Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Zuzi, myslím, že to zamlklé těhu nebude
teď jsem si o tom hledala na netu a psali tam, že tohle se stává max do konce prvního trimestru, tedy do 12 tt, takže v klidu, to už máš dávno za sebou
Bříško Ti asi neroste, protože to máš prostě takto geneticky dáno, každá jsme jiná, tak se tím netrap. Já mám z toho mojeho břichoně takové rozporuplné pocity - nosím stále svoje kalhoty, i když už mám koupené i těhu, ale do svých se vejdu a ani nemusím povolovat knoflík. Ale večer u zrcadla si vždycky říkám, že takové břicho jsem nikdy neměla a připadám si trochu jako hrošík. takže normálně to vidět není vůbec a večer asi trochu jo, ale na těhu oblečení to ještě není… Dneska v noci jsem se poprvé pokaždé vzbudila, když jsem se ve spaní přetočila na břicho - asi už se to prckovi řestává líbit, kupodivu se mu nelíbí ani záda, takže jeiná poloha, naštěstí i pro mě přijatelná, je na boku. Ale myslím, že ty pocity o břiše i u mě jsou různé… Neboj, ono to bříško za chvilku vyrazí, až se nebudeš stačit divit
![]()
Jo a moje mimi na screenu taky nebylo otočené, takže nosní kůstku jsem neviděla vůbec (ani pan doktor) přesto si myslím, že je vš ok ![]()
Holky změna v tabulce! Místo TP podle utz jsem udělala kolonku Velký utz, takže kdo znáte termíny, sem s nima ![]()
Termín další KO už mi chybí jenom u Helči a Maxiny ![]()
Petru, mrkni do tabulky a napiš zbývající údaje, dneska je doplním, dokud to mám otevřené ![]()
Jinak já ráno taky moc bříško nemám, ale večer jsem jak sud! Máma má ze mě radost, jak mi chutná a snažim se jí nakukat, že to neni mimčem ale tím jídlem
Samozřejmě si myslí svý
Ne že by to nevěděla, že jsem těhu. Já už přibrala 2kg, jak jste na tom vy?
Taky jsem mrkla do zprávy a o nosní kůstce ani slovo, říkal to jenom ústně, že jí viděl, ale do zprávy to nenapsal. Napsali vám na screenu něco do těhu průkajdy? Mně ne, tak jestli je to v pořádku.
A moje nejoblíbenější kalhoty jsou tepláky, nestidím se v nich chodit ani na nákupy
![]()
Res : mě taky do průkazky nic nenapsali tak je to asi v poho, ale už bych se ničemu nedivila.
jinak tepláky sou teď super škoda že v nich nemůžu chodit aj do práce, protože mě občas tlačí knoflík do břicha jak sedím u PC ale poslední dobou spíš lítám po firmě a něco dohledávám
Zákazníci mají bordel v účetnictví a teď na konci roku furt otravujou tak se moc nanasedím, ale zato jak lapnu tak mě bere spaní ![]()
Ahoj holky,
tak mě do průkazky nenapsali o screenu nic, jen mi dali ten papír s výsledky, že ho mám předat svému gyndaři.
Co se týče bříška, tak mě vyrostla jenom jakoby taková boulička nad stydkou kostí, ale jinak nic, vzhledem k tomu, že na spodním břiše mám fakt špek, tak se to asi pak jen sjednotí. Jinak se vlezu úplně do všeho svého oblečení.
Já mám břiško taky večer o 3velikosti větší jak ráno,je to asi jídlem bo na 7 měs na které mám večer břicho to fakt neukecám.Mě na sceenigu „malej Karel“ skákal jak gumídek,museli jsme se smát,jednou tam byl a hops a byl fuč a hups a byl zpátky,nosní kůstka napsaná ve zprávě pro gyndaře,průkazka je vůbec nezajímala.Jinak k tomu bříšku,tepláky jasné,v práci rifle jak sednu rozepínám knoflík,šla na nákupy,ale maj vše jen pro somálce a na normální ženskou nemaj nic,těhulkovské věci zatím brzo.Jen jsme chtěla nějaké pěkné gatě,nejlépe na gumu,ale velikosti S,XS to je scifi a „větší paní byly,ale už jsou vyprodané......“smůla a bude hůř ![]()
Paji: to je fakt večer si připadám větší a můj mi včera koukal na bříško a říkal, že ho mám šišatý, že je vypouklý víc napravo a pak se divil, že asi za hoďku to bylo naopak a bylo větší nalevo … je to možný, aby se třeba mimčo tak mrskalo ze strany na stranu??? ![]()
Já fakt nevím zase tak velký ještě není aby to bylo tak patrný no musím si sepsat seznámek na co se zeptat na gyndě a v úterý to na dr pěkně vysypu ![]()
já nevím,teď jsem se nasvadčila a zas jsem nafouklá,vím určo že mimim je to minimálně,prostě co přes den sním mě strašně nafoukne,ráno sfoukne
a pořád dokola,taky to někdy vypadá na pohyby,ale to jsem si jistá,že jsou to pohyby jiného rázu,mimi je ještě nízko,cítím když zmáčknu nad st.kostí kde končí děloha,jen to talčí vše nohoru a dozadu a já funím u počítače a nemůžu sedět,tak si natahuji nohy pod stůl a polosedím pololežím a to jsem ve 4 měs,co budu dělat v hokně za 2-3měsíce si ani nechci představit,pořád větrám,všichni jsou zmrzlý,jen mě je vedro.Nu což,olupte.Hlásím že poškození dcery není trvalé,volala 1 s diktátu oprava té středeční 4
Už ať jdu dom.pa
jj přesně tak já už chcu jít dneska taky dom, mám toho plný zuby, ještě že ve 3 končím.
