju a screening bude určo taky v pořádku. Ty se máš, že jdeš už v úterý, já až v pátek,a to mezi sebou máme oficiálně jen 1 den. Už aby byl pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
14.12.09 09:09

Ahoj holky, zdravím vás při pondělku, dneska se mi teda extrémně nechtělo do práce, ale na druhou stranu si říkám, že dnešek přežiju a zítra už je ten screening! Strašně se těším! Prostě to musí dopadnout dobře a pak už to vytrouibím do celého světa a budu si to těhotenství konečně užívat!

Raduš, ty jdeš taky, že? Tuším, že ještě někdo má screening zítra a někdo myslím i dneska. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
14.12.09 09:55

Leni, Raduš, já vám ten screening úplně závidím! Také bych zase chtěla vidět mimi a hlavně slyšet, že je vše v pořádku. Tak moc držím palce! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.12.09 10:47

Ahoj holky,

já jsem po skoro týdnu dorazila do práce a je to mazec. Už aby byl pátek a dovolená :-)
Leni, vůbec se nedivím, že se těšíš, je to obr zážitek, myslím, že jak zjistíš, že je vš ok, tak se uklidníš, mimi si tam žije absolutně vlastním životem.
Taky držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
14.12.09 11:21

Kiwi, no to doufám, protože přeci jen strach tady pořád je, že to třeba může být zamlklé a kdo ví co, takže až ho uvidím, že je v pohodě, tak budu i já víc v pohodě a začnu se těšit z těhotenství i na Vánoce a tak vůbec se snad uklidním. Tak držte palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
14.12.09 12:59

Ahojky holčiny,
též zdravím při pondělku. Nějak jsem minulý týden nestíhala, ale už snad bude v práci víc pohodička. Taky už mám dodělané komplet všechno cukroví, takže už jen vosí hnízda, ale ty budu dělat až o víkendu a přítel se nabídl, že pomůže :wink:
Jinak jsem se snažila dočíst vše, co jste tu napsaly, docela mě vylekala zmínka o Motole a registraci od 12. týdne, tak jsem si tam dnes volala a registrace je až od 14+0. Takže to ještě stíhám, dneska jsem 12+2 - i když to vychází na neděli 27.12… :roll:
Minulý týden jsem byla na odběru krve u Břešťáka a musím říct, že tak hezky se mnou ještě v žádném zdravotnickém zařízení nezacházeli… 8-o :-) Screening mám až v pátek, na jednu stranu se těším, že mimi zase uvidím, ale mám i strach , je to hrozné… Přítel se moc netváří na to, že by tam se mnou šel, tak ho nelámu, říkám si, že pokud bude vše ok, tak ho dotáhnu na ten další :wink: Ale poprosila jsem mamču, aby tam se mnou šla, nechce se mi tam jít úplně samotné… :nevim:
Holčinky, tak vám závidím, že už víte nebo už během dneška naebo zítřka vědět budete… :roll:
Maxi - Ty jdeš také v pátek, viď? Někdy ráno? že bychom se třeba potkaly… :wink:
A jinak hlásím, že už mi roste bříško :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
14.12.09 15:48

Hezký den holky :mavam:
tak sem konečně z práce coma nějak nám hlídaj netík tak se sem dostanu až doma :cry:
vůbec nestíhám reagovat na příspěvky ale co přes Vánoce se snad chytnu :mrgreen:
Teď jdu dělat perníčky mňam už se těším na tu dobrůtku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital