Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
17.12.09 14:36

Raduš GRATULUJUUUUUUUUUUUU :srdce: :srdce: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
17.12.09 14:56

Pohlaví miminka

ahoj,píšu sem poprvé,ani nevím jestli to jde takhle jen jako odpověď,na nic lepšího jsem nepřišla.Ale čtu si vás už dlouho a zařadila jsem se sem sama bo čekáme mimi a termín máme 24.6.10 takže jak vy.Zítra začínám 14.týden,doma mám už 9letou slečnu a moc si přeji chlepčka.Už slečna měla být chlapeček.Na sceninku v 13.t jsem byla,vše v poho,cena 1400Kč,fotka krásná,nosní kůstka trochu Pinokio,ale pohlaví nevíme.Až snad v tom 20.t.takže jestli můžu sem tam se přidám a počtu si pořád.ahoj P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
17.12.09 15:09

Ahojky holčiny,
tak se hlásím po kontrole - konečně jsem mimíska viděla, bylo to nádherné, mimi máchalo ručičkama a nožičkama a vrtělo se :lol: a já brečela… :mrgreen:
Tak teď už jen aby zítra v pohodě dopadl ten screening. Přítel nakonec překvapil, dneska ráno mi oznámil, že v kolik to tedy je a že s tím počítá. Musím říct, že mne to potěšilo.

Raduš - také moc gratulujiiiii :kytka: a ještě k tomu to bude holčička… :potlesk: Moc jsem na Tebe myslela, že je to od těch doktorů nefér, že to tak natahovali :evil:

Resy - prosím o doplnění další kontroly - 6.1.2010. Krabička zatím nedorazila, těším se jak malá holka :mrgreen:

Ještě k tomu UTZ, mně můj gyndr také říkal, že je to nějak limitované, ale vždycky to nějak „zaonačí“, takže mi dělá utz při každé návštěvě a nic neplatím :wink: Ale je možné, že máme takový „jiný“ vztah :oops: :wink: , protože je taky pejskař, takže jsme spolu mnohokrát zapředli dlouhé debaty a i spolu venčili hafíky… :lol:
Jo a zatím mi vždycky dělal utz vnitřně.

Smím se zeptat - ten screeining se dělá přes bříško? Jestli ano, tak i já mám „zásobičku pro správné těhotenství“ :mrgreen: tak jen doufám, že ten špíček nebude ničemu vadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.12.09 15:40

Kiwi, Kajko, opravdu mám pocit, že to každý doktor má prostě jinak s těma UTZ. Čert aby se v tom vyznal. NO co, třeba moje kámoška normálně zaplatila 3000,– za prenatální péči a měla v tom screening, ale jinak nic speciálního. Takže jsem celkem ráda, že já to mám aspoň tak, dokonce existují i doktoři, kteří nemají ani UTZ.

Hesi, screening se dělá přes břicho, já jsem si u sebe taky myslela, že to nepůjde a šlo to v pohodě. V tom letáčku, co jsem dostala psali, že ve výjimečných případech se dělá i vaginálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
17.12.09 16:18

Vítám Pajušu, ahoj! :mavam:
Hesi, gratuluju ke kontrole a na zítřek ti držím palečky! :palec: Balíček ti snad přijde zítra, no musí už, páč jsem to posílala v úterý! Pošta by si měla opravit motto „dnes podáte, zítra nedodáme“ :lol:

Dělám debordelizaci tabulky, mám tu nějaké „prošlé“ datumy kontrol a prosím o nahlášení nových :-)
Tak tedy: helca.du, macekk, marci, maxina, zuzlík. Možná jste to už psaly, je to dost možné, ale tady se to tak snadno zapíše :oops:

Jinak mně doktorka taky nic neříkala, že bych snad utz měla kdy platit. Já vlastně u ní ještě nikdy nic neplatila, ani regulační 30kč :mrgreen: Holt jiný kraj, jiný doktor, pak si vyber :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
17.12.09 18:33

Ahojky,tak my na dnešní kontrole vše ok. Jen utz mi nedělala,tak sem mímo neviděla.No co už, kdyz sem je viděla min.týden na screenu.

Rady,jsem moooc ráda,že to tak dopadlo.Teda to je vážně divné,asi maš v těle nějaký protilátky proti testům…ale je to super,že je holčička ok!!!

Vítám nové těhule!

Má další kontrola je až 21.1. a odběr krve na tripple testy je 7.1. děkuji za zapsání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
17.12.09 18:53

Ahojky
Rady moc gratuluju k výsledkům i k holčičce :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :dance: :dance: :dance:
Já chodím na kontroly taky jednou za 4 týdny a utz už taky jen přes břicho, vnitřně už by se pak a ni neměl dělat
Jo ještě jsem se chtěla zeptat, dostali jsme papíry ze screenu a tam je psané že nostní kůstka neměřena nevíte proč? máte to taky někdo? Jinak výsledky v pořádku.
Res prosím do tabulky ko 5.1. a pak 9.2. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.12.09 19:36

Maci, já tam mám napsáno, že nosní kost přítomna, víc nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.12.09 22:26

Ahoj holky, moc gratuluju ke krásným zprávám, hlavně teda Raduš a Res si to „vyžraly“ dosyta. Ale už je to OK a to je bomba! :palec:

Vítám nové těhulky.