a příští týden v po a út mám volno ![]()
akorát toho 23.12. mě štve prej mě šéfka nutně potřebuje v práci … njn nemá jí tu kdo dělat debila na povel tak sem to vyhrála já ![]()
Ahojky holčiny,
moc vás všechny zdravím, právě si užívám svou chvilku euforie - screening dopadl dobře - tedy je negativní
Mimi jsme krásně viděli, nejdřív se vzorně nehýbalo a nechalo si přeměřit ručičky a nožičky a nějaké ty další hodnoty jako šíjové projasnění či co a pak začlo krásně cvičit a protahovat se - přítel z toho byl úplně pryč a já zase slzela…
Břešťák byl přímo božskej, pořád říkal, krásné miminko a krásné ručičky a krásný bmočový měchýř…
taky jsme slyšeli tlouct srdíčko, zkrátka všechno bylo perfektní…no, byla to paráda. Výsledky nám donesl během 5 minut, takže už si můžu v klidu užívat těhu…konečně
Samozřejmě jsme vyloudili i záznam, takže máme na flashce, už se těším, až se večer budu moct pokochat ![]()
Holčinky moc se omlouvám za ten román, ale nějak jsem se z té euforie musela vypsat…
![]()
Teď jdu rychle udělat to nejnutnější v práci a už doufám také pofrčím dom…hezké páteční odpoledne všem! ![]()
Hesi, gratuluju ke screeningu!!! ![]()
Holky, se přiznám, jsem zabrouzdala do července a něco jsem u nich našla
Takový šikovný papír, na kterém je napsáno, co doktoři dělají všechno možné za vyšetření v průběhu celého těhotenství. Je to super věc! Škoda, že to nedávají všem těhulkám. Tak tady je odkaz, je to na stránce 77 od IvčiH: https://www.emimino.cz/…ankovani/77/
Příspěvek upraven 18.12.09 v 15:05
Hesi: taky moc gratuluju
že je všechno v pořádku
Res:to je fakt užitečnej odkázek
hned jsem ho okoukla, něco podobnýho dostala kámoška při vyšetření v nemocnici, aby si to prý hlídala (má takovou divnou dr.,která na všechno prdí)ale měla to jen ručně sepsané instrukce od primáře. šmarjá já snad do toho úterka nedospím se těším úplně moc, jak tu holky píšete, že ste viděly mimča tak už se nemůžu dočkat ![]()
Raduško, moc ti gratuluji, jsem opravu ráda, že vše nakonec dobře dopadlo!
Takhle člověka děsit, to by snad mělo být zakázané
Takže holčička jo? No to jsi chtěla, že ano? Takže velká oslava? ![]()
Ahojky holky ![]()
Kiwi, díky moc, dost jsi mě uklidnila.
Zase zbytečně plaším, já vím.
Mě teda kalhoty tlačily už dříve, nedopínám je, ale na pohled nejde nic vidět. A mám 3 kg nahoře, což teda taky není vidět…no teda trochu na zadku - jestli já to mimi nemám uložené tam.
![]()
Hesi gratuluju ke krásným zprávám. ![]()
A Kajjko, tobě úplně závidím tu úterní kontrolu, pořádně si to užij i za nás, co ji máme až po vánocích.
Už Tě vidím, jak o svátcích spokojeně zářích a přiblble se na všechny usmíváš, kdykoliv si vzpomeneš, jak jsi viděla toho prďolku.
(Teda aspoň já to tak mám vždycky cca ještě týden po kontrole…
).
Pajušo vidíš, jak máš doma šikovnou princezničku.
Tvé příspěvky mě dneska pobavily.
Jsem zvědavá, jak budeme za pár let bojovat my, až půjdou dítka do školy. ![]()
Res díky za doplnění tabulky a taky za super odkaz. Přiznám se, že jsem taky něco od dr. dostala, ale někam jsem to založila…
![]()
Jo a už tu dlouho nebyla Verča, kdepak je jí konec?