Pročítám Vás pravidelně, ale moc nepřispívám, pořád něco tvořím. Zrovna teď krabičky na to naše překvápko pod stromeček, chci to mít krásné se vším všudy. :-) Ale přiznám se holky, že už se nemůžu dočkat další kontroly, docela by mi bodlo vědět, že je prcek OK, než to roztroubíme na Štědrý večer do světa. Ale další KO mě čeká 28.12., tak snad mě nečeká nějaké nepříjemné překvapení. Příznaky žádné, bříško pořád nikde… Kalhoty teda tlačí už déle a nezapínám je, ale vidět to nejde (no možná trošku večer), prostě nemám pocit, že by bříško rostlo… Už z toho blbnu. :lol: Ale příští týden mi začíná 5. měsíc, tak si říkám, že už by se asi mělo objevit, ne? :think:

Jo a utz mi dr. dělá na každé kontrole a neplatím nic, jen pokud chci fotku, tak za tu platím a strašně ráda. :lol: A vyšetření od screeningu probíhá už jen přes bříško a teda Lenajs, doufám, že ti to dr. řekl nějak taktně! Spíš mi přijde, že má nějaký horší utz a vymlouvá se na tvůj špíček. :wink:
Jestli se nám prcek 28.12. dobře natočí, třeba už se dozvím pohlaví. Ale pokud ne, nevadí, 20. tt se blíží, tak třeba tam (bylo by to hezčí, protože tam se mnou bude i manža). Každopádně jsem si dala takové předsevzetí, že toho 28.12. si po kontrole (teda věřím, že úspěšné) udělám radost, vytáhnu manžu a koupíme nějakou první drobnost pro broučka. :oops: Za odměnu, aspoň bodynko, budu se pak na něj chodit pořád dívat. :lol:

Res, jak už jsem psala, další ko mám 28.12.
Triply už mám za sebou, v pondělí jsem byla na odběr krve, chtěli sledovat jen hodnotu AFP (měla bych mrknout, co to vlastně je :lol: ) a výsledky mají být do týdne. Nějak věřím, že je všechno OK, z testů strach nemám, spíš mě pořád straší zamlklé těhu… Už bych se měla začít radovat a těšit NAPLNO! :oops:

Mějte se hezky holky, vánoce se blíží, takže klid, pohodu a krásné těhulkování! :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.12.09 22:34

vítám Pajušu

nosní kůstka - já tam nemám ani zmínku, ale vím, že na utz mi říkali, že tam je.

moje výsledky - no je to divné, že už to mi to vyšlo 2×, ale před tímto těhu jsem byla v genetu na testech a vše bylo ok. někdy je fakt možná lepší na testy nechodit, člvoěk se tak nenervuje.

přecitlivělost a pláč - holky a bude to ještě horší. Počkejte až začnete kojit. To se nebudete moct dívat v telce na nic. Já brečela i u večerníčku.

utz - no já už měla 3 nebo 4, ale Dr. říkala, že když je to nutné, tak to pojišťovna hradí. Podle mě teď mi asi žádný dělat nebude. V 16. týdnu jdu na utz do porodky, kde mi dělali to CVS a pak v 20. týdnu se dělá standartně. Je dobré, aby aspoň poslechli srdíčko. To stačí.

včera jsem si v trhacím kalendáři o těhu přečetla, že riziko potratu už by mělo být za mnou, tak snad už vše bude ok. Já jsem skoro poslední v řadě, takže to platí pro nás všechny. začíná nám 2. trimestr a ten je ze všech nejhezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.12.09 22:37

děkuji za gratulace :-)

a držím palce na zítřejší screening!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
18.12.09 06:55

Děkuji za přivítání,já už jsem takový veterán,chodila jsem sem i s dcerou před 9lety,teda teď o víkendu slavíme 9nar.byl to můj vánoční dárek v r.2000 po 1 zmlklém těhu,narodila se v 36týdnu císařem a v pořádku,až teda teď zjišťuji že zřejmě došlo k poškození anglických a českých buňěk bo ve škole 3tř.vyjmenovaná slova a já bych to „bila“!!!Ale malej Kája v bříšku to nemá rád to mé řvaní tak se snažím,chudák,ten se narodí a bude umět anglicky hned jen přes břicho jak to slyší a mladá 0!další kontr.mám 22.12.v 20t 29.1.a třeba uvidím camprlíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
18.12.09 08:35

macekk: ad „nosni kustka nemerena“ - mam to taky tak, prestoze vysetrujici doktorka mi k tomu nic nerekla, vsimla jsem si toho v papirech, kdyz jsem cekala na zaplaceni a hned jsem se zeptala co to jako znamena?? a ona pry ze prcek nebyl spravne natoceny, tak to neslo zkontrolovat :evil: taky z toho nemam radost, ale co nadelame, ze… Myslim, ze kdyby to opravdu chtela zmerit, mohla prcka trochu postouchat a natocil by se, no ale uz je to :-? pry se jeste vse podrobne zkontroluje v tom 20 tt… no uz aby to bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.12.09 08:46

Leontynka: tak to si myslím, že je teda fakt odfláknutý screen. Já když sem byla na screenu tak předemnou poslali paní ven, ať chvilku počká a trochu se projde, že mimčo není dobře natočené a pak tam po mě šla znovu. Vemou si za to nehorázný prachy a pak ještě nezjistí všechno potřebný… to by mě odtamtud nedostali dokud by mi mimčo neprohlídla pořádně :mrgreen: a kdyby něco tak bych jim tam trochu pořvala ne pobrečela ale pořádný kartágo :mrgreen: zajímavý je, že nekterý holky tu psaly, že jim poslali výsledky domů ale mě jen ten samej den zavolala paní, že je vše v pořádku a že výsledky dojdou do 14 dní mýmu gyndaři… no aso taky jiný postupy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
18.12.09 09:03

Ahojky
Pajušo tvůj příspěvek mě pobavil :mrgreen:
Leontýnko trochu jsi mě uklidnila, že nejsem jediná, ale taky mě to teda se.. :evil: já mám do 20tého ještě daleko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